Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebonzuju, ale toto je moc, pokud je to jisté. Normálně volat policii
Když si představím že takový člověk jezdí někde kde chodí děti,lidi nic netušíc.
Je to hnus.
Jak ovšem nahlásit a anonymně,to neporadím.
Dopisem,zavolat z budky,nevím.
Řekla bych, že na zavolání dají. Známou takhle vyhmatli (ale kvůli pití) a policista jí řekl, že jeli na udání. Nejde o to, jestli je někdo svině, ale ty lidi ohrožují ostatní, ať je má člověk rád nebo ne
A proc by te pres telefon meli poslat do haje? Normalne zavolej a nahlas, vysvetli ze chces anonymne, ze mas z nej strach nebo neco. Ale i kdyz jim das sve jmeno, oni mu prece nereknou, kdo ho nahlasil.
@hani28 píše:
A proc by te pres telefon meli poslat do haje? Normalne zavolej a nahlas, vysvetli ze chces anonymne, ze mas z nej strach nebo neco. Ale i kdyz jim das sve jmeno, oni mu prece nereknou, kdo ho nahlasil.
Špatně. Bude jako svědek figurovat ve spisu, do kterého muže obviněný nahlížet. Takze nahlásit, ale anonymně.
Určitě bych ho nahlásila, ohrožuje životy…podle mě se v telefonu ptají na nacionále, ale zkusila bych to uhrát, že se ho bojíš.
Hlásit to orgánům nepomůže, ti se odbavují zasadně na slušných a poctivych lidech a šmejda nechaji být…
Pokud vím kde parkuje a mám na to žaludek tak by mohlo pomoci v noci šroubovákem propíchat gumy…je to poměrně drahá sranda, a pokud se provede opakovaně tak to možná dotyčného donutí se zamyslet, jestli něco nedělá špatně…
Kdyz volaji benga kvuli ruseni nocniho klidu, taky vam nereknou ktery soused si stezoval, jmena osob co nekoho nahlasi se prece nezverejnuji. Tak proc anonymne? Proste zajdu na mistni stanici s je to.
Asi bych si došla na služebnu místní městské policie a řekla bych jak to je ale že nechci být nikde vedena jen aby měli tip. Oni ho stejně musí chytnout při činu
@Anonymní píše:
Zdravím bando,
předem se omluvám že to dávám tady, klidně mně ukamenujte, ale mám takové nutkání, říkejte si že jsem svině, nb něco takového, ale uvědomte si že toto můžete potkat úplně kdekoli na cestě. Znám jednoho člověka, dotyčného nemám rád, nebudu rozebírat proč, není to podstatné. K věci, dotyčný jezdí autem bez řidíčáku, to by se dalo ještě přehlédnout, ale do toho si frajírek, zahulí a pak sedne za volant. Vím přesně kde bydlí, jakým autem jezdí.
Má otázka zní, jak ho anonymně nahlásit na PČR? Napadlo mě tam zavolat, ale myslím si že s tím by mě poslali do háje, vím asi co bych jim řekl. Dal bych jim adresu, SPZ auta, a řekl jim v kolik hodin cca jezdí do práce aby si na něj za rohem počkali.
Prosím Vás tedy o radu jak jednat, jestli je tu někdo takový co něco podobného řešil, jestli já to mám vůbec řešit nebo to nechat být.
Děkuji za případné odpovědi
Neresi to mestska, ale klasicky volat na 158. Ja jsem volala 156, kvuli napr.potencionalne nebezpecnemu chovani ridice na silnici a rekli mi, ze oni nemuzou nic, at zavolam 158. Tam si cislo auta zapsali a ze to oznami hlidkam, at si na nej daji pozor. Jak to dopadlo nevim, zpetnou vazbu nemam.
Volej prosim, nestyd se (policie tvoje jmeno sdelit nesmi), pred nasim domem prejel fetak zenskou rano pred praci, nabral ji, pak to narval do semaforu uprostred 4 proudovky, o ktery ji usekl hlavu…Nechapala jsem, proc ji kolemjdouci nepomuzou, az jsem uvidela, ze to telo nema hlavu. Masakr.
Tak je situace a situace, v nekterych pripadech je opravdu nensi zlo to nahlasit ( jde o zivoty lidi) No ja hlasila taky a chtela jsem anonymne - z duvodu sousedu - takze jsem jim rekla jine prijmeni (pro jistotu) ale volala jsem ze sveho cisla a rekla jim ze chci hlasit anonymne a z jakeho duvodu a v pohode to akceptovali, jinak jak pisou vyse, volat je nejlepsi
Zavolat, říct, co se děje, říct, že trváš na anonymitě s ohledem na vztahy v bydlišti. Měla jsi ho nahlásit už dávno, zhulenej bez řidičáku je v podstatě skoro vrahem kdykoliv, kdy sedne za volant. Představa, že se pohybuje mezi lidmi je šílená. Až někoho sejme a zabije při tom i sebe, můžeme si půjčit kočár a udělat mu pohřební průvod. Nahlaš to, včera bylo pozdě.
@Anonymní píše:
Zdravím bando,
předem se omluvám že to dávám tady, klidně mně ukamenujte, ale mám takové nutkání, říkejte si že jsem svině, nb něco takového, ale uvědomte si že toto můžete potkat úplně kdekoli na cestě. Znám jednoho člověka, dotyčného nemám rád, nebudu rozebírat proč, není to podstatné. K věci, dotyčný jezdí autem bez řidíčáku, to by se dalo ještě přehlédnout, ale do toho si frajírek, zahulí a pak sedne za volant. Vím přesně kde bydlí, jakým autem jezdí.
Má otázka zní, jak ho anonymně nahlásit na PČR? Napadlo mě tam zavolat, ale myslím si že s tím by mě poslali do háje, vím asi co bych jim řekl. Dal bych jim adresu, SPZ auta, a řekl jim v kolik hodin cca jezdí do práce aby si na něj za rohem počkali.
Prosím Vás tedy o radu jak jednat, jestli je tu někdo takový co něco podobného řešil, jestli já to mám vůbec řešit nebo to nechat být.
Napiš anonymně na PČR pod kterou spadáš -) uveď co nejvíc konkrétních informací ( kdo, spz, kdy jezdí atd.) a zdůrazni,že je ti známo, že užívá OPL/alkohol před jízdyou. Anonymně že píšeš proto, že máš obavy o svůj život/zdraví/z pomsty…
Ahoj,
nahlásila bych, ale anonymně. V době kdy se každej s každým zná bych nevěřila tomu, že nahlašovatel zůstane anonymní.
Případ mi připomněl něco podobného - při darování krve se nesmí požívat marihuana. A chodil tam kluk, který pálil denně. Prý dělá dobrý skutek tak co
V dotazníku to zapřel. Nejdříve jsem se ptala sestry, zda to při kontrolním testu ověřují - prý ne, je to drahé, jen namátkově. A že ani před podáním pacientovi se to netestuje. Tak sem ho udala a bez pardonu ![]()
Říkala že odmítnout ho nemůžou, ale zapsala si že udělají ty testy a bylo to. Už nedaruje ![]()
Zdravím bando,