Jak ho vytěsnit z mysli

Anonymní
23.8.21 20:44

Jak ho vytěsnit z mysli

Holky řeknete mi jak jsem blbá, už se potřebuji nějak vzpamatovat.
Od střední mám kamaráda, v prváku jsme spolu chvíli chodili, ale pak jsem se přestěhovala, našla si přítele, tak nějak jsme byli v kontaktu po celou dobu víceméně ale neviděli jsme se. S přítelem nám to nevyšlo, přestěhovala jsem se tedy zpět a zase jsme se začali potkávat s tím kamarádem, večeře, kino, trávili jsme spolu dost volných chvíli, nevím čím to je ale v jeho společnosti jsem se nikdy nedokázala cítit uvolněně, mám do dneska pocit že jsem pokaždé žvanila jen kraviny a hrála si na něco co nejsem, upřímně dnes si myslím, že to dělal i on. Po nějaké době došlo na sex, dokud to byly jen doteky, mazlení mělo to šílenou jiskru, když došlo na samotný sex tak prostě nic nebylo, nepostavil se mu..
Od té doby jsme se přestali vídat a psát si, nevím komu z nás dvou bylo víc trapně. Dnes už mám přítele a dceru, jsme spolu několik let, s kamarádem jsme se před týdnem potkali, přestěhoval se blízko kde žiji s rodinou, od té doby ho nemůžu dostat z hlavy, kontakt s ním pro jistotu neudrzuji, doufám že se nebudeme potkávat, vím že život s ním by nešel, není rodinný tip, střídá ženský, navíc máme každý dnes úplně jiný život, to všechno vím, ale nemůžu na něj přestat myslet, připadám si jak blbec, hrozně mě to k němu přitahuje, už jen v myšlenkách mám pocit že nynějšího přítele podvadím když myslím na někoho jinýho :oops: nechci svého přítele podvést na to nemám povahu, ale tohle je pro mě náročné, doufám že se nebudeme potkávat. Jak ho dostat po tolika letech z hlavy? Prosím anonym stydím se za to, že se nedokáži ovládnout.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
23.8.21 21:03
@Anonymní píše:
Od střední mám kamaráda, v prváku jsme spolu chvíli chodili, ale pak jsem se přestěhovala, našla si přítele, tak nějak jsme byli v kontaktu po celou dobu víceméně ale neviděli jsme se. S přítelem nám to nevyšlo, přestěhovala jsem se tedy zpět a zase jsme se začali potkávat s tím kamarádem, večeře, kino, trávili jsme spolu dost volných chvíli, nevím čím to je ale v jeho společnosti jsem se nikdy nedokázala cítit uvolněně, mám do dneska pocit že jsem pokaždé žvanila jen kraviny a hrála si na něco co nejsem, upřímně dnes si myslím, že to dělal i on. Po nějaké době došlo na sex, dokud to byly jen doteky, mazlení mělo to šílenou jiskru, když došlo na samotný sex tak prostě nic nebylo, nepostavil se mu..
Od té doby jsme se přestali vídat a psát si, nevím komu z nás dvou bylo víc trapně. Dnes už mám přítele a dceru, jsme spolu několik let, s kamarádem jsme se před týdnem potkali, přestěhoval se blízko kde žiji s rodinou, od té doby ho nemůžu dostat z hlavy, kontakt s ním pro jistotu neudrzuji, doufám že se nebudeme potkávat, vím že život s ním by nešel, není rodinný tip, střídá ženský, navíc máme každý dnes úplně jiný život, to všechno vím, ale nemůžu na něj přestat myslet, připadám si jak blbec, hrozně mě to k němu přitahuje, už jen v myšlenkách mám pocit že nynějšího přítele podvadím když myslím na někoho jinýho :oops: nechci svého přítele podvést na to nemám povahu, ale tohle je pro mě náročné, doufám že se nebudeme potkávat. Jak ho dostat po tolika letech z hlavy? Prosím anonym stydím se za to, že se nedokáži ovládnout.

A co ti na něm přesně imponuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 21:20

@Russet sama to úplně nedokážu říct, nevím proč mě tolik přitahuje. Vím že je dost namyšlený, rád o sobě mluví, často se vytahuje, střídá holky, to všechno jsou vlastnosti co mi na něm vadí, přesto mě to k němu táhne. Kdysi jsem ho měla fakt ráda, při první puse motylci v břiše, když jsem o tom četla nikdy jsem tomu nevěřila, byla to moje první velká láska, ale od toho uplynulo moře času.. sama si to neumím vysvětlit, jen ho potřebuji dostat nějakým způsobem z hlavy

• Citovat
  • Upravit
2558
23.8.21 21:44

Přitahuje tě ta myšlenka „co kdyby“… nic jinýho v tom neni, koukni na něj reálnýma očima a je to,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
23.8.21 22:03
@Anonymní píše:

Motylky z chlapa co se mu ve finale nepostavil bych fakt nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.8.21 22:11
@Anonymní píše:
@Russet sama to úplně nedokážu říct, nevím proč mě tolik přitahuje. Vím že je dost namyšlený, rád o sobě mluví, často se vytahuje, střídá holky, to všechno jsou vlastnosti co mi na něm vadí, přesto mě to k němu táhne. Kdysi jsem ho měla fakt ráda, při první puse motylci v břiše, když jsem o tom četla nikdy jsem tomu nevěřila, byla to moje první velká láska, ale od toho uplynulo moře času.. sama si to neumím vysvětlit, jen ho potřebuji dostat nějakým způsobem z hlavy
Žiješ minulostí a nevážíš si toho, že máš partera a dítě. Na první lásku vzpomíná asi každý, ale ne takovým způsobem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.8.21 08:17

Snažila bych se zamyslet nad tím, co přesně je to, co tě k němu tak táhne. Myslím, že ses zasekla jen na té představě, kterou sis z těch hezkých společných chvilek vytvořila a možná i vyfantazírovala, jaké by to bylo, kdyby to nějak pokračovalo dál… ono je těžké na někoho zapomenout, ale jde to lépe (alespoň mě osobně), když vím, proč to skončilo a že ten konec byl vlastně to nejlepší, co se mohlo stát. Píšeš, že máte oba odlišný život, že není rodinný typ a střídá ženské. Vem si to tak, že by ti ten člověk nikdy nebyl schopen dát to, co chceš a co si zasloužíš a jen by ses s ním trápila. Pro to, aby tě to skutečně pustilo, si ale myslím, že je potřeba dobrat se k tomu, proč se ti tak zažral do hlavy - mohlo to být třeba nějakým určitým chováním, gesty, že ti třeba nějak dával najevo zájem (tak, jak bys přesně chtěla) a zkusila se nějak dopracovat k tomu, aby si tohle dostávala od svého aktuálního partnera. Ty myšlenky na toho ex můžou být i kvůli tomu, že se ti třeba od partnera nedostává to, co bys potřebovala či chtěla (neříká, že tě má rád, nesnaží se pro hezky fungující vztah, atd)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13245
24.8.21 08:54

Táhne tě k němu zakázané ovoce a tvé představy o něm nezakládající se na realitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 09:07

Díky za reakce, máte pravdu asi všichni, nevím proč to tak je, prožili jsme toho spolu hodně, i v dobách kdy bylo nejhůř, akorát ani jeden nedokážeme fungovat jako přátelé, já jsem ho i proto odstřihla vůči příteli, dlouhodobě jsem o něm nic nevěděla, nepsali jsme si, neprobíhala žádná konverzace, nevím proč jsem ho musela potkat, hrozně mě to štve.
@jsemcervena jediné co mě napadá, že se mi s ním dobře povídalo, dalo se s ním řešit cokoliv, několikrát jsme prokecali x hodin do rána a stále bylo o čem mluvit, nynější partner je spíš introvert, na řeči si moc nepotrpí, komunikativní tak není. Sama nevím nedokážu se v tom vyznat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
24.8.21 13:02
@Anonymní píše:
Díky za reakce, máte pravdu asi všichni, nevím proč to tak je, prožili jsme toho spolu hodně, i v dobách kdy bylo nejhůř, akorát ani jeden nedokážeme fungovat jako přátelé, já jsem ho i proto odstřihla vůči příteli, dlouhodobě jsem o něm nic nevěděla, nepsali jsme si, neprobíhala žádná konverzace, nevím proč jsem ho musela potkat, hrozně mě to štve.
@jsemcervena jediné co mě napadá, že se mi s ním dobře povídalo, dalo se s ním řešit cokoliv, několikrát jsme prokecali x hodin do rána a stále bylo o čem mluvit, nynější partner je spíš introvert, na řeči si moc nepotrpí, komunikativní tak není. Sama nevím nedokážu se v tom vyznat :nevim:
Žiješ s chlapem, co ti nevyhovuje, a divíš se, že tě to táhne k jinému? :think: To není o tom bývalém, to je o tom, že máš neuspokojivý současný vztah…mohl by tě takhle přitahovat téměř každý. Pokud má ženská spokojený vztah, nenapadne ji myslet na jiného…jiskřit to může, ale pokud je to až takhle, je to špatně.
  • Citovat
  • Upravit
21111
24.8.21 13:45

Je zajímavé, že i špatný, respektive žádný sex, může v ženě vyvolávat snové a snivé zážitky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
24.8.21 13:47
@jsemcervena píše:
Snažila bych se zamyslet nad tím, co přesně je to, co tě k němu tak táhne. Myslím, že ses zasekla jen na té představě, kterou sis z těch hezkých společných chvilek vytvořila a možná i vyfantazírovala, jaké by to bylo, kdyby to nějak pokračovalo dál… ono je těžké na někoho zapomenout, ale jde to lépe (alespoň mě osobně), když vím, proč to skončilo a že ten konec byl vlastně to nejlepší, co se mohlo stát. Píšeš, že máte oba odlišný život, že není rodinný typ a střídá ženské. Vem si to tak, že by ti ten člověk nikdy nebyl schopen dát to, co chceš a co si zasloužíš a jen by ses s ním trápila. Pro to, aby tě to skutečně pustilo, si ale myslím, že je potřeba dobrat se k tomu, proč se ti tak zažral do hlavy - mohlo to být třeba nějakým určitým chováním, gesty, že ti třeba nějak dával najevo zájem (tak, jak bys přesně chtěla) a zkusila se nějak dopracovat k tomu, aby si tohle dostávala od svého aktuálního partnera. Ty myšlenky na toho ex můžou být i kvůli tomu, že se ti třeba od partnera nedostává to, co bys potřebovala či chtěla (neříká, že tě má rád, nesnaží se pro hezky fungující vztah, atd)…

super rada… :palec: zakladatelka by si tedy měla každý večer před spaním představovat jeho zvadlý pé. ro a do tejdne by mělo být všechno v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí