Jak je to možné - spolupracovnice pobírá důchod i plat

29
9.3.12 22:20

Jak je to možné?

Ahoj,dnes jsem se v práci tak vytočila že vám to musím napsat!Mám spolupracovnici která dělá jako já dost náročnou práci na ruce.Jenže ona prý má nějakou nemoc kvůli které jí ty ruce bolí a tak pobírá částečný důchod.Jenže pracuje stále stejně a pěkně bouchá přesčasy atd.a na bolest si už od té doby co jí ten důchod přiklepli nestěžuje!Myslím si že kdyby jí fakt bolely jak tvrdí tak do práce nemůže jít,tak proč si krásně pobírá důchod a chodí na plný úvazek do práce když jí vlastně nic není?A ke všemu ještě ode dneška má neschopenku na měsíc,prý musí odmarodit aspoň mesíc aby měla zase nárok na důchod!!!!No není to sviňárna?!Na koho se obrátit aby tomu byla udělena přítrž?Porašte mi..Prosím! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
9.3.12 22:22

Tak ji to nezavid, neni to tvoje vec. Treba na ni sami prijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
9.3.12 22:24

Promin ,ale opravdu ti tak leží v žaludku že ze sebe chceš udělat udavače?Stojí ti to za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.3.12 22:26

ne ne,nechci ji udat.Jen se informovat…jestli vůbec nějaké kontroly existují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
9.3.12 22:28

Tak já myslím, že to není o závisti apod. ,ale o tom, jak někteří lidi ždímou tenhle stát - né že by sám o sobě za něco stál, ale tohle mě taky zvedá ze židle! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
9.3.12 22:29

Neres to.Jednou se muzes dostat do stejne situace jako ona.Tak hlavne,ze si penize oddela ne?

• Citovat
  • Upravit
648

No kontroly existují je pravidelně zvána před revizní lékaře a ti posuzují její zdravotní stav a tím pádem i opravnění pobírat duchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907

A jak žije? Má děti? Je sama a nebo s chlapem? Třeba makat musí :nevim: Těžko soudit… Ale proč Tě to trápí, tomu nerozumím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
9.3.12 22:30

rozumím ti, taky bych jí práskla. Kvůli takovým pak berou peníze maminkám, co se strarají o nemocné děti :cert:

• Citovat
  • Upravit
6956
9.3.12 22:30

Ja bych se na to vykaslala, budes jak nejaka duchodkyne strkat nos tam po cem ti nic neni. Promin ale nemam takove lidi rada. Misto aby jsi spolupracovnici pochvalila jak to sikovne udelala, tak premyslis jak ji to pokazit!!! Jeste by musela potom vse zpetne vracet , nezlob se ale je to svinarna. Proc to vubec resis. Nepovzneses se nad to. Vzdyt to nestoji ani za to usili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.3.12 22:32

No jo, taková je doba no - :zed: -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566

Myslím, že to není tvoje starost. K udavačství bych se nikdy nesnížila..Co ty víš co jí vlastně je.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29

Ano má skoro dospělého syny a manžela co také bere důchod ale ten je na tom pohybově opravdu dost špatně.Ale co vím tak má slušný důchod,hulej oba jak fabriky a berou přízpěvky na auto,na benzín atd.Nejvíc mě štve že jí to přiklepnou a těm dětem a opravdu postiženejm seberou kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.3.12 22:33

to jsou karpaly a je to pekny svinstvo, kdyz to zacne bolet, tak to stoji za to. Kolegyne v praci to ma taky. Jenomze ma dve deti na ktere je sama, takze proste musi, zapesti stazene obvazem a maka jako sroub. Je to sice nefer, ale nikdy nevis, kdy budes ve stejne situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.3.12 22:34

Nepovznesu protože jí znám a není na tom tak špatně aby musela od státu tunelovat peníze kterých už je tak dost málo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat