Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Normálně tu holku namotává jak se má děsně blbě… A že by ji viděla rada nahou v posteli tomu odpovídá.
Každopádně to odhaluje její charakter… Buď lze tobě nebo té holce co namotává… Pryč od ní.
Jsi naštvaná a ona neví proč, to nikam nevede, takže přiznej pravdu a promluvte si.
No..já myslím, že ta holka je hetero.. nebo..četla jsem tam aspoň v rychlosti, že se čerstvě rozešla..dle těch zpráv, to vypadalo, že to bylo s klukem.. :-/
Nemohu jí přiznat a říct..hele.. prolustrolovala jsem ti mess.. hrozně by se jí to dotklo..
Tak nějak mám v plánu dělat mrtvého brouka.. a jakmile přijdu z práce..hned se podívám na notebook, zda tam má nějaké nové zprávy
je to trapné..ale musím.. nepíšou si každý den.. s ostatníma si píše normálně..jen s touhle…si píše takhle divně..
Takova ta klasika, jako kdyz chlap pise milence, nebo pripadne kamarádce, co by potencionálně mohla byt vic, jak se ma doma špatně, nikdo mu nerozumi, potrebuje politovat. To je tak trapna klasika.
I kdyby tu kamosku nebalila, chce se nechat litovat a me osobně tohle chovani hrozně vadí…me to treba dela kolegyne v práci. Hraje na vsechny strany na chudinku, taková věčná stezovatelka a trpitelka… ![]()
Blby je, zes na to přišla vlezenim do soukrome konverzace… Uplne klidne to muze byt i pastička na tebe, test, jestli ji lezeš do mesengeru, kdyz to tam bylo takhle vytelený…
@Mar__tanka1983 píše:
Takova ta klasika, jako kdyz chlap pise milence, nebo pripadne kamarádce, co by potencionálně mohla byt vic, jak se ma doma špatně, nikdo mu nerozumi, potrebuje politovat. To je tak trapna klasika.
I kdyby tu kamosku nebalila, chce se nechat litovat a me osobně tohle chovani hrozně vadí…me to treba dela kolegyne v práci. Hraje na vsechny strany na chudinku, taková věčná stezovatelka a trpitelka…
Blby je, zes na to přišla vlezenim do soukrome konverzace… Uplne klidne to muze byt i pastička na tebe, test, jestli ji lezeš do mesengeru, kdyz to tam bylo takhle vytelený…
no.. ona si přede mnou normálně píše s kámoškama, kamarádama.. říkala, že nemá tajnosti..ani ten telefon nijak neschovává..prostě sedím vedle ní..že tam ten messenger má, vím už celkem dlouho..ale nijak mě nenapadlo to číst..fakt mě to zaujalo tou fotkou.. nápad s pastí mě nenapadl..
ona si jinde nestěžuje..naopak.. říkala, že to nesnáší a já to nikdy u ní a nikde neviděla.. až tady mě to zarazilo hrozně.. četla jsemm zprávy asi měsíc zpětně
dál jsem to nestihla ![]()
Vážně chceš s ní být? S člověkem co ani nemá,,koule" ti přiznat co ji vadí a neumí komunikovat? No já nevím teda… ![]()
A to já bych jí asi konfrontovala, je příležitost si věci vyříkat a případně vztah zavčasu rozpustit
@Lu66 píše:
Vážně chceš s ní být? S člověkem co ani nemá,,koule" ti přiznat co ji vadí a neumí komunikovat? No já nevím teda…
No vzdycky je chyba na obou stranach..ja jsem fakt blbe zamilovana..
@Karamba2020 píše:
A to já bych jí asi konfrontovala, je příležitost si věci vyříkat a případně vztah zavčasu rozpustit
Nechci vztah rozpustit..chci na nem pracovat a zjistit co je spatne
No nemůžete jí věřit. Tak to je prostě. I když chcete, nemůžete. Blbý je, že si racionalizujete a upravujete do - pro sebe - únosných mezí její evidentně podvraťácký jednání („machruje, nechce přiznat, že je zamilovaná tolik“ - ne ty vago, tahle není do vás zamilovaná a psát někomu, že ji chce vidět nahou v posteli je flirt za vašimi zády a ne humor). Nepracuje - asi by to sama neutáhla? Pár úsměvů nic nestojí, když to přinese užitek. Jak chcete pracovat na vztahu s někým, kdo o vás takhle hnusně píše, lže, flirtuje s někým jiným? A co je špatně? No to, že si hřejete hada na prsou. To, co jste četla, jsou holá fakta o vašem „vztahu“. A ne, vždycky není chyba na obou stranách.
No, věc se má tak, že jsem poznala svou nynější přítelkyni. Jsme spolu půl roku, bydlíme 4 měsíce.

děkuji
Aktuálně se potýkám s trápením, která jsem tady vždy jen četla..
Trápí mne to, že mi má přítelkyně pravděpodobně lže.. možná to chápu já špatně, nevím
Na začátku musím říci, že máme jinak pěkný vztah, rozumíme si, hodně se nasmějeme.
A k jádru pudla:
Dva dny z5 jsem otevřela notebook.. vyskočil na mě messenger od přítelkyně.. no a to si umíte představit..vždy, jsem to vypla a neřešila.. ale teď jsem tam viděla fotku našeho pejska a to mne zaujalo.. ale ještě víc mne zaujaly ty zprávy..
Má partnerka je aktuálně doma, já chodím normálně do práce.. pomáhám jak mohu.. hodně peču.. velmi ráda jí vařím.. máme to hezky rozdělené i s úklidem, si myslím…no myslela jsem si to..
Zprávy byly trochu divné.. já žila v představě, že je vše ok.. několilkrát jsem se i ptala a říkala jí kdyžž něco bude ať mi to řekne.. vždy mi s úsměvem řekla, že je vše ok.. a najednou zpráva.. no.. asi si myslí, že když jsem doma, ona nehne ani prstem?! wtf? co.. další zpráva, že jí fakt už seru.. že si písknu ať dělá kafe jak jdu z práce( to jsem nikdy neudělala…káva na mě čeká sama.. já se jí nikdy neprosila..) vždy mě vítá s úsměvem, máš tu kávu miláčku.. tak proč to té své kamarádce píše? našla jsem tam i větu, tebe bych ráda viděla nahou na posteli.. no.. to beru s rezervou.. pravděpodobně styl humoru.. nic více tam nebylo..ale trochu mě to vyděsilo..to jo.. koupila jsem jí oblíbenou vázu, kamarádce to tam napsala, jako kdybych jí tim snad urazila, mě ale hrozně děkovala,.. z těch zpráv bylo poznat, že jí něco asi vadí..nebo jen machruje..nechce přiznat, že je zamilovaná tolik.. každopáně já mám problém v tom.. že teď nevím co s tím.. nepřiznám, že jsem si to četla, to ani nejde.. ale trápí mě to a to velmi.. připadá mi to jako bodnutí nožem trochu.. já nedokážu teď normálně komunikovat.. jsem z toho hrozně přepadlá.. hádáme se.. možná si to jen beru.. třeba mi jen řeknete, že jsem blb a že to nemám řešit.. jen nechápu proč se na mě směje tak krásně, jak to ona umí.. a pak píše tohle?
No.. snad se na to někdo dokáže kouknout svým pohledem