Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pročítam si tu různé diskuze. Od chovu koček po mytí vlasů po vztahy. Baví mě to.
Ale u něčeho jsem se fakt zarazila.
Jak můžou jak vůbec sakra můžou být nějaké ženy s partnery co nemají rády jejich děti?
Já pochopím snad všechno, ale tohle?
Každý partner/partnerka s kým jsem byla měl dceru velmi rád. V životě na ní nikdo ani nezvýšil hlas. Spíš mi přišlo že ji všichni asi i po mém trochu přiznávám neblahém vzoru lezli dost do zadku
. Dnes je dceři třináct a nedovedu si představit že by se přítel na ní být jen křivě podíval. Občas bývá drzá a hnusná jako většina pubertaku ale nikdy se ani neohradil. Absolutně ale fakt absolutne si neumím představit ani ve snu že by někdo na mojí dceři křičel nebo ji dokonce tvl uhodil jak tady čtu. Fakt totálně z jinýho světa a pěkně nechutny!
@Readbooks píše:
Pročítam si tu různé diskuze. Od chovu koček po mytí vlasů po vztahy. Baví mě to.
Jak můžou jak vůbec sakra můžou být nějaké ženy s partnery co nemají rády jejich děti?
Každý partner/partnerka s kým jsem byla měl dceru velmi rád. V životě na ní nikdo ani nezvýšil hlas. Spíš mi přišlo že ji všichni asi i po mém trochu přiznávám neblahém vzoru lezli dost do zadku. Dnes je dceři třináct a nedovedu si představit že by se přítel na ní být jen křivě podíval. Občas bývá drzá a hnusná jako většina pubertaku ale nikdy se ani neohradil. Absolutně ale fakt absolutne si neumím představit ani ve snu že by někdo na mojí dceři křičel nebo ji dokonce tvl uhodil jak tady čtu. Fakt totálně z jinýho světa a pěkně nechutny!
Některé ženy jsou rády, že si jich nějaký chlap všimne tak berou co zrovna je. A na své děti nemyslí. Hlavně, že někoho mají plus nejlépe i co má peníze a dotuje je….
To je pak stejné i s ženami, které jsou těhotné po pár měsících vztahu a diví se, že chlap je d. ěvkař/alkoholik apod. Samozřejmě jsou bez peněz takže finančně závislé na tom chlapovi…. ![]()
@izabe píše:
Některé ženy jsou rády, že si jich nějaký chlap všimne tak berou co zrovna je. A na své děti nemyslí. Hlavně, že někoho mají plus nejlépe i co má peníze a dotuje je….
To je pak stejné i s ženami, které jsou těhotné po pár měsících vztahu a diví se, že chlap je d. ěvkař/alkoholik apod. Samozřejmě jsou bez peněz takže finančně závislé na tom chlapovi….
Taky mám ráda když má chlap peníze
. Jinak máš samozřejmě pravdu a je to teda fakt totálni svinstvo. Asi nejhorší co se tu dá číst.
Některé ženy jsou tak zoufalý že vezmou téměř každého kdo si jich aspoň všimne, jenom aby nebyly na děti samy. Dost ubohý. Nakonec stejně samy zůstanou.
@Lu66 píše:
Některé ženy jsou tak zoufalý že vezmou téměř každého kdo si jich aspoň všimne, jenom aby nebyly na děti samy. Dost ubohý. Nakonec stejně samy zůstanou.
Strašný. Hlavně to nechápu jak je ten chlap může dál jako vnitřně přitahovat když vidí že je to vysinutej sajrajt co řve a je hnusnej na děti. Jako já pochopím hodně i to co fakt není koser. Neříkám že to omlouvám ale chápu to. Že nějaká zůstane s chlapem co jí občas propleskne a vlastne si to zvrácené užívá. Že je někdo nevernej že někdo nevěru odpustí (jako nic z toho se mě osobně netýká ale dovedu to pochopit) ale tohle? Však je to vrchol vší ubohosti a hnusu.
@Readbooks píše:
Každý partner/partnerka s kým jsem byla měl dceru velmi rád. V životě na ní nikdo ani nezvýšil hlas. Spíš mi přišlo že ji všichni asi i po mém trochu přiznávám neblahém vzoru lezli dost do zadku. Dnes je dceři třináct a nedovedu si představit že by se přítel na ní být jen křivě podíval. Občas bývá drzá a hnusná jako většina pubertaku ale nikdy se ani neohradil. Absolutně ale fakt absolutne si neumím představit ani ve snu že by někdo na mojí dceři křičel nebo ji dokonce tvl uhodil jak tady čtu. Fakt totálně z jinýho světa a pěkně nechutny!
Taky to nechápu. A ještě tu opakovaně čtu rady, když se ženská rozhoduje mezi dítětěm a novým partnerem, že přeci dítě jednou z domu odejde a chlap zůstane. Co by pro chlapa neudělaly, i vystrčily dítě z domu. Na druhou stranu ono to střídání partnerů je pro dítě taky dost nežádoucí.
@ZuzaM No zůstane, ale co jako? Zůstane s ní dement. Já to asi napsala špatně. Nejsem nijak promiskuitní. Po rozchodu jsem měla jednu partnerku a jednoho partnera s kterým jsem do teď. Oba několik let.
Ale ani ty lidi co partnery střídají bych nějak příkře nesoudila, pokud se k těm dětem chovají hezky. jsou lidí co v tomhle mají fakt pech.
@Readbooks píše:
Já zase nechápu jak může být někdo ve vztahu s takovým psychicky narušeným jedincem jako jsi ty. To musí být ještě větší ma gor. Zas tak hezká nejsi a nejostřejší tužka v penálu tuplem ne. Ale lidi jsou různé. Takže neodsuzuji ani tvé partnery a ani ty ženy, co na své děti musí zakřičet či jejich partner. Někdy není zbytí.
@samá práce píše:
Já zase nechápu jak může být někdo ve vztahu s takovým psychicky narušeným jedincem jako jsi ty. To musí být ještě větší ma gor. Zas tak hezká nejsi a nejostřejší tužka v penálu tuplem ne. Ale lidi jsou různé. Takže neodsuzuji ani tvé partnery a ani ty ženy, co na své děti musí zakřičet či jejich partner. Někdy není zbytí.
Asi jsi jedna z nich co Ti dement řve po dětech? A j
@Readbooks píše:
A jak s tím souvisí jestli já jsem hezká nebo hloupá že někdo je hnusnej k dětem? Nechápu.
@Readbooks Taky to nechapu, jsou to ženské co neumí byt samy, raději kohokoli, než samotu.
Diskuse, které tady zakládáš, jsou čím dál tím potrhlejší ![]()
Řeš si svůj vlastní psychický stav, abys kolem sebe neviděla příšery, neškemrala jako magor na webech o uznání svého vzhledu a nezabývala se myšlenkami na vydírání cizích lidí…. a nedovoluj si soudit vztahové pohnutky a chování jiných žen.
@BohunkaP píše:
Diskuse, které tady zakládáš, jsou čím dál tím potrhlejšíŘeš si svůj vlastní psychický stav, abys kolem sebe neviděla příšery, neškemrala jako magor na webech o uznání svého vzhledu a nezabývala se myšlenkami na vydírání cizích lidí…. a nedovoluj si soudit vztahové pohnutky a chování jiných žen.
Ale ja si to dovoluju. Je to hnus. Nikde neskemram, normálně jsem se ptala. A nějaký problémy máme všichni, ne?
@samá práce píše:
Asi taky tak. ![]()
@Readbooks píše:
Tak uprimne, mit nevlastni ditko, kukacku neni zadny rajc..nevim proc bych ho mela milovat..kdyz neni moje..a k tomu psychosku jako ty, to potes.