Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
prosím o radu. Petí jsem do 14 měsíců kojila a pak zavedla sunar. Celou noc spí v postýlce, pak se vzbudí mezi pátou a šestou ráno, u nás v posteli vymlaskne tři decky sunaru, schoulí se mi do náruče a spí dál. To je sice moc příjemné, ale já už pak špatně usínám a prostě bych jí ráda vysvětlila, že sunar bude ráno k snídani. Brečet jí moc nechat nemůžu, protože spí se ségrou v pokoji a vysvětlování moc nepomáhá.
Děkuju za nápady a zkušenosti,
Halka
Neporadím, jen si postesknu, že co bych dalä za celou prospalou noc a v 5 budíček…my vstáváme ve 4 po celonočním buzení…
Takže na tvém místě bych to neřešila, je to docela fajn režim, pokud tedy nepadáš únavou na ústa…
NiKi
Ahoj,
já bych to taky neřešila, naopak bych to brala jako výhru. Spí celou noc a po mlíku ještě pokračuje - co bys ještě chtěla
. U nás to tak funguje občas ještě teď. Prostě má ráno hlad a s plným bříškem se jí pak dobře spí.
Být tebou, jsem ráda, že ještě usne. My už kolem 5:30 vstáváme.
Ahoj,
já bych zkusila mlíčko ředit a ředit, až z toho bude jen vodička a kvůli té jí třeba nebude stát za to vstávat. U nás to docela zabralo. Ale sama víš, že každé dítko je jiné a třeba to správná cesta nebude.
M.
Ahojky,
tak s tímto máme taky problém. Rozdíl jen v tom,že syn vstává takhle na mlíko 2×. Kolem pul 2 a pak kolem pul 5 a to docela pravidelně, tak si říkám jestli to spíš není ze zvyku. Naštěstí mléko hned vypije (stačí mu 90ml) a hned zase spí. Ale i tak bych ho to taky ráda odnaučila. Ráno má jinak definitivní budíček kolem 7 - 7.30. Ale dobrý nápad mléko ředit, hned to dneska zkusím
Díky za tip!
Ahoj,
taky bych rada vedela, jak na to. Dcera ma rok a pul a okolo te pate se budi nekdy od 9 mesicu. Vypije 250ml sunaru a zase spi. Nevim, jestli je to o hladu ne, ale v roce a pul uz by snad mohla vydrzet aspon az do sesti, kdy vstava. Pokud ma hlad, tak at pije, ale pokud je to zvyk, tak bych to rada odbourala.
My bumbáme dodnes, máme prostě hlad a bez mlíčka sice usneme, ale vzbudíme se zase dřív..... Myslím, že to bylo v Karpovi, kde radil, že máš malou budit sama, trochu dřív a jí by to mělo omrzet nechat se budit a měla by toho nechat. Nemám ozkoušené, jendou v noci bych k němu snad šla i ráda ![]()
P.
Ahoj Halko, určitě bych to neřešila, že se ti budí v 5 na sunar, když potom opět usne. Co by za to jiné maminky daly? A to, že se tobě špatně usíná? To je bohužel úděl nás maminek! Přeju pevné nervy a dobré spaní!!!!!!! ![]()
Ahoj,
na sunaru jsme čerstě. Zatím se budíme docela podobně - 1.30 první dávka v 5.00 hod další dávka. Já teď řeším jak to dělat technicky. Pořád používám kojo vodu, tu musím minimálně ohřát, což chvilku trvá, jenže to už Šimon v postýlce řve jak tygr. Jak to děláte vy? Napadlo mě dát do termosky ohřátou vodu, ale stejně to asi nevychytám tak, aby byla přímo k pití. Převařujete vodu vždycky?
Děkuju za všechny postřehy, ráda si nechám poradit.
Věra