Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den. Dnes jsem byla u dr
Z duvodu bolesti v podbrisku + vytok s zilkami krve(9tt) a na prohlidce jsem se rozkrvacela. Dostala jsem injekci ascorutin a itrogestan. Dle dr.mam vydrzet do odp. Popr.jet do nem. Zajimalo by me jestli jste byly taky v takove situaci a nepotratili, nebo se mam smirovat spis s opakem? ![]()
Krvácela jsem na začátku těhotenství, měla jsem hematom a zvládly to tam obě blešky
Taky jsem dostala injekci a prášky, doma jsem odpočívala, teď už funguji normálně.
Taky sem ze zacatku tehu krvacela, na pohotovosti mi dali ascorutin, moje dr mi pak rekla ze neni vhodny pro tehotny at ho neberu (je to I v pribalovym letaku). Malyho sem donosila v poradku, uplne zdrave miminko ![]()
@PetraMerry píše:
@radkka hematom nemam…:( ale dekuji:)
Nevěš hlavu a věř prckovi, že to zvládne! Bude to dobrý ![]()
Taky jsem o miminko přišla. Ale u mně to začalo jako MS. Prostě hnědé špinění, tak jsme jeli na pohotovost, tam mi taky dali utrogestan a askorutin. Dokonce jsem viděla i srdíčko. Ale později odpoledne jsem začala krvácet víc a byl konec. Byla jsem 6+4. Ale měla jsem trochu pootevřený čípek. Tak třeba to bylo i tím.
Ale to neznamená, že to u tebe nedopadne dobře. Odpočívej a mysli pozitivně ![]()
Dekuji za odpovedi:) snad to dobre dopadne- uvidime. Vic pro to udelat nemuzu. @Kriss Tina ja vim… Ale kdyzvto dal hynekolog tak snad vi co dela ![]()
Dekuji za odpovedi:) snad to dobre dopadne- uvidime. Vic pro to udelat nemuzu. @Kriss Tina ja vim… Ale kdyzvto dal hynekolog tak snad vi co dela ![]()