Jak koumunikovat?

Anonymní
2.10.23 03:15

Jak koumunikovat

Ahojte :)
Mám takový menší divny dotaz.
Chovám k němu city, zažili jsme hodně společných zážitku a vypadalo to že spolu začneme tvořit vztah. Já kvůli studuju musela odcestovat na 3 měsíce do zahraničí a teď momentálně jsme spolu stále v kontaktu přes sociální sítě. Jak já tak i on nejsme žádní extroverti ale naše konverzace vždy někam vedla a on sám mi stále říkal že si váží toho že si semnou má vždy co říct. Já tedy i osobně někdy si všimla ticha a konverzace nám jakoby došla ale nějak mi to nevadilo. Ale ted přes ty videochaty já absolutně nevím o čem s nim mluvit a dělám že nemám čas ať se k tomu telefonátu nedostanu protože si vždy nemáme úplně co říct. Mohli by jste mi poradit jak ho rozmluvit a o čem se proste bavit? Nechci ať to kvůli tomuhle problému mezi námi skončí. Děkuji za každou odpověď na tenhle primitivní dotaz ale opravdu budu vděčná za každou radu :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3847
2.10.23 06:11

Rozjet peep show?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
2.10.23 06:19
@Anonymní píše:
Ahojte :)
Mám takový menší divny dotaz.
Chovám k němu city, zažili jsme hodně společných zážitku a vypadalo to že spolu začneme tvořit vztah. Já kvůli studuju musela odcestovat na 3 měsíce do zahraničí a teď momentálně jsme spolu stále v kontaktu přes sociální sítě. Jak já tak i on nejsme žádní extroverti ale naše konverzace vždy někam vedla a on sám mi stále říkal že si váží toho že si semnou má vždy co říct. Já tedy i osobně někdy si všimla ticha a konverzace nám jakoby došla ale nějak mi to nevadilo. Ale ted přes ty videochaty já absolutně nevím o čem s nim mluvit a dělám že nemám čas ať se k tomu telefonátu nedostanu protože si vždy nemáme úplně co říct. Mohli by jste mi poradit jak ho rozmluvit a o čem se proste bavit? Nechci ať to kvůli tomuhle problému mezi námi skončí. Děkuji za každou odpověď na tenhle primitivní dotaz ale opravdu budu vděčná za každou radu :)

Vztah, kde si nemame co rict, je pro me nezajimavy a neperspektivni.
Nechapu, proc chces rozmlouvat jeho, kdyz sama taky nemas co rict?
A o cem se bavit ti nikdo neporadi :nevim:
Kazdopadne online vztah, kde si nemate co rict, nema budoucnost. Nebo aspon pro me ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14929
2.10.23 07:28

Žádný vztah ale nemáte, ne? Pouze vám spolu bylo fajn a dobre se vám povídalo… to je pak těžké, na to povídání je lepší mít někoho blíže. Nebo to chce nějaké zážitky, třeba i spolecne na dálku. Uděláte si večer stejný jídlo, nebo třeba podobný výlet, a tak… no a bud to půjde nebo ne. Ale důležité je se rychle vrátit a jestli chceš vztah, tak to posunout :lol:

Jinak to tak nějak samo vyšumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4440
2.10.23 07:39

Bavte se třeba o tom co jste ten den zažili, však máte i nějaké koníčky tak se o druhého zajímajete. My s manželem měli na začátku vztahu skoro to samé, však jsme se x let neviděli, a i před tím jsme se skoro nebavili, tak to bylo horší. :mrgreen: Musíte chtít, mluv klidně jen tak o blbostech, a téma se najde. Jestli si jinak rozumíte a je vám spolu fajn, byla by to škoda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
2.10.23 08:06

Mela jsem vztah na dalku nekolik let. Vidali jsme se o vikendech, mezi tim po vecerech na Skype. Nikdy se nestalo, ze by nebylo o cem mluvit a to jsme oba taky spise introverti.
Pokud to citis, ze konverzace vazne a dokonce se vyhybas onlline setkani, nebude to ten pravy.

• Citovat
  • Upravit
1106
3.10.23 08:16

Nic si z toho nedělej. My jsme manželé už skoro 15 let a těžcí introverti. A když třeba jedeme autem na dovolenou 3 hodiny, tak celou cestu dokážeme mlčet… prostě i ticho může být normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5234
3.10.23 08:24

Rekla bych mu pravdu, ze na (dlouhe) telefonovani/videochaty moc nejsem. A ze si zavolame treba jednou za tyden dva a mezitim si muzeme psat/posilat hlasove zpravy. Komunikace ve vztahu je prave toto, mluvit o pocitech, vysvetlit si co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.10.23 10:13

Někdy je mlčení víc než zdravé. Nemluvte když nemáte o čem. Netlačte to na sílu protože se to sluší. Jste jací jste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7832
3.10.23 20:11

Proč vyhýbat telefonátu? Tak prostě mluv o tom, jaký jsi měla den nebo co právě děláš, ptej se, co dělal on… :nevim: Nebo si občas přes den napište nějakou krátkou zprávu a pak při hovoru to můžete rozvinout. Jinak to asi fakt je potom o ničem a měli byste se rozejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
3.10.23 20:52

Tak hlavně se přestaň vyhýbat callum, aby si za chvíli nemyslel, že už o něj nemáš zájem!

• Citovat
  • Upravit
5228
3.10.23 21:56

Dulezite je do toho telefonovani jit po hlave. Kdyz vynalezce Bell predstavoval verejnosti telefonni aparat, tak uz mel ode me zmeskany hovor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
4.10.23 07:25
@Fukitol píše:
Dulezite je do toho telefonovani jit po hlave. Kdyz vynalezce Bell predstavoval verejnosti telefonni aparat, tak uz mel ode me zmeskany hovor :mrgreen:

To bylo do Járy Cimrmana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria