Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Ahoj, všimla jsem si, že hodně lidí tady kritizují trolly a nadávají jim, nikdy jim to nepřijde vtipné, tak mě tedy zajímá, jak by podle Vás měl ten troll vypadat?Píši anonymně, kvůli utajení identity.
Říkejte mi Anetka Brunetka
podívej se do zrcadla, ta přezdívka je hodně hloupá,
jsi muž
@stinga píše:
jsi muž
Tak jestli já jsem muž, tak žáby umí běhat po mracích.
@stinga píše:
jsi muž
Tak jí ale odpověz, mě to taky zajímá.
@Rakkun píše:
Tak jí ale odpověz, mě to taky zajímá.
Vzhledem k tomu, že jsi zakládající anonym, tak má pravdu, podívej se do zrcadla ![]()
@Michelle_M píše:
Vzhledem k tomu, že jsi zakládající anonym, tak má pravdu, podívej se do zrcadla
Jak tohle můžeš sakra říct? Vždyť to je hnusná lež!
@Rakkun píše:
My nesmíme ani naznačovat ![]()
@Rakkun píše:
Hehe, neni to lez. Taky vim, ze jsi zakladajici anonym ![]()
@Rakkun ňuf, ale víš, že stačí cca dvě funkční mozkových buňky na to, aby bylo jasný, že kecáš
takže nejen, že jsi chlap, zakládající anonym a lhář, ale ještě asi nebudeš o moc chytřejší než prvok ![]()
Jak ma vypadat troll? Byly tu pribehy, ze kterych by se dalo ucit - diskuze, ktere se tahly tydny, nekteri trollove z toho i neco vyzdimali..A i proto, jsou nektere uzivatelky dost podezirave..
Umeni trloit musis mit v sobe, to se neda naucit..
@Králičice píše:
Jak ma vypadat troll? Byly tu pribehy, ze kterych by se dalo ucit - diskuze, ktere se tahly tydny, nekteri trollove z toho i neco vyzdimali..A i proto, jsou nektere uzivatelky dost podezirave..Umeni trloit musis mit v sobe, to se neda naucit..
Dá se to naučit. Spoustu technik je i volně dostupných na netu. Jejich zvládnutí je součástí oborů mediální komunikace. Plus umění, jak se trollům bránit.
Jsou lidé, co si přivydělávají jako placení trollové. Nemyslím si, že by se narodili s nějakým zvláštním darem. Prostě je baví mediální komunikace a zvládli techniky.
Skoro každý podobný web takové uživatele má. Cílem je udržet požadované prostředí na webu v souladu s tématem, cílovou skupinou. S tím souvisí udržování živosti určitých diskuzí. Hádky jsou žádoucí, zvyšují návštěvnost webu a klikání na reklamy. V dnešní době je to hodně důležité k vůli financím.
@Pears206 - to jsem nevěděla..
Nicméně si myslím, že určitý talent k fabulaci ta osoba mít musí..
Dobrý den.
Zakladatele jsem odtajnila, povídal si sám se sebou.
Protože pravděpodobně skutečně půjde o trolla (což vzhledem k diskusi sedí
), dávám nick ke sledování…
Třeba se z toho trollení „vyspal“ a má teď pěknou kocovinu a nebude nás tu už trollením obtěžovat ![]()
Diskusi ponechám. Přijde mi jako dobrá ukázka právě toho, jak „vypadá troll“ ![]()
Hezký den ![]()
Petra
EDIT: Zakladatel smazán. Zjistila jsem, že toto není jediná diskuse, kde se snažil trollit… Jde tedy o trolla určitě. Proto už není mezi námi… ![]()
@Pruhovaný_mýval píše:
@Rakkun ňuf, ale víš, že stačí cca dvě funkční mozkových buňky na to, aby bylo jasný, že kecáštakže nejen, že jsi chlap, zakládající anonym a lhář, ale ještě asi nebudeš o moc chytřejší než prvok
Neurazej prvoky, jo?
Ahoj, všimla jsem si, že hodně lidí tady kritizují trolly a nadávají jim, nikdy jim to nepřijde vtipné, tak mě tedy zajímá, jak by podle Vás měl ten troll vypadat?
Píši anonymně, kvůli utajení identity.
Říkejte mi Anetka Brunetka