Jak mám postupovat?

Anonymní
12.6.22 07:32

Jak mám postupovat?

Rád bych Vaší radu.

Znám jednu holku. Chodili jsem spolu zhruba pět let na základní školu. Vždy se mi líbila. Potom co, už spolu nechdíme do třídy, si každoročně píšeme. Přání k narozeninám a podobné věci. Sem tam jsme se i potkali na ulici, ale to bylo jen takové rychlé pozdravení. Každý jsme někam spěchali. Z mé i z její strany přišlo pár návrhů na setkání, ale pokaždé jsem já nebo ona měli nějakou jinou akci.

Avšak v pátek jsme se po dvou a půl letech viděli, potom co jsem jí na začátku týdne pozval ven. Bylo to moc příjemné. Ze začátku jsem se trošku oťukávali a zjišťovali co je u koho nového. Potom už konverzace plynula normálně. Při tíšší pasáži rychle nadhodila téma, aby konverzace nestála. Měli jsem spolu často delší přímí oční kontakt a smíchu bylo taky dost. Měl jsem z toho dobrý pocit. Při obejmutí na rozloučenou řekla, že by zas ráda někam šla.

A proto žádám o radu. Kdy jí mám zas pozvat ven? A jak docílit toho, aby to nebylo jen setkání dvou známích po dlouhé době, ale aby to bylo něco víc? Rád bych jí postupně chtěl dát najevo, že jí mám rád. Je mi osmnáct a nikdy jsem partnerku neměl, takže nevím jak to chodí. Nevím jak zjistit, že mě nemá jen jako kamaráda. Ale, že mám šanci ji „sbalit“. Jestli je to vůbec možné. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35852
12.6.22 07:35

Ano, opět ji někam pozvi. A může to být i jinam než ven třeba kino, kavárna apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.6.22 07:43

Jdy? Ideálně co nejdříve, čekám měsíc nikoho nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.6.22 07:52
@Anonymní píše:
Rád bych Vaší radu.

Znám jednu holku. Chodili jsem spolu zhruba pět let na základní školu. Vždy se mi líbila. Potom co, už spolu nechdíme do třídy, si každoročně píšeme. Přání k narozeninám a podobné věci. Sem tam jsme se i potkali na ulici, ale to bylo jen takové rychlé pozdravení. Každý jsme někam spěchali. Z mé i z její strany přišlo pár návrhů na setkání, ale pokaždé jsem já nebo ona měli nějakou jinou akci.

Avšak v pátek jsme se po dvou a půl letech viděli, potom co jsem jí na začátku týdne pozval ven. Bylo to moc příjemné. Ze začátku jsem se trošku oťukávali a zjišťovali co je u koho nového. Potom už konverzace plynula normálně. Při tíšší pasáži rychle nadhodila téma, aby konverzace nestála. Měli jsem spolu často delší přímí oční kontakt a smíchu bylo taky dost. Měl jsem z toho dobrý pocit. Při obejmutí na rozloučenou řekla, že by zas ráda někam šla.

A proto žádám o radu. Kdy jí mám zas pozvat ven? A jak docílit toho, aby to nebylo jen setkání dvou známích po dlouhé době, ale aby to bylo něco víc? Rád bych jí postupně chtěl dát najevo, že jí mám rád. Je mi osmnáct a nikdy jsem partnerku neměl, takže nevím jak to chodí. Nevím jak zjistit, že mě nemá jen jako kamaráda. Ale, že mám šanci ji „sbalit“. Jestli je to vůbec možné. Děkuji

Pozvi ji do kina. Nebo na večeři. Nebo na výlet. Abyste spolu „museli“ být delší čas. Když bude uhýbat, je to jasný a být ti nablízku nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3855
12.6.22 08:25

Podle tvého příspěvku to vypadá, že by mohla mít zájem. I randění je dovednost, budeš se ji postupně učit. Je to krásné období, moc rád na něj vzpomínám :-) takže směle do toho, normálně jí pozvi a můžeš být třeba trošku kreativnější. Sportuje ráda? Můžete jet na kolo nebo na brusle. Hlavně na pohodu, polehoučku a ničeho se neboj. Ale zbytečně čekat nemá smysl. I holky mají své obavy a sny ;-) moc ti tohle všechno přeji. A dej vědět, jak pokračujete. My všichni máme tyhle love story rádi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3855
12.6.22 08:27
@Russet píše:
Pozvi ji do kina. Nebo na večeři. Nebo na výlet. Abyste spolu „museli“ být delší čas. Když bude uhýbat, je to jasný a být ti nablízku nechce.

Přesně tak, pokud bude hned pro, tak to je víceméně jasné. Pokud to bude oddalovat a vyhýbat se tak nemá o kontakt zájem. Když se ti někdo líbí tak si čas rád uděláš. Zkus si představit, že ona zrovna říká svým kamarádkám – holky, co myslíte, pozve mě znovu? Bylo to s ním super, ale nevím, jestli se mu mám ozvat nebo čekat na něho. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
12.6.22 08:36
@Anonymní píše:
Rád bych Vaší radu.

A proto žádám o radu. Kdy jí mám zas pozvat ven? A jak docílit toho, aby to nebylo jen setkání dvou známích po dlouhé době, ale aby to bylo něco víc? Rád bych jí postupně chtěl dát najevo, že jí mám rád. Je mi osmnáct a nikdy jsem partnerku neměl, takže nevím jak to chodí. Nevím jak zjistit, že mě nemá jen jako kamaráda. Ale, že mám šanci ji „sbalit“. Jestli je to vůbec možné. Děkuji

Vypadá to nadějně. Tak jí pozvi zase někam koncem týdne, až bude mít více času. Popřemýšlej, co má ráda. O čem ti vyprávěla, to bude taky působit dobře - že jí nasloucháš. ;) Ale samozřejmě tam, kde to nevadí ani tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.6.22 08:38

Napiš jí teď.

Pozvi ji někam, kde vás to bude oba bavit, pokud pijete alkohol, tak oběma dost pomůže, když si dáte trochuvína, aperol nebo tak něco. Pokud alkohol nevyhledáváate, tak to nedělej, protože pak to sebou ponese mnohem víc problémů.

Během dní, co budou předcházet tomu rande, tak jí alespoň jednou denně napiš a poptej se jak se má.

Zhruba tak po hodině, kdy konverzace bude podobně fajn, jako na první schůzce, tak se zkus dotknout její ruky - a uvidíš jak zareaguje. Pokud ji stáhne a znejistí, tak je mi líto- ale chce být spíš kamarádka a nebo je ještě vyděšenější, než si ty. Pokud jí to bude příjemné, tak ji pak při přesunu někam vezmi za tu ruku, zkus se jí dotýkat na ramenou ap odobně a postupně to zkus dovést k polibku. S tím že potřebuješ reagovat na to, že když ztuhne při dotyku, tak to ve skutečnosti je ne, které neumí říct.

Stejně tak můžeš před tím, než dojde na líbání říct - strašně moc tě chci políbit - a opět- uvidíš jak zareaguje. Když si to předem prozkoumáš přes ty letmé a bezpečné dotyky - maximáílně na ruce, ramane, záda - tak budeš tušit, jestli s tím souhlasí a nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
12.6.22 10:06

Jasne, napis ji dneska jestli by chtela neco podniknout o vikendu. Ona ti napise kdy by mohla. Jsou ruzne food festivaly atd, akce o vikendech. Nekam ji vezmi, dej ji treba na vyber 3 moznosti at si vybere sama. Myslim, ze mas sanci. Jo a taky za ni zaplat jidlo, ok? A kdyz ti naoplatku bude chtit koupit zmrzku, tak ji klidne nech 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.6.22 13:13
@Veselej kluk píše:
Přesně tak, pokud bude hned pro, tak to je víceméně jasné. Pokud to bude oddalovat a vyhýbat se tak nemá o kontakt zájem. Když se ti někdo líbí tak si čas rád uděláš. Zkus si představit, že ona zrovna říká svým kamarádkám – holky, co myslíte, pozve mě znovu? Bylo to s ním super, ale nevím, jestli se mu mám ozvat nebo čekat na něho. :D :D

Bylo to krásný sladkobolný období, co? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.6.22 13:19

Před skoro 30 lety v mých 15 to jeden chlapec vyřešil následovně. Na prvním rande mě chytil za ruku, jen co jsme vstoupili do parku. Na rozloučenou mezi dveřmi mi dal pusu, aniž by se mě dopředu ptal, ale už jsem si ji opravdu přála. Místo těch uslintaných pus od spolužáků při besídkové flašce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 13:55

Podle meho zajem ma, takze se tolik nestyd. Pozvi ji nekam na vylet nebo k vode, kde budete mit vedle rozhovoru i nejakou nenasilnou aktivitu a zaroven bude prostor i k fyzickemu kontaktu. Treba podat ruku pri schazeni terenu, kdyz pujdete nekam, dej ji prednost a sahni ji lehce na zada, jako ze ji “posilas” dopredu atp. Na tom se pozna, jestli je ji to prijemne nebo ne. Nekde po ceste utrhni kopretinu apod a jen tak ji to dej😁 chce to trochu ale vyvazit, aby ses zaroven ale nevtiral. Nedelej tohle porad, jen obcas behem te prochazky. Pak ji doprovod domu a kdyz bude uhanet a nebude se drzet moc blizko tebe nebo bude uhybat pohledem a nebude chtit udrzovat ocni kontakt, tak moc zajem nema, ale kdyz to bude opak, tak bych se s ni klidne rozloucila stylem, ze ji dam delsi pusu na tvar a uvidis, jak se bude k tomu mit.

• Citovat
  • Upravit
3855
12.6.22 14:49
@Russet píše:
Bylo to krásný sladkobolný období, co? :P

Plný nových pocitů, strachů i obav, toužení a romanticko-erotických snů :D Kde jsou ty časy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí