Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kolik je Ti let? Víš, s holkama to není tak snadný.
Jakou máš rád barvu, kterou nosis na sobe?
Internet je strasne depresivni. Rozhod site do vic stran, protoze tvoje kammoska te zas au tak nezere. Najdi si kamose achodte ve dvou. A posledni rada, nenech di radit na eMiminu.
Spíš to vypadá, že jsi prostě nešťastně zamilovaný.
Jinak to tvoje psaní a žadonění o pozornost je spíš cítit jako zoufalost. Žádná holka nechce zoufalce a chlap, co se sebelituje.
@Anonymní píše:
Poslední dobou mám furt pocit, že jsem na celým světě úplně sám.
Napíšu kamarádce o které si myslím, že bych ji mohl říct vše (protože jsem do ní samozřejmě tajně zamilovaný).
Napíšu ji úplnou banalitu typu: „Jak si užíváš dovolenou“. Říkám si: „Na to mi přece může napsat cokoliv. Třeba jen: "Super, je to tu hezky.“ Nebo v lepším případě se mě ještě zeptá, jak si já užívám tu svou. Prostě volím slova tak, abych dostal tu snadnou odpověď, která by mi třeba alespoň trošku pomohla abych se necítil tak hrozně sám.Bohužel realita je jiná než ta, kterou jsem plánoval, ač mi moje plánovaná realita přijde snadná pro obě strany.
Snažím se najít náplast - kouknu na seznamky a napíšu deseti slečnám jestli by jim nevadilo se mnoho prohodit pár slov. Prostě abych pocítil to, že se o mě někdo alespoň trošku zajímá. Víte jaká je většinou odpověď? Ano, buď je to naprostá ignorace nebo dokonce smazání spojení (v případě tindru).
Chci přeci jen pocítit zájem od osoby kterou mám moc rád.
Realita je ovšem taková, jakou bych nečekal ani v tom nejhorším snu.
Moje milovaná („kamarádka“ - toto slovo je v uvozovkách, protože já bych toto svému kamarádovi nikdy neudělal) neudělá tu nejsnadnější věc, co může udělat - myslím tím, že mi nenapíše třeba: „Ahoj, super“, místo toho si zprávu dva dny nepřečte i když je pravidelně online. Když si ji po pár dnech přečte, tak si říkám: „Konečně, asi neměla moc čas. Tak mi určitě brzo odpoví.“. Místo toho likuje a komentuje kde co, ale aby si našla čas na to, aby mi napsala tu jednu jednoduchou větu to ne
.
Už je to týden a nic.
Cítím se hrozně sám.
Teď mi poraďte co mám jako dělat.
Jsem tam hrozně nezajímavý a nudný, že se mnou nikdo nechce ztrácet čas?
Popravdě jsem už přemýšlel i nad tím, že moje existence nemá žádný smysl a jen mi ubližuje. Jediné co mě tu drží jsou moji rodiče a sourozenci, od kterých tu lásku cítím, ale není to prostě to, co by mi stačilo.
Je to jen přežívání kvůli nim a né žití.
Jednou převládne ten pocit samoty a bude konec…
Tak si povídej s rodinou. Hledej reálné dívky, ne na Tinderu. Choď s kamarády muži ven, setkávejte se v partě s jinými lidmi, jezděte na čundry, výlety… A té holce už nepiš. Zájem opravdu nemá. Ani jako ta kamarádka.
Nikdy jsem neměl žádnou kamarádku. Na co by tak asi chlapovi byla?
Buď jsou ženské, s kterými spím, to ale nejsou kamarádky. Nebo s kterými nespím, ale znám je, tak to jsou známé. Nebo s kterými UŽ nespím, to jsou bývalé
Ale JENOM kamarádky? Když holka řekne chlapovi „JENOM kamarádi“, znamená to, že ho nechce - tak na co s takovou ztrácet čas? ![]()
Zakladateli a co tě zajímá, baví? Nešlo by najít si přátele prostřednictvím tvých koníčků? To se taky dobře seznamis. Plus jsi nám nenapsal, co ta rodina.
Takže ve zkratce chceš holku, ale nevíš, jak na to, a ta, kterou bys zrovna chtěl, zájem nemá. Ale tak co takhle začít chodit někam s klukama (svými kamarády), mít i nějaké koníčky, a pak třeba potkáš nějakou, kde přeskočí vzájemná jiskra. Ale doma od počítače, kde na Tindru žebráš na holkách, aby ti věnovaly trochu pozornosti, se tohle těžko napravuje.
A ještě jedna rada, jseš mladej (asi), a mladí muži dost často hřeší na to, že jsou zbytečně zanedbaní a hnusní - mají blbé účesy, dost často smrdí, nosí trapný trička a špinavý šortky… Tak si nejdřív kriticky zhodnoť, jak vypadáš, pak oprav, kde tlačí bota, a začni chodit do společnosti a uč se, jak se chovat
A to by v tom byl čert, aby se nějaká nechytila
@Kutil Tom to je teda pěkně stupidní názor. Vůbec nechápu
Máš děti? Že třeba se bude tvůj syn chtít se všemi svými spolužačkami vyspat anebo je bude ignorovat, protože mu na nic nebudou?
Úplná omezenost z toho čiší…
Zakladateli
Jo někdy se to stane
Bude lip
Pracuj sám na sobě
Nějaký seberozvoj, koníček, jeď také na dovolenou nějaké dobrodružství, ať máš o čem vyprávět a zážitky
Uvidíš co přinese život
Každopádně na kamarádku se vy…
Chlape, v tomhle stavu se o tebe holky moc prát nebudou. Žádná nechce kluka ze kterého čiší zoufalství nebo depka. Hledají zábavné, vtipné, inspirativní a sebevědomé muže. Chápu, říkáš si, ale já takový nejsem, tak jsem odepsanej. Ne, nejsi, stačí na sobě trochu zapracovat.
Chápu, že je pohodlný se litovat, ale tohle nikam nevede. Zvedni zadek a začni se sebou něco dělat. Nebudeš pak vědět s kterou jít ven dřív ![]()
Příspěvek upraven 12.06.22 v 17:26
@Veselej kluk píše:
Chlape, v tomhle stavu se o tebe holky moc prát nebudou. Žádná nechce kluka ze kterého čiší zoufalství nebo depka. Hledají zábavné, vtipné, inspirativní a sebevědomé muže. Chápu, říkáš si, ale já takový nejsem, tak jsem odepsanej. Ne, nejsi, stačí na sobě trochu zapracovat.Chápu, že je pohodlný se litovat, ale tohle nikam nevede. Zvedni zadek a začni se sebou něco dělat. Nebudeš pak vědět s kterou jít ven dřív
- Vykašli se na “kamarádku”, z toho nic nekouká. Ztrácíš čas
- Najdi si koníčky, sport, posilku, kolo, brusle, turistiku… budeš vypadat líp, vyplaví se ti endorfiny a budeš mít téma/aktivitu pro holky
- Mrkni se do zrcadla a zhodnoť svoji hygienu, účes, oblečení. Holky milují čistý a voňavý chlapi co nevypadají jako by vylezli z gulagu.
- Pravidlo pro balení holek zní: Měj se rád, nemysli tolik na holky ale na to něco smysluplného v životě dělat. Tvoje životní atraktivita ti lásku sama dovede
Přesně! Já jsem taky holka opuštěná, ale pořád něco podnikám a odmítám nudu a sebelítost. Dobře jsi mu poradil.
Dana kamaradka zjevne vede svuj zivot, ve kterem ty nejsi v top 5, tak se s tim smir. Bere te asi jen jako znameho, se kterym obcas prohodi par vet, kdyz se ona nudi a ma cas, ale ne skutecne poradneho kamarada. To si chce priznat. Zacni se obklopovat lidmi, kteri to s tebou mysli vazne, pak se nebudes citit osamely. S holkama je to tezky, obzvlast na seznamkach. Holkam pise hodne kluku, aby mely zajem si pokecat a treba se i potkat, musi mit vas rozhovor trochu stavu, chemii, nesmis jim podlezat, spis naopak, ale ne urazet. Nesmis byt mekota a nesmi z tebe ciset zoufalost, coz uvod v podobe “zda si chteji prohodit par slov” jako zoufalost vypada. Promin, ale tak to je. Naopak, kdyz jim napises, ze si vlastne pokecat nechces, ale chces se jen na neco zeptat - nejaka blbost z fotky, napr. co ma za tetovani, za rasu psa, odkud fotka pochazi atd., tak ti vetsina z nich odpovi a pak dobrej zacatek konverzaci kratce rozvinout a pak to ty nejak zakonci, at si treba uzije zbytek dne. Bud ty ten, co konverzaci ridi, zacina i konci. Druhej den ji klidne napis a zkus konverzaci vic protahnout, ale zase ji ty ukonci. A pak se treba dva dny neozvi. Holky chteji vetsinou ty, ktere je nechteji, takze v ni trochu vyvolas dojem, ze vlastne ona pak nebude vedet, zda mas vlastne zajem a to v ni vyvola zajem o tebe, protoze si bude chtit udelat “zarez” ve smyslu, ze se chce libit dalsimu.
@Anonymní píše:
Napíšu kamarádce o které si myslím, že bych ji mohl říct vše (protože jsem do ní samozřejmě tajně zamilovaný).
Napíšu ji úplnou banalitu typu: „Jak si užíváš dovolenou“. Říkám si: „Na to mi přece může napsat cokoliv. Třeba jen: "Super, je to tu hezky.“ Nebo v lepším případě se mě ještě zeptá, jak si já užívám tu svou. Prostě volím slova tak, abych dostal tu snadnou odpověď, která by mi třeba alespoň trošku pomohla abych se necítil tak hrozně sám.Bohužel realita je jiná než ta, kterou jsem plánoval, ač mi moje plánovaná realita přijde snadná pro obě strany.
Snažím se najít náplast - kouknu na seznamky a napíšu deseti slečnám jestli by jim nevadilo se mnoho prohodit pár slov. Prostě abych pocítil to, že se o mě někdo alespoň trošku zajímá. Víte jaká je většinou odpověď? Ano, buď je to naprostá ignorace nebo dokonce smazání spojení (v případě tindru).
Moje milovaná („kamarádka“ - toto slovo je v uvozovkách, protože já bych toto svému kamarádovi nikdy neudělal) neudělá tu nejsnadnější věc, co může udělat - myslím tím, že mi nenapíše třeba: „Ahoj, super“, místo toho si zprávu dva dny nepřečte i když je pravidelně online. Když si ji po pár dnech přečte, tak si říkám: „Konečně, asi neměla moc čas. Tak mi určitě brzo odpoví.“. Místo toho likuje a komentuje kde co, ale aby si našla čas na to, aby mi napsala tu jednu jednoduchou větu to ne
.
Už je to týden a nic.
Cítím se hrozně sám.
Popravdě jsem už přemýšlel i nad tím, že moje existence nemá žádný smysl a jen mi ubližuje. Jediné co mě tu drží jsou moji rodiče a sourozenci, od kterých tu lásku cítím, ale není to prostě to, co by mi stačilo.
Tak já bych klidně pokecala, času na dopisování mám celkem dost. Tak kdybys chtěl tak možnost zprávy je.. ![]()
Taky jí ignoruj. Mám podobného kámoše, odpovím mu jednou za pár dní. Ne schválně, prostě není čas. On mně odpoví vždy. Jednou mi začal odpovídat jednou z pár dní, najednou jsem si říkala, co se děje. A donutilo mě to na něj myslet.
Jistoty jsou dobré, nejistoty přitžlivé. Jo a až ti napíš, dej jí tam občas jen,,zobrazeno” a odpověz opět až z dva dny třeba. Tedy nejlíp odpovědět a při psaní pár vět si to jen otevřít a pak mít trošku na háčku. ![]()
Napíšu ji úplnou banalitu typu: „Jak si užíváš dovolenou“. Říkám si: „Na to mi přece může napsat cokoliv. Třeba jen: "Super, je to tu hezky.“ Nebo v lepším případě se mě ještě zeptá, jak si já užívám tu svou. Prostě volím slova tak, abych dostal tu snadnou odpověď, která by mi třeba alespoň trošku pomohla abych se necítil tak hrozně sám.
Bohužel realita je jiná než ta, kterou jsem plánoval, ač mi moje plánovaná realita přijde snadná pro obě strany.
“, místo toho si zprávu dva dny nepřečte i když je pravidelně online. Když si ji po pár dnech přečte, tak si říkám: „Konečně, asi neměla moc čas. Tak mi určitě brzo odpoví.“. Místo toho likuje a komentuje kde co, ale aby si našla čas na to, aby mi napsala tu jednu jednoduchou větu to ne
.
Moje milovaná („kamarádka“ - toto slovo je v uvozovkách, protože já bych toto svému kamarádovi nikdy neudělal) neudělá tu nejsnadnější věc, co může udělat - myslím tím, že mi nenapíše třeba: „Ahoj, super
Už je to týden a nic.
Cítím se hrozně sám.