Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Že se ty zprávy po nějaké době automaticky mažou.
Používá se to jako bezpečností opatření.
@Ou píše: Že se ty zprávy po nějaké době automaticky mažou.Používá se to jako bezpečností opatření.
To chápu ale proč to tam má? Proč to nechce uchovávat?
@Anonymní píše:
To chápu ale proč to tam má? Proč to nechce uchovávat?
no to se musíš zeptat jeho ![]()
může to mít milion důvodů - respektive nechce, aby to co napsal někdo v budoucnu četl.
V okamžiku kdy se dotyčný točí okoli IT a bezpečnosti jako takové, tak to může být běžné nastavení.
No a nebo mu prostě někdo leze do mobilu a on nechce být šmírován.
@Ou píše:… tak nepoužívá messenger.
V okamžiku kdy se dotyčný točí okoli IT a bezpečnosti jako takové …
@Prostě Vodnář nu, to záleží na tom, jak moc chce chatovat s objekty zájmu, co je pro ně bezpečný komunkační klient příliš děsivý, protože by musely instalovat další appku ![]()
Dobrý den, když zapnu mizející režim, může ho protistrana vypnout? A ty zprávy se smažou i u protistrany nebo jen u mě?
@Ištar Zprávy mizí pouze na zařízení, kde je tato funkce aktivní. Protistrana má celou konverzaci samozřejmě uloženou…pokud taky nemá aktivní tuhle funkci. Na jiném telefonu se nedá tato funkce zapnout/vypnout vzdáleně, aby o tom uživatel nevěděl.
@johnD já mám pocit, ze na fb třeba se to nastavuje pro konverzaci, tedy ze mají mizející režim oba, nebo ani jeden.
@Primat17780 píše:
@johnD já mám pocit, ze na fb třeba se to nastavuje pro konverzaci, tedy ze mají mizející režim oba, nebo ani jeden.
Stejné je to u Signál Messenger. Nastavit v OtO chatu nebo zrušit to může kterákoliv strana komunikace, ve skupinách správce.
Ahoj co podle vás znamená když má chlap mizející režim zpráv u naši konverzace na messengeru?