Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu, proč spolu lidi po rozchodu prostě bydlí a ještě jednou na dovolenou. ![]()
(Najdu si jiné bydlení, rodiče, hotel na pár dní - dovolenou přenechám někomu jinému, změna jména na případné letence určitě nebude tak drahá jako storno a podobně…)
Bydlení je moje, on je v insolvenci, když jsem ho poznala bydlel na ubytovne, nemá teď kam jít. A dovolená je sehnana vlastní pěst, kde letenka na jeho jméno.
Na dovolenou bych nejela. Dala bych mu týden na sehnání bydlení a nazdar.
@Anonymní píše:
Bydlení je moje, on je v insolvenci, když jsem ho poznala bydlel na ubytovne, nemá teď kam jít. A dovolená je sehnana vlastní pěst, kde letenka na jeho jméno.
Může jít klidně zpátky na ubytovnu…na žádnou dovolenou bych nejela s někým, s kým jsem se rozešla…to by mě fakt ani nenapadlo…
Tak leť bez něj… já bych už rozhodně na společnou dovolenou nejela. A to musí být pro ostatní terno, když byl v insolvenci, nemá kam jít, nic nemá.
Buď ráda, že ses takovýho nýmanda zbavila ![]()
Tak chlap v insolvenci bez vlastního bydlení to je tedy terno! A ještě už randí s jinými ženami. Odkud pramení to sebevědomí?
Dovolenou bych stornovala a trvala na odstěhování do určitého termínu.
Je to nesmysl někam jet spolu, nebude to fungovat. Pán ať jde opět na ubytovnu, nejsou drahé. Tohle bydlení dohromady po rozchodu je divné, jasně že on se od tebe nehrne, když nemá kam jít, ale aby si hledal kamarádky, co to jako je?
Ať si něco urychleně najde a do té doby ať se chová slušně ![]()
Normálně bych ho vystěhovala, ať jde klidně zase na ubytovnu, co je ti po tom? Na dovolenou bych s ním rozhodně nejela, klidně bych mu jeho část vyplatila (pokud si jí platil on) a vzala kamarádku, ségru, mámu, kohokoli. Děláš si to zbytečně složité.
A tu dovolenou si mu platila ty, co?
Platí ti alepsoň za to co projí? Protože nájem a energie budeš taky hradit ty.
Panebože - no a co že nemá kam jít? Tak se nemá rozcházet. Když už se nechá vydržovat, tak se sakra má snažit, aby jeho živitelka byla spokojená, ne dělat scény.
Namachrovný příživník…
Nikam bych sním nejezdila a kopla bych ho do zadku. Jako základ tvé budoucí sebeúcty, kterou někde potřebuješ najít…
Jo a proboha - už nikdy, nikdy netahej domů dětem takovéhle kreatury. Nějak jim vstoupil do života a zase zmizí. Přitom bylo i na začátku celkem jasné, že to fakt není materiál na životního partnera - jen si to holt nechtěla vidět.
Měla sis ho nechat jako milence.
Dětem představuj jen člověka, se kterým už budete tak daleko, že si přímo řeknete že spolu chcete začít tvořit rodinu. Někoho kdo za to stojí a kdo nepotřebuje zachraňovat.
A to nejde, že bys jela s dětmi sama? To by se mi chtělo, otravovat se s ním ještě na dovolené
A trvala bych na tom, že vypadne ještě před mým odletem, určitě bych ho nenechala bez dozoru u sebe hospodařit. Že nemá kam jít by mě fakt nedojalo.
Dala bych mu pevny termin na odstehovani a na dovolenou bych jela sama s detma nebo vubec. Nebo, pokud je to na jeho jmeno a jsou to jeho deti - at jede s nimi. Ale na dovolenou bych s nim nejela.
No ty krá… to je kombinace
![]()
Frajer z ubytovny v insolvenci (fakt super nápad si něco takovýho natáhnout domů) je hodně sebevědomý s vysokým egem (to teda má z čeho)
dá ti kopačky a zůstane tam v příživě balit další blbky
tvl. to fakt nevymyslíš. To opravdu musí být skutečnost, to by fakt nikdo nevymyslel ![]()
@Kutil Tom píše:
No ty krá… to je kombinace![]()
![]()
Frajer z ubytovny v insolvenci (fakt super nápad si něco takovýho natáhnout domů) je hodně sebevědomý s vysokým egem (to teda má z čeho)dá ti kopačky a zůstane tam v příživě balit další blbky
tvl. to fakt nevymyslíš. To opravdu musí být skutečnost, to by fakt nikdo nevymyslel
Na druhou stranu nenastavil laťku moc vysoko. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím,
jsem čerstvě po rozchodu. S partnerem jsme spolu a s mými dětmi žili. Nyní jsme se po vleklých sporech rozešli. On u nás dál bydlí, za prvé protože nemá kam jít a za druhé spolu máme zaplacenou dovolenou, která bohužel nejde zrušit. Po dovolené se prý odstěhuje. Snažíme se vycházet v kamaradskem duchu, ač je to těžké. Jen je samozřejmě těžké se od něho odpoutat a smířit s rozchodem, když tu stále je. Rozchod řekl on a já už souhlasila, protože už vidím, že takto spolu být nemůžeme. Je to hodně sebevědomy člověk s vysokým egem. Myslím, že ví, že to ukončil ve finále kvůli blbosti brzy, ale nepřizná to. Vždy jsem se chodila omlouvat já. Jen teď už jsem si řekla dost. On už se začíná stýkat s jinými ženami, prý kamarádkami, které ho utěši a pohladí jeho zraněné ego. Je to ale velice těžké tomu přihlížet. Podle mě doufá, že nakonec opět prilezu, ale já nelezu. A ani se už nechci ponižovat. Kamarádky si myslí, že ještě doufá, že přijdu, proto zůstává nebo že on něco udělá. Co si myslíte vy?
vyhoď ho, s dovolenou udělej, co ti radí holky výše, rozhodně s ním nejezdi,
a bouchni šáňo, že ses takového nýmanda a příživníka zbavila, navíc to on udělal za tebe, věz, že to byl nejlepší den tvého života, i když ti to možná ještě nedocvaklo
Zdravím,
jsem čerstvě po rozchodu. S partnerem jsme spolu a s mými dětmi žili. Nyní jsme se po vleklých sporech rozešli. On u nás dál bydlí, za prvé protože nemá kam jít a za druhé spolu máme zaplacenou dovolenou, která bohužel nejde zrušit. Po dovolené se prý odstěhuje. Snažíme se vycházet v kamaradskem duchu, ač je to těžké. Jen je samozřejmě těžké se od něho odpoutat a smířit s rozchodem, když tu stále je. Rozchod řekl on a já už souhlasila, protože už vidím, že takto spolu být nemůžeme. Je to hodně sebevědomy člověk s vysokým egem. Myslím, že ví, že to ukončil ve finále kvůli blbosti brzy, ale nepřizná to. Vždy jsem se chodila omlouvat já. Jen teď už jsem si řekla dost. On už se začíná stýkat s jinými ženami, prý kamarádkami, které ho utěši a pohladí jeho zraněné ego. Je to ale velice těžké tomu přihlížet. Podle mě doufá, že nakonec opět prilezu, ale já nelezu. A ani se už nechci ponižovat. Kamarádky si myslí, že ještě doufá, že přijdu, proto zůstává nebo že on něco udělá. Co si myslíte vy?