Zažil jste to někdo?

Anonymní
10.6.22 14:53

Zažil jste to někdo?

Ahoj, nějak nevím, jak se s tím, s tou situací popasovat. Zkusím to nějak v krátkosti popsat. Můžu to nazvat třeba paralelním vztahem, trvajícím cca 3/4 roku. Viděli jsme se asi 15×? Oba rodiny s dětmi, bydlíme ovšem každý v jiné části republiky, dost daleko od sebe. Musím podotknout, že u nás u obou bylo před rozchodem, oba nespokojení. Zamilovali jsme se do sebe. Jenže v průběhu od něj odešla partnerka se synem (kecy, že za to můžu já a podobně si můžete odpustit, stalo by se tak i bez toho, aniž bychom se,,dali dohromady "). Pak nastal zlom, že to musí ukončit, že má strach o syna, že mu ho nebude půjčovat atd. Takže se odmlčel, jenomže za nějakou dobu začal zase psát a že musíme naplánovat, kdy se uvidíme atd, že se mu stýská. Jenže vždycky to skončí u toho, že mě chce vidět a konkrétní termín nenavrhne. Pak se třeba 14 dní neozve a pak píše zase jakoby nic. Nevím, co si o tom mám myslet. Mám ho kontaktovat já? Vím, že to je dětinské, kdo napíše první a podobně, ale prostě nevím. Psala jsem, ať navrhne konkrétní datum…a pak zas pauza. Bohužel jsem do něj zamilovaná a nemůžu ho dostat z hlavy, jinak bych se na to vyprdla úplně. Prostě nevím, co je nejlepší…pro všechny. Máte s tím někdo zkušenost? Díky N.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
10.6.22 14:55

Ten jich bude mít rozehraných víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
10.6.22 14:58

Vyprdnout se na to úplně.
Kdyby měl zájem, konkrétní datum by navrhl. Bohužel, nejsi první v pořadí a vždy tě někdo vyšoupne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
10.6.22 15:24

Fakt si myslis, ze ho zajimas, kdyz se 14. dni neozve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
10.6.22 15:26

Kašli na to, nechává si tě jenom jako zálohu, protože ví, že mu stačí písknout a ty pribehnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10255
10.6.22 15:28

Ahoj zakladatelko,
asi tě mým názorem nepotěším, ale myslím si, že kdo zájem má, ten ho prostě má a věci si podle toho zařídí. A kdo neví, ten neví, a proto jsou jeho reakce a komunikace pro druhého nesrozumitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35876
10.6.22 15:36

Řekla bych, že spí pořád s tou bývalou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
10.6.22 15:51

Všichni ti chlapi, co jsou tak hrozně nespokojení ve vztahu a jsou „před rozchodem“, tak ve chvíli, kdy je manželka opustí, se naprosto zhroutí a dělají vše proto, aby dostali manželku nazpět. Takže on teď pravděpodobně bojuje o manželku a dělá první poslední, aby se vrátila - proto se mu nehodíš, aby ses tam jakkoli vyskytovala nebo po něm něco vyžadovala…
Ale občas je mu smutno, tak píše, aby si nepřipadal, že ho žádná nechce a aby měl pocit, že má „zálohu“ na horší časy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.6.22 16:42
@Anonymní píše:
Ahoj, nějak nevím, jak se s tím, s tou situací popasovat. Zkusím to nějak v krátkosti popsat. Můžu to nazvat třeba paralelním vztahem, trvajícím cca 3/4 roku. Viděli jsme se asi 15×? Oba rodiny s dětmi, bydlíme ovšem každý v jiné části republiky, dost daleko od sebe. Musím podotknout, že u nás u obou bylo před rozchodem, oba nespokojení. Zamilovali jsme se do sebe. Jenže v průběhu od něj odešla partnerka se synem (kecy, že za to můžu já a podobně si můžete odpustit, stalo by se tak i bez toho, aniž bychom se,,dali dohromady "). Pak nastal zlom, že to musí ukončit, že má strach o syna, že mu ho nebude půjčovat atd. Takže se odmlčel, jenomže za nějakou dobu začal zase psát a že musíme naplánovat, kdy se uvidíme atd, že se mu stýská. Jenže vždycky to skončí u toho, že mě chce vidět a konkrétní termín nenavrhne. Pak se třeba 14 dní neozve a pak píše zase jakoby nic. Nevím, co si o tom mám myslet. Mám ho kontaktovat já? Vím, že to je dětinské, kdo napíše první a podobně, ale prostě nevím. Psala jsem, ať navrhne konkrétní datum…a pak zas pauza. Bohužel jsem do něj zamilovaná a nemůžu ho dostat z hlavy, jinak bych se na to vyprdla úplně. Prostě nevím, co je nejlepší…pro všechny. Máte s tím někdo zkušenost? Díky N.

Z čeho usuzuješ, že ho manželka opustila, že měl před rozchodem? Z toho co ti řekl? Ahw, tak tk jo, tomu jeho chování nasvědčuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.6.22 16:46
:roll:
@vulpes píše:
Všichni ti chlapi, co jsou tak hrozně nespokojení ve vztahu a jsou „před rozchodem“, tak ve chvíli, kdy je manželka opustí, se naprosto zhroutí a dělají vše proto, aby dostali manželku nazpět. Takže on teď pravděpodobně bojuje o manželku a dělá první poslední, aby se vrátila - proto se mu nehodíš, aby ses tam jakkoli vyskytovala nebo po něm něco vyžadovala…
Ale občas je mu smutno, tak píše, aby si nepřipadal, že ho žádná nechce a aby měl pocit, že má „zálohu“ na horší časy

Pokud ho vůbec manželka opustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ronnie123
10.6.22 16:52

Radu nemám, ale dostává mě, jak se vždycky najde někdo, kdo v závěru svého dotazu nezapomene napsat „blbé kecy si nechte“, nebo cokoliv na ten způsob. Tak sem vůbec nepiš, když tě vlastně nezajímá názor lidí. Vždycky se najde někdo, kdo si rýpne,.nebo má ty „blbé kecy“. S tím musíš počítat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1254
10.6.22 17:10

Člověk, který se ti ozve jednou za 14 dní a utne to vždy, když dojde na konkrétní datum setkání to nemyslí s tebou vážně. Vždyť to musíš vidět sama, co ti zdravý selský rozum říká. Já z toho mám ten pocit, že jsi pro něj jen zadní vrátka. Pobavení a záchranné lano aby se necítil nechtěný. Buď to má rozehráno ještě jinde a nebo se snaží zpět dostat bývalou. No a když se mu nedaří, či se vyskytne nějaký spor, jde se uklidnit k tobě. Ujistit se, že kdyby něco ty tu pro něj budeš. Vykašli se na to. To bys vážně chtěla začít vztah s někým nevypočítatelným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.6.22 17:22

No co - chtěl milenku, ne další stálou partnerku. A teď by to nejraději ukončil, ale nemá na to koule.

A nejsi zamilovaná do něj, ale do své představy, jak ti vztah, který jste nikdy neměli vyřeší tvoje problémy. Měli jste obyčejnou aférku, co nevyšla. Trrochu pošukávání a podvádění není vztah, ať už jste si říkali cokoliv, rozhodují činy, ne slova.

Nejlepší je poslat ho do háje anechat splašené hormony, ať se uklidní. To sebou nese konec komunikace a neutíkat si do lživých fantazí o exmilenci.

Nic ti to nevyřešilo, jen to situaci zhoršilo, že? Tak se soustřeď alepsoň na minimalizaci škod vůči svým dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
10.6.22 17:27
@Kockazvysocan píše: :roll:Pokud ho vůbec manželka opustila

taky varianta…pochopitelně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.22 20:06