Jak moc jste sebekritické?

16.2.24 13:32

Jak moc jste sebekritické?

Ahoj dámy,
je něco, čeho si na ostatních ani nevšimnete, ale u Vás samotných Vás to vytáčí (třeba na vzhledu, na chování…)?
Připadá mi zajímavé, jak jsme samy pro sebe asi největšími kritičkami. Vidíte to taky tak?
Píšu o tom článek a sháním nějaké reálné odpovědi, tak pokud byste se chtěly podělit (vždy ve článku měním jména), budu ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.2.24 13:10

Ahoj, ty jo, takový pěkný téma a bez odpovědi. Já jsem k sobě hodně sebekritická. U mě mi nejvíc vadí asi postava. Zpívám a když mám koncert, tak mě všichni chválí, ale já spokojená se svým výkonem nejsem. Často si nejsem schopná poslechnout svou nahrávku, protože se mi můj výkon nelíbil. Přitom mě nechválí jen laická veřejnost, ale i třeba moje profesorka (a ta by mi to řekla, kdyby to bylo fakt blbý). Často se kritizuju, jaká jsem máma. Někdy si myslím, že jsem k dětem tvrdá, ale snažím se nebýt tolik jako byli ke mně naši. Občas, když potřebuju něco uklidit, nebo něco jiného udělat, pustím dětem televizi. Dělám spoustu chyb, ačkoli okolí mě ujišťuje, že to tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová