Jak na bezohledné sousedy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.7.21 21:16

Jak na bezohledné sousedy

Dobrý večer, píši už v šílených nervech. :zed: Bydlime v tomto panelaku cca 6let, nikdy s námi nikdo problém neměl, máme 4lete dítě a snažím se ho logicky usměrňovat, žádné velké dupaní a večer klid..ovšem nastěhovala se nad nás rodinka :roll: 3 malé děti, chlap jak hora, dupe jak kůň až nám spadla police :roll: (jsou to romové) -tím chci říct že jsem se připravovala na to že budou častěji rodinné sešlosti, písničky atd ale samozřejmě mi je to pres den jedno i se jevili jako jedni z normálnějšich a já nesoudim dle barvy, jen tím chci říct že jsem byla připravena čas od času akceptovat jejich temperament. Noo ale poslední +-3 měsíce šílený :zed: chodime do prace nevyspaní, nechávají děti po nocích jezdit zřejmě na odrazedlech, věčne hulakaji, nejsou schopni je ani v nočních hodinách usměrnit..parkraj jsme a nejen my volali MP ale marně, dva tři dny a zas bordel, když chce přítel spát po noční, nemá šanci.. drnčí nám i nohy z tý jejich hudby. Když za nima člověk slušně dojde, a poprosí je jsou hnusni a že ve dne se omezovat nebudou (což chápu, ale tohle překračuje všechny meze - pri otevrenem okne jdou slyšet i o paneláky vedle ) to že na společných chodbách nechávají bordel ok, tak od toho je tu placena služba..ale jejich vajglama podpálili starému sousedovi rohožku a když si to chtěl s nima „vyřídit“ tak madam na něj rvala na cely barák že si tady vymyslime ze jsme rasisti a dělá nám radost ukazovat si prstem :roll: jasne, nemáme nic jiného na práci :pocitac: -tak v nervech jsem vám popsala situaci, pardon potřebovala jsem už.
Dostala jsem od domovníka číslo na makléře který jim zprostředkoval byt (majitel je v zahraničí) a ten mi řekl že s nimi majitel problém nemá, ze včas platí najem a že ani drobné úpravy proplacet nechtějí atd prostě je vyzdvihoval až do nebes :roll:..můj dotaz je zdali se da něco a takovými sousedy dělat? Opakovane domluvy nerespektují, noční klid nedodržují a od doby co jsou tu se tu spouště lidem špatně žije. Ten starý pan nařčen z rasismu a to ze si na nej otevrela hubu..to me dodělalo :? Když treba jako lidi žijící v domě sepíšeme petici, musí to někdo řešit? Omlouvam se za možná blby dotaz ale nikdy jsem tuhle nepříjemnou situaci řešit nemusela :roll: pripadne dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56505
11.7.21 21:21

Nájem zaplatí z našich daní. Majitel peníze dostane, proto je spokojený.

Bohužel přes den se s hlukem nedá nic dělat. Po 22 h volej MP pořád. Nedej se. Je za trest mít v domě takové občany. U nás naštěstí nejsou.

Petici sepište a obraťte se na přestupkovou komisi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
11.7.21 21:25

Zrovna TEĎ řeším něco podobného. Byl tady klid. Pak se nad nás nastěhovala paní s 10 letým klukem, paní si začala domů vodit nějakého chlapa, který tam teda zatím nebydlí, neustále v noci vysedávají na balkoně, baví se nahlas jak kdyby tady nikdo jiný nebydlel, v noci pak vrže postel tak že nás to budí a dokonce už i sousedi co jsou vedle nic na ně několikrát klepali…už mám v plánu jim hodit na dveře papír ať si koupí novou postel nebo ať š..kají na podlaze… :zed: :zed: :zed: :zed: Aby toho nebylo málo tak ještě nad tuhle ženskou se nastěhovali romové, písničky do noci, kravál, zrovna teď ležím s dcerou a nemůžeme usnout protože mají na balkoně vytažené rádio a na celé sídliště řve nějaký rap… :cert: achjo, peklo… rodinu a sousedy si člověk nevybere. :pocitac:

Příspěvek upraven 11.07.21 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.7.21 21:27

Slušní lidé nemají nikde zastaní. A když se ozve, tak je obviněn z rasismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
11.7.21 21:27

Domovník sehnat číslo na majitele bytu popřípadě urgovat makléře (ale spíše toho majitele, aby pochopil a něco s tím udělal..). U nás řešíme to samé, bohužel jsme mluvili i s policií a u nás tohle dělá přímo majitel bytu, takže se nedá dělat nic, pouze po 22h volat MP. Ale bylo mi řečeno, že pokud by byl v nájmu, tak se to dá vyřešit ze dne na den :nevim: takže určitě dělejte vše proto, abyste kontaktovali majitele a problém se vyřešil. Musí to jít. :palec: přeju hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4942
11.7.21 21:28
@topazio píše:
Nájem zaplatí z našich daní. Majitel peníze dostane, proto je spokojený.Bohužel přes den se s hlukem nedá nic dělat. Po 22 h volej MP pořád. Nedej se. Je za trest mít v domě takové občany. U nás naštěstí nejsou.

Koukám, že ty máš problém se všemi. Odkud víš, že nájem platí z našich daní? :roll:

Pravda je, že přes den s hlukem nic neuděláš. V nočních hodinách volej policii. Opakovaným hlášením by se měli zabývat. Pokud ani to nezabere, tak jedině se odstěhovat do vlastního domu, dál od sousedů, kde tě snad nikdo hlukem nebude obtěžovat. Tohle je typický problém bydlení v paneláku.

Příspěvek upraven 11.07.21 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.7.21 21:30

@Yasmina21 tak pokud jim tam od rána do večera řve muzika, asi nájem neplatí z peněz, které vydělají prací, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.7.21 21:31
@Yasmina21 píše:
Koukám, že ty máš problém se všemi. Odkud víš, že nájem platí z našich daní? :roll:Pravda je, že přes den s hlukem nic neuděláš. V nočních hodinách volej policii. Opakovaným hlášením by se měli zabývat. Pokud ani to nezabere, tak jedině se odstěhovat do vlastního domu, dál od sousedů, kde tě snad nikdo hlukem nebude obtěžovat.

Se všemi? To těžko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.7.21 21:32
@Aduš8 píše:
@Yasmina21 tak pokud jim tam od rána do večera řve muzika, asi nájem neplatí z peněz, které vydělají prací, že :mrgreen:

Tato ženská je sluníčkář. :zed:
A už vidím jak tito občané pracují.
Pracující člověk nedělá kravál 24 h. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Le_lenaz soucitim s vama, bydlení v paneláku je děs..já tohle nikdy řešit nemusela, ani když jsem byla ještě u rodičů..ale tohle je za trest :zed: @topazio přesně tak, me to dostalo jak se hned ohnali rasizmem, oni nemají jiný argumenty..všem je jedno jakou maji barvu, kdyby se chovali normálně, nikdo by je neřešil :roll: tak já si zjistím co a jak a obejdu lidi s peticí.. Nekoupili jsme byt od toho aby se tu člověk 24/7 nervoval a byl věčně nevyspalej 8o

• Citovat
  • Upravit
4942
@Aduš8 píše:
@Yasmina21 tak pokud jim tam od rána do večera řve muzika, asi nájem neplatí z peněz, které vydělají prací, že :mrgreen:

Proč by ne? A ty víš komu to tam hraje a kdo u nich v rodině chodí do práce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21709

@Yasmina21 jasně, protože se někdo neumí chovat, nerespektuje naše pravidla, parazituje na ostatních, tak ti slušní jim mají vyklidit cestu a odstěhovat se, aby je neobtěžovali svými stížnostmi. :nevim:
A jinak fajn, jist ti chutná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
11.7.21 21:34
@Anonymní píše:
@Le_lenaz soucitim s vama, bydlení v paneláku je děs..já tohle nikdy řešit nemusela, ani když jsem byla ještě u rodičů..ale tohle je za trest :zed: @topazio přesně tak, me to dostalo jak se hned ohnali rasizmem, oni nemají jiný argumenty..všem je jedno jakou maji barvu, kdyby se chovali normálně, nikdo by je neřešil :roll: tak já si zjistím co a jak a obejdu lidi s peticí.. Nekoupili jsme byt od toho aby se tu člověk 24/7 nervoval a byl věčně nevyspalej 8o

Přesně tak, u rodičů jsme nikdy nic podobného nemuseli řešit a taky jsme žili v paneláku. Tady bydlíme 4 roky a poslední 3 měsíce jsou šílené. :zed: Sháníme vlastní bydlení ale ty ceny jsou teď tak brutální že nevím jestli to vyjde. Modlím se ať jo. Držím palce ať to dobře dopadne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.7.21 21:35

@Yasmina21 jasně že vím… V 95% do práce nechodí nikdo z nich. Čest výjimkám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
11.7.21 21:36

Zkusila bych řešit s majitelem bytu, na schůzi domovní a volala bych policajty, pořád, klidně denně. Zkusila bych i tu přestupkovou komisi, respektive na obecní úřad, jaké jsou možnosti.
Ono bydlení v paneláku má vždy svý, no…my to měli naopak, vyjížděl po mě soused zespoda, vřískal na mě ve dne i v noci, kdykoliv sem jen soupla se židlí. Magor…přestal, až když mu můj soused na patře ručně vysvětlil, že na ty jeho scény nikdo není zvědavej :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný