Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jaký máš rošt? Prkna spojená textilem? Ta krajní prkna by se měla přišroubovat k posteli.
@jita22 tyhle mám no, nadtim jsem přemejšlela, ale co když je budu chtít vrátit/reklamovat ![]()
Taky jsem měla takový na houno rošty z jysku, vypadávaly z nich prkýnka.. vyřešila jsem to tím, že jsem koupila rovnou novou postel
![]()
@jita22 a krajní myslíš jak? Budu muset přidelat každý to prkno aby to neklouzalo dolů
@Lekninka91 já tu postel mám taky novou
ale rošty jsem musela koupit zvlášt
@Kriss Tina asi mě to taky čeká, napadlo mě to, ale zas co kdybych je chtěla vrátit nebo reklamovat ![]()
@Anonymní píše:
@Lekninka91 já tu postel mám taky novouale rošty jsem musela koupit zvlášt
no já naštěstí koupila postel už s roštem.. resp. místo roštu je přes celou postel několik širokých prken a je to super
tamten shit jsem koupila narychlo, když mi ruply původní rošty a už mi fakt došla trpělivost.. vsadím se, že máš ty stejný, prkna zasazený v gumových manžetách nebo jak to nazvat, který jsou k tomu prknu jen nacvaknutý sešívačkou a časem se ti to orve ![]()
@Anonymní píše:
@jita22 a krajní myslíš jak? Budu muset přidelat každý to prkno aby to neklouzalo dolů
No první přišroubovat, natáhnout a poslední přišroubovat.
Nevím, proč bys měla reklamovat? Kdyby se prkno zlomilo, asi diry v jiném vadit nebudou. A krajni prkna zatížená nejsou.
@Anonymní píše:
Ahoj, koupila jsem si rošt na postel a když to tam dám, tak to prostě padá dolůdám tam jen na to matraci a několik se jich sesune, když se mi to opatrně podaří tam dát tu matraci aby to nespadlo, tak si na to sednu nebo lehnu a rošt padá dolů. Co stim? Vrátit a koupit jiný? Drahý si dovolit nemůžu.. ale snad každý rošt by měl nějak držet ne?
No každý rošt drží, ale ne na každé posteli. Pokud tam máš jen ukotvení na ten celoramovej, tak ti jednotlivý prkna budou vždycky sjíždět.
My jsme museli rošty přivrtat na pevno, protože to se nedalo. Nebyl den, kdy by minimálně jeden rošt neujel a nepropadl se. Ted už máme klid…
Rošty se normálně privrtavaji. Přece nebudeš reklamovat rošt za pár stovek, na to se ti stejně vydlabnou
Tak jsem tam zatloukla hřebíky kdyz jsem si tam lehla, tak me to cely vyletělo ven i s hřebíkama a asi tu postel můžu rovnou vyhodit
jsou tam strašný díry jak ty hřebíky vylezly stranou.
@Anonymní píše:
Tak jsem tam zatloukla hřebíky kdyz jsem si tam lehla, tak me to cely vyletělo ven i s hřebíkama a asi tu postel můžu rovnou vyhoditjsou tam strašný díry jak ty hřebíky vylezly stranou.
Asi budeš muset zajít za sousedem ![]()
Ahoj, koupila jsem si rošt na postel a když to tam dám, tak to prostě padá dolů
dám tam jen na to matraci a několik se jich sesune, když se mi to opatrně podaří tam dát tu matraci aby to nespadlo, tak si na to sednu nebo lehnu a rošt padá dolů. Co stim? Vrátit a koupit jiný? Drahý si dovolit nemůžu.. ale snad každý rošt by měl nějak držet ne?