Stížnost na souseda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.7.21 21:40

Stížnost na souseda

Dobrý den, mohl by mi někdo prosím poradit, jak sepsat oficiální stížnost na souseda za opakované rušení nočního klidu? (Houká mu alarm na autě, ve dne v noci, neskutečnej kravál). Opakované pokusy o domluvu nejsou k ničemu, soused s tím nic nedělá a vlastně na tom nic špatného nevidí. Budí to jak nás, tak děti, nemůžeme už potom spát.
Bydlíme ve městě, kam takovou stížnost doručit, na magistrát? Komu ji tam adresovat a hlavně s jakými náležitostmi ji sepsat?
Děkuji všem za pomoc, už jsme z toho opravdu nešťastní…..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26851
4.7.21 21:50

Co zkusit volat 156? Aby to bylo zadokumentovane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.21 21:55

@cecetka
To mě také už napadlo, problém je, že on třeba po minutě/dvou ten alarm vypne…… takže než bych došla pro telefon, je po alarmu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9243
4.7.21 21:58

@cecetka ja myslim, ze mestaci neprijedou zas tak rychle, kvůli alarmu.Ze než hlidka dorazi to prestane.
Stiznost bez důkazů tezko radit kam. Jine sousedy to nerusi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39492
4.7.21 22:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
4.7.21 22:27
@Anonymní píše:
@cecetka
To mě také už napadlo, problém je, že on třeba po minutě/dvou ten alarm vypne…… takže než bych došla pro telefon, je po alarmu… :nevim:

A proč to chceš nahlašovat, když to do dvou minut vypne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
4.7.21 22:31
@lklk píše:
A proč to chceš nahlašovat, když to do dvou minut vypne?

Kdyz to rve v noci a casto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
4.7.21 23:26

@lklk :lol: Tobě by nevadilo, kdyby tebe a děti několikrát za noc vzbudil alarm auta o kterém majitel ví, ale neřeší to?

• Citovat
  • Upravit
8558
4.7.21 23:47

A jak to celé trvá dlouho? Půl roku? Měsíc?
Bych mu řekla, ještě jednou to začne řvát a hodím tomu z okna na střechu plechovku s pivem :D ;). Nemusel by mi věřit, ale jistej by si nebyl ;-). Na staré Felicii to asi nehouká, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
5.7.21 06:12
@lklk píše:
A proč to chceš nahlašovat, když to do dvou minut vypne?

Proc asi. Soused je debil, když nechává ve dne v noci řvát alarm od auta. Nebo nechápeš, že je to pro ostatní obtěžující? Nejsi ten soused, nebo podobný typ, co nechávají přes den řvát rádio na zahradě, v neděli rezou cilkularkou, pořádají oslavy s revem do 2 do rána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1844
5.7.21 06:41
@Cimada píše:
A jak to celé trvá dlouho? Půl roku? Měsíc?
Bych mu řekla, ještě jednou to začne řvát a hodím tomu z okna na střechu plechovku s pivem :D ;). Nemusel by mi věřit, ale jistej by si nebyl ;-). Na staré Felicii to asi nehouká, že? :D

Lépe cihlu bez piva. Myslím to vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.21 08:02

Když to nejde po dobrým, šlo by to po zlým. Náš soused si dal živý plot mezi naše a jeho parkovací místo. Jako proč ne, ale postupně se z toho úzkého proužku udržovaného keříku stala aspoň třikrát tak široká džungle. V podstatě nebylo kde parkovat, nešlo vystoupit z auta, natož tak z autosedačky vyndat dítě. Na jakékoliv naše prosby a námitky nereagoval, prý máme vystupovat na opačnou stranu… No a jelikož já nejsem nejlepší řidič, zvlášť parkování miluju, tak jednoho dne plot uz nebyl. Tedy byl, ale poněkud pozmeneny. Uplne úmyslně to nebylo, ale že by mi to nějak vadilo, to tedy ne. Sousedovi jsme se omluvili, zároveň ale dodali, že se to stalo právě proto, že si keř neudrzoval, a pokud ho nebude udržovat ani nadále, tak se to může opakovat. No už si keř pravidelně striha… a stejně je to s jejich plotem. Napřed si stěžoval, že jsme k plotu dali dřevěné mřížky na pnutí rostlin, prý k nemu prorusta tráva, protože my setkáme jen před těma mřížkama. Tak jsme je dali dal od plotu, aby se sekat dalo i za nimi, ale to zase jejich krysí psi prolizaji pod plotem k nám, takže zase problém. No ať si ho vyřeší sám. Jestli sem krysa vleze v době, kdy tu budou naší velcí psi, krysa už asi nebude.. pochopil velmi rychle. I přesto všechno máme ale dobře vztahy, na něj se akorát prostě musí asi tvrdě, no..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.21 16:09

@lklk
Třeba proto, že to neuvěřitelně ruší a budí celou rodinu. Soused sám řekl, že to má asi špatně seřízené, ale nic s tím nedělá. Absolutní nezájem z jeho strany cokoliv řešit, natož aby se snad omluvil. Vám by nevadil spouštějící se alarm ve dne v noci? 8o

• Citovat
  • Upravit
403
5.7.21 18:07
@Anonymní píše:
@lklk
Třeba proto, že to neuvěřitelně ruší a budí celou rodinu. Soused sám řekl, že to má asi špatně seřízené, ale nic s tím nedělá. Absolutní nezájem z jeho strany cokoliv řešit, natož aby se snad omluvil. Vám by nevadil spouštějící se alarm ve dne v noci? 8o

No tak v první řadě by mi to vadilo i kdybych byla na jeho místě. On musí vstát a vypnout to. Takže buď je dementni nebo nemá na opravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76106
5.7.21 18:12
@Anonymní píše:
@lklk
Třeba proto, že to neuvěřitelně ruší a budí celou rodinu. Soused sám řekl, že to má asi špatně seřízené, ale nic s tím nedělá. Absolutní nezájem z jeho strany cokoliv řešit, natož aby se snad omluvil. Vám by nevadil spouštějící se alarm ve dne v noci? 8o

a ostatním sousedům to nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný