Jak na chrápání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
28.2.16 10:25

Vyndané mandle nemá, doktor mu řekl že se to prý dělá jen malým dětem…Možná to souvisí s tím že měl zlomený nos a s tím že je kuřák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
28.2.16 10:26

@Mary Gtj at si zajde do toho specializovaného centra ORL já dostala takový přístroj aby se zkontrolovalo jestli nemá apnoe to je často u chrápajících. Já taky chrápu ale naštěstí na boku méně ale vypadá to že tu apnoe mám. Oni mu tam poradí co a jak. Funguje taky zhubnout pokud má nadváhu a pokud ne a prokázalo se že ty problémy s dechem má tak operace :-( Ale ono to není jen o tom rušení ale i o zdraví jeho, aby se mu dobře okysličoval mozek v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
@SIMONA1234 píše:
Chrápajícího fakt máloco zbudí…mimčo bude problém. Stejně ho budeš mít u sebe (miminko), je to pohodlnější, krmit, přebalovat v jedné místnosti. Ideálně u toho v noci ani nevstávat (přisunout postýlku k tvé posteli)
A chlapa holt jinam…a nějak utemovat zvukotěsně dveře. Po něm raději nic v noci nechtěj :mrgreen:

no nejspíš to tak dopadne. Jinak to nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@boball píše:
To je houby platný, můj muž chodil spát později a pak tak chrápal, že mne vzbudil a bolela mne pořád hlava.

Já mám štěstí, chlap sice chrápe, ale jen na zádech…na boku ne…takže do něj v noci tak dlouho dloubu nohou, až se překulí na bok a je ticho…
Kamarádka má chrápače N1…hroznýho…má teda přes 100kg váhy, kus chlapa. Ale ona má dobré spaní, když stihne usnout dřív, má vyhráno…pokud ne, tak má to co ty, migrény celý zbytek noci i přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
28.2.16 10:28

Jestli má nadváhu, tak pomůže zhubnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15115
28.2.16 10:35

@SIMONA1234 Můj muž má 120 kilo. Když byl mladej a hubenej nechrápal. Nicméně dieta mu jaksi nevoní, tak byl vyhoštěn do obýváku. Budil totiž už i kluka. Jenže potom v noci vyžírá ledničku. :cert: tím pádem samozřejmě nezhubne a nepřestane chrápat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.2.16 10:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.2.16 10:48

Tak nadváhu..je kuchař takže má jak on rád říká tatínkovské bříško :D 98kg s výškou 180cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3422
28.2.16 11:01

@Mary Gtj manžel taky chrápe 1. ligu :zed: a řešila jsem stejný problém. Se špuntama už spím 2 roky a když jsem usla dřív, bylo vyhráno. Jenže v zářì se nám narodilo mimčo… Můj tvrdil, že bude zvyklá na chrápání z břicha a bude to mít jako ukolébavku. No praktická zkušenost ukázala, že při spaní jí to fakt nijak nevadí, ale když v noci kojím a vedle se ozývá medvěd, tak nechce zabrat a hrozně ji to zajímá. Takže je manžel ve vyhnanství v obýváku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
28.2.16 11:26

Ano, ano já taky spím sama s malou :mrgreen: a je klid :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
28.2.16 11:27

Žádné kapky ani sirupy nezabírají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10153
28.2.16 12:26

Mas doma miho chlapa? :mrgreen:
Detem to nevadi, muze chrapat primo u postylky a dite chrni taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
28.2.16 13:40
@Mary Gtj píše:
Tak nadváhu..je kuchař takže má jak on rád říká tatínkovské bříško :D 98kg s výškou 180cm

Na 180 by měl vážit tak do 85 kilo, ale když je kuchař, tak musí ochutnávat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.2.16 11:15

No nic vidim to na to že koupíme pohodlnou rozkládací sedačku do obýváku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.5.16 11:43

Dobrý den, taky doma řešíme problém s chrápáním. Mužský každou noc pořeže pěknou fůrku dřeva. :nevim: Když jsme se před 30 lety brali, tímto problémem netrpěl. Pravda, taky měl o 30 kg míň. Asi to bude částečně nadváhou, jak tady píšete, ale vypozorovala jsem, že nejvíc chrápe, když něčeho popil. To se fakt otřásají okenní tabulky. Zkoušela jsem špunty, ale po těch se mi dělá blujno, prostě nesnáším ten pocit, že neslyším. Změna polohy nepomáhá, na boku chrápe úplně stejně jako na zádech. Zkoušela jsem šimrání, kopání…ale to se jen vždycky naštval…jen si vymýšlím, vždyt on ještě ani oka nezahmouřil :mrgreen: U nás zabírá jedině oddělená ložnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí