Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ziji v zahranici a mam anglicky pocitac a nemohu na nem najit zadne tecky carky atd. Je nutne psat s diakritikou napr. pri zadavani inzeratu? ![]()
Nevim, jak to máš ty, ale my dole na spodní liště v pravo máme CS..když na to kliknu, zobrazí se mi nabídka států, panel jazyků..
Nejsem technickej tip ![]()
Ahoj,taky ziji v zahranici,taky mam pc bez hacku a carek a taky jsem z Manchesteru
.Jake myslis inz?
Jestli anglicke,tak k tomu hacky nepotrebujes a pokud ceske,tak ja teda pisu bez uplne normalne.
já myslím že to nutné není… možná je to blbost, ale napadlo mě si ta slova co pořebuješ vyhledat na netu a zkopírovat. Možná by se ale někde ta česká klávesnice dala stáhnout
![]()
Musíš tam mít u CS volbu jazyka
A při zadávání inzerátů nemusí být nutně diakritika, tedy co jsem viděla inzeráty bez ní
![]()
Budu psat bez diakritiky ale dekuji za rady
akorat nebudu psat do denicku tam chteji diakritiku ![]()
Musis si tu cestinu pridat. V hlavni nabidce najed na „control panel“ a tam vyber nastaveni pro oblast a jazyk, bude se to jmenovat podobne jako „keyboard & language“, tam pak vyber, ze chces zmenit klavesnici a tlacitkem „add“ si pridas ceskou. Vsechno ulozit. A pak vravo dole budes mit tu ikonku, o ktere tu pisou holky - CS a EN a budes si moci jazyk zmenit kdykoliv.
Diakritiku od uživatelek ze zahraničí nevyžadujeme a pokud napíšeš deníček a do úvodu tento důvod, proč v něm diakritiku nemáš, adminka Marie ho do deníčku doplní.
Názvy diskusí zedituji já a nikde jinde, myslím, povinná není ![]()
Tereza