Jak na myši?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1174
11.5.12 18:23

Jak na mysi?

Dnes jsem videla jak mys bezi do skrine.
Po skrii jsem nasla mali hovinka i po pokoji.
Ta nevim jak na ni, momentalne jsme vyklidili skrin a dali do ni pasti s cokoladovym jogurtem :D
a par i po pokoji, ale slysela jsem ze mysi jsou jedine v rodinach, tak uvazuju kolik jich tu tak muze byt.
A zkratka jak na ne? Hledam funkcni metodu a trvaly vysledek :D :D
Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1848
11.5.12 18:27

To že jsou v rodinách platit nemusí, prostě se jen nějaká zatoulala. Naši to řešili klasickýma pastičkama, ale teda nevím jestli ti půjde na jogurt, bývají dost vybíravé, lepší je nějaký voňavý salám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
11.5.12 18:29

Dekuju doufam ze na jogurt pujde, rikala jsem si schvalne cokoladovy aby ji chutnalo a vonelo :D
Tak uvidime, pokud nic vymenim za nevo lepsiho tak diky za radu :) :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
11.5.12 18:36

:lol: Tak to nezávidím, já občas taky mám doma myšku a mám s něma nemalé zkušenosti, dokonce jedna myška se u nás zabydlela nastálo a ne a ne ji vypudit :lol: Už jsem si na ni zvykla a ona na mě, mám všude za nábytkem pasti a granulové otravy vysoko nedostupné pro člověka a dítě- a stejně ta POTVORA běhá a žije, poznám ji tak, že má prostě svoje zvyky , kde chodí, dávala jsem na pasti všechno možné, ale ona jaksi povtora žrádlo zchlamstla, past zaklápnutá a myš zdravá a živá :mrgreen: :cert: Nevím , jak to dělá, ale to, jak to dělá je obdivuhodné…kolikrát kolečko salámu sezřané a myš nikde :lol: :nevim: Už si připadám jak v tom filmu MYŠ V DOMĚ :mrgreen: …bydlím na baráku, takže se občas nějaká myš zatoulá(hlavně v zimě)…ale ta jedna tady žije snad léta a stabilně. Myši v pasti mívám spíš ty zimní nevítáné, nezvané…ale tu jednu potvoru ne a ne chytit :cert: Tak držím palce, ať ji chytíš do pasti a nemáš z toho spolubydlícího s trvalým pobytem jako já :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
11.5.12 18:37

Jogurt sjem nezkoušela, chytávám na sýry, salámy a dětské piškoty :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
11.5.12 18:37

Není zač, hlavně nedoporučuju nějaký jed. Protože myš ti ho sežere a chcípne někde zalezlá a pak jí najdeš leda podle smradu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
11.5.12 18:39

My máme doma 3 kočky a nemá u nás šanci ani komár, natož myš. Ono to asi má co dočinění s tím, že jsme v paneláku ve 4 patře :lol: ale stejně u nás nepřežije nic menšího než je kočka (leda je to silně chráněno klecí nebo terárkem). :lol: Pořízení křečka, kterého nemůžou sežrat mi ještě odpustily. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
11.5.12 18:45

@Petiik To máš pravdu :oops: Nám už takhle smradlavá chcíplina nejednou zavoněla v posteli, v novém sporáku.....postel se musela vyhodit a sporák musel manžel rozebrat na cimprcampr, já sjem zapla program gril a nechápu jak se do té buničiny ta myš zamotala a chcípla tam( nevím, ale jestli z toho jedu :nevim: ) a to byl takový zápach , že dodnes na tom sporáku nepeču a mám zpátky plynový :jazyk: Asi ty granule taky zruším napořád( minule jsem byla proti nim, ale během zimy , jak byly ty kruté mrazy, tak se jich tu nějak hemžilo, máme starší dům a ve sklepě jich bylo dost, ani kočka je nechtěla už žrát). Takže ty otravy fakt nejsou dobré řešení, dám je taky pryč, ono to pak za to nestojí ty chcípliny uklízet, až když jsou cítit v rozkladu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.5.12 18:50

Jo, nám taky vyžírala pasti, sejra sežrala a past ani nesklapla - jak byl měkký, tak ho vytáhla, až na poctivej domácí špek se chytila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
11.5.12 18:54
@Gina108 píše:
Jo, nám taky vyžírala pasti, sejra sežrala a past ani nesklapla - jak byl měkký, tak ho vytáhla, až na poctivej domácí špek se chytila.
:lol: :mrgreen: A taky jste doma byli v šoku, jak to udělala? Sejr sežrán a past prázdná - bez myši :lol: Tuhle jsem slyšela, že myš je chytrá a inteligentní, že myš prý přijde k pasti, mrskne ocáskem- past se zavře a ona má hody! :lol: Jak jsou vynalézavé některé :lol: Asi stihne tím ocáskem mrsknout velice rychle, když zůstane celá :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
11.5.12 19:49

Měli jsme spoustu druhů pastiček, ale nejvíc se osvědčily klasické ale taky ne všechny - jedny jsou fakt citlivé a myš z ní nic neukradne, tyhle lepší mají po staru řešený ty drátky a plíšky (nevím jak to nezvat). To co vyrábí teď je příšerný a myš se na ně chytne spíš omylem :cert: .
Měli jsme i takový ten domeček, ale myš z něj ukradla návnadu a zdrhla a plastové pastičky si ani nevšimla :roll: . Nejlepší zkušenosti máme s chlebem. Na salám a sýr jsem myš snad nikdy nechytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
11.5.12 19:54

A hlavní je správně nastražit:

http://www.poradte.cz/…1/596994.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
11.5.12 21:02

Tak diky holky, tak to zni opravdu jak dobrodruzstvi :mrgreen:
Docela me i prekvapilo ze nejsou v kychyni ale ve skrini takze si myslim ze chodi z pudy, je tam dira :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
11.5.12 22:45

zkus opálit kousek rohlíku nebo chleba, zní to divně ale zabírá to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
12.5.12 13:28

Souhlasím stím že nejlepší nástraha je opečený chleba,jinak nejúčinější je pořídit kočku. Já měla myší jeden čas plnej barák, ale co tu jsou kocouři tak je klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný