Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Když jde manžel do hospody tak mu věci smrdí kouřem, ale po vyprání teda ne
To je mi nějaký divný..
tak to asi musis vyprat poradne- a nesusit tam, kde muz kouri, kdyz uz to prodavas ![]()
No tak já se teda snažím zakouřenému prostředí vyhnout, ale párkrát už se mi samozřejmě stalo, že jsem třeba v hospodě fakt hodně načichla a úplně v pohodě to šlo vyprat. Tak nevím, jestli to paní prala ve studené vodě u potoka… ![]()
No tak nevím, ale kouř jde vyprat vždy. Pomůže ještě dát na topení, to vyčichne i nevyprané. Takže buď oblečení smrdí něčím jiným a nejde vyprat, nebo paní kecá:-).
Já myslím, že běžně zakouřené oblečení se vypere, ale takové to úplně promořené, tam je to asi těžší
Je pravda, že jako nekuřákovi by mi smrdící oblečení vadilo a hlavně já tedy aviváž nepoužívám a už rohodně ne na děti, stejně to jen překryje, ale neodstraní případný zápach.
Naadá mě jen vyprat a do máchání přidat ocet, ten by měl redukovat pachy, pokud je oblečení stálobarevné, tak do praní přidat sůl na skvrny a protože kouř je někdy takový jakoby „mastný“, tak bych ještě zkusila vyprat ručně ve žlučovém mýdle, to rozpouští skvrny živočišného původu a mohlo by snad rozpustit i to, co drží smrad kouře v oblečení.
Ale je teda otázka, zda tohle člověk může po zákazníkovi chtít. Přiznávám, že mě by ta reklamace přišla i oprávněná, kdyby bylo oblečení třeba flekaté a ty bys o něm tvrdila, že je v top stavu, tak by ti zákazník taky mohl zboží vyreklamovat a asi bys mu neradila, co si má na odstranění skvrn koupit ![]()
@LouLou píše:
tak to asi musis vyprat poradne- a nesusit tam, kde muz kouri, kdyz uz to prodavas
Možná je dobré si nejdřív pořádně přečíst na co se zakladatelka ptá až pak odpovídat ![]()
No jestli to ovšem bude kouřem z cigaret. Já si jednou koupila superkrásný triko od větví asi za 30
viselo ovšem na plastový figuríně a nějak načichlo ten chemický smrad a vyprat to teda nešlo a aviváž též nepomohla, tudíž to letělo do koše. Já si taky nejdřív říkala, že ty skur… větve tam hulí jak sádroví ježci, to holt vyperu, za tu cenu nekup to
ale po vyprání mi došlo, že to jaksi z kouře není. ![]()
Příspěvek upraven 10.05.12 v 10:25
@LouLou No, zakladatelka to určitě vyprala pořádně, když se té reklamaci diví a nespala nic o tom, že by to sušila, kde manžel kouří, to by se tomu nedivlila, že to smrdí kouřem, kdyby to sušila v zakouřené místnosti.
Když jde manžel do hospody ,má tlupu kamarádů co hulej jako cikám za pařezem. Rovnou dává komplet oblečení do koše na vyprání a vždy jsem to vyprala. Smrdí to tedy hrozně jak to dávám do pračky.
@Mišela1 ze se pta jak hledet na reklamaci? asi bych si nedovolila chtit po zakaznici aby si obleceni vyprala sama…omluva by byla na miste.at uz to smrdelo opravdu nebo si to pani vymyslela…
tyjo, jako já mám v těhotenství hodně citlivý čich, ale oblečení je schopné na čerstvém vzduchu i samo vyčichnout tak aby mi to nevadilo. A vyprat teda určitě
Ještě se mi nestalo, že by po vyprání bylo něco cítit kouřem a to žádné máchadlo nepoužívám a peru na 40 v eko prostředku ![]()
Bych asi paní napsala ať mi to přiveze, že to očichám
To je nějaká blbost
Ahoj maminky,

omlouvám se za anonym ale nechci dělat reklamu. Prodávám dětské obleční z Anglie a dnes mi jedna zákaznice napsala, že jí přišlo zboží načichlé kouřem a že to prala ale pořád to jde cítit. Tak jsem se Vás chtěla zeptat zda jse tento zápach vyprat. Já jsem nekuřačka, můj manžel sice kouří ale minimálně a já když mám prádlo vyprané tak z něj nic necítím
Nevím jak na tuto reklamaci hledět. Psala jsem paní ať použije máchadlo, já ho též používám i na oblečení ného 7 měsíčního syna a opravdu jsem nikdy cigarety necítila.
Děkuji za odpovědi