Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, dáváte do linky pod hrnce voskový papír ? Budu mít novou linku, a nevím, jestli ty poličky uvnitř obalit, a čím. To samé regály ve špajzce. A pokud ano, jak to přichytáváte - izolepou ? Neponičí se od ní ta polička ?
V Ikei koupíš fólii v roli určenou přímo do kuchyňské linky. Je to lepší než papír, odolné a kdykoli omyvatelné.
Jéé, děkuji, to jsem vůbec nevěděla, že existuje něco lepšího. A ta folie se jak připevnuje ?
Jéé, děkuji, to jsem vůbec nevěděla, že existuje něco lepšího. A ta folie se jak připevnuje ?
Nedávám nic, mám linku dobře omyvatelnou a police ve špajzce mám natřené taky aby s to lehce setřelo jak od prachu tak kdyby se něco vysypalo, nebo vylilo.
Tu folii jenom ustřihneš na míru šuplíku a ona tam drží sama.
Tak to je skvělé. A v Ikei už mi řeknou, kde jí mají ? Nikdy jsem tam nebyla. A kolik stojí ta role ? Na velkou linku a police ve špajzce asi jedna stačit nebude.
Děkuji moc, to jsem opravdu vůbec neznala, já se už viděla, jak tam budu složitě lepit ten ošklivý kytičkový papír, což se mi nechtělo.
Já tam nemám nic, kuchyň mám novou tak si nějak neumím představit že to nečím olepím ![]()
do linky jsem nedávala nic, ale do špajzu jsme dali lino (to jsme ani nijak nelepili) a do skříně v ložnici jsme dali takovou podložku, vypadá to jako koženka, ani nevim, co to je a přilepili jsme to oboustrannou lepící páskou ![]()
Je to přesně ta podložka co dala odkaz Titty. Dá se to ustřihnout jak potřebuješ, případně umýt v myčce. Drží to pěkně. Já si nemůžu stěžovat, na jednu stranu, pokud to chceš opravdu všude, tak se to celkem dost prodraží, ale šetříš linku. Já to ve dvou fochách v potravinové skříni nemám a je to znát, poličky už jsou trošku ošoupané
Ahoj,
já tam lepila, teda do spižky a pod hrnce takovou samolepící folii z obi, mají tam různé vzory a barvy, ale je to podstatně dražší, jestli si vzpomínám. Je to podobné foliím na skříně apod.
Ta