Co do linky? Voskový papír?

690
9.5.12 07:44

Co do linky ?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, dáváte do linky pod hrnce voskový papír ? Budu mít novou linku, a nevím, jestli ty poličky uvnitř obalit, a čím. To samé regály ve špajzce. A pokud ano, jak to přichytáváte - izolepou ? Neponičí se od ní ta polička ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
190
9.5.12 07:50

V Ikei koupíš fólii v roli určenou přímo do kuchyňské linky. Je to lepší než papír, odolné a kdykoli omyvatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.5.12 07:51

voskový papír ne, ale mám tam tu podložku z ikea, je fajn :palec:

• Citovat
  • Upravit
690
9.5.12 07:51

Jéé, děkuji, to jsem vůbec nevěděla, že existuje něco lepšího. A ta folie se jak připevnuje ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.5.12 07:52

Jéé, děkuji, to jsem vůbec nevěděla, že existuje něco lepšího. A ta folie se jak připevnuje ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
9.5.12 07:53

Nedávám nic, mám linku dobře omyvatelnou a police ve špajzce mám natřené taky aby s to lehce setřelo jak od prachu tak kdyby se něco vysypalo, nebo vylilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
9.5.12 07:56

Tu folii jenom ustřihneš na míru šuplíku a ona tam drží sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.5.12 08:03

Tak to je skvělé. A v Ikei už mi řeknou, kde jí mají ? Nikdy jsem tam nebyla. A kolik stojí ta role ? Na velkou linku a police ve špajzce asi jedna stačit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11879
9.5.12 08:08

Taky ji mám, je super. Tohle je ona, jsou tam i rozměry:

http://www.ikea.com/…ts/80012853/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
9.5.12 08:09

metr a pul role myslim,ze kolem 100 kacek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.5.12 08:11

Děkuji moc, to jsem opravdu vůbec neznala, já se už viděla, jak tam budu složitě lepit ten ošklivý kytičkový papír, což se mi nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
9.5.12 08:14

Já tam nemám nic, kuchyň mám novou tak si nějak neumím představit že to nečím olepím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
9.5.12 08:29

do linky jsem nedávala nic, ale do špajzu jsme dali lino (to jsme ani nijak nelepili) a do skříně v ložnici jsme dali takovou podložku, vypadá to jako koženka, ani nevim, co to je a přilepili jsme to oboustrannou lepící páskou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.5.12 09:08

Je to přesně ta podložka co dala odkaz Titty. Dá se to ustřihnout jak potřebuješ, případně umýt v myčce. Drží to pěkně. Já si nemůžu stěžovat, na jednu stranu, pokud to chceš opravdu všude, tak se to celkem dost prodraží, ale šetříš linku. Já to ve dvou fochách v potravinové skříni nemám a je to znát, poličky už jsou trošku ošoupané

• Citovat
  • Upravit
5077
9.5.12 09:25

Ahoj,
já tam lepila, teda do spižky a pod hrnce takovou samolepící folii z obi, mají tam různé vzory a barvy, ale je to podstatně dražší, jestli si vzpomínám. Je to podobné foliím na skříně apod.
 Ta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný