Kuchyně Ikea - ano či ne?

117
8.5.12 14:18

Kuchyně Ikea - ano či ne?

Ahojky všem, je tu někdo, kdo má doma kuchyň z Ikei??jsem téměř 100% rozhodnutá, že si ji v Ikee koupíme,ale ještě by mě stejně zajímaly i další názory :) :) .díky moc!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
8.5.12 14:20

Ahojky. My ji máme asi 3.rok a naprostá spokojenost.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
8.5.12 14:24

My ji máme asi deset let a bez problému. Chtěli jsme novou, procourali kde co - včetně dražších (Koryna, Sykora apod.) - a nakonec skončili zase u IKEA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117

Tak to ráda čtu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631

někde jsem četla, že nábytek Ikea je vyráběn hlavně jako „prozatimní“. To znamená na pár let. Pokud se vám bude chtít třeba za 5 let kupovat novou, tak proč ne. Já od kuchyně očekávám, že bude „na celý život“, tedy alespoň na 10, 20 let. Takže za mě kuchyň určitě ne :nevim: Jako stolek, nějakou poličku, skříňku, komodu, to bych tam koupila, ale ne kuchyň, která je v nepřetržitém provozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.5.12 14:28

Me se kuchyne Ikea libi a casto jsem se s nimi setkala v najemnich bytech, co jsme bydleli a byla jsem spokojena, tak bych do ni klidne sla i ja sama.

jen bych nebrala vrchni desku drevenou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
8.5.12 14:31

ale aby to nevyznělo špatně, zase jsem četla článek, kde Ikeu vychvalují, že je z těch řetězců nejlepší. I architektka, co nám radila s domem nám tam spoustu věcí doporučila. Jen ta kuchyň by mi asi vadila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102513
8.5.12 14:47

Asi takhle, kuchyň z Ikei klidně, akorát mysli na to, že má trochu atypické rozměry, takže se to blbě kombinuje s něčím jiným.
Co se kvality týká, tak je srovnatelná s dalšími tady běžně dostupnými kuchyněmi a je levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
8.5.12 14:55

Ahoj, taky se chystáme ji koupit, známí ji mají 10 let a vypadá pořád jako nová. Hodně se mi líbí, že si můžu naplánovat vše sama podle toho, co potřebuji a nemusím se vázat na aktuální nabídku kuchyňského studia, platit zvlášť plánování kuchyně a zjistit, že výsledná cena je šílená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
8.5.12 14:56

jedině IKEA :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
8.5.12 14:58
@suik píše:
Me se kuchyne Ikea libi a casto jsem se s nimi setkala v najemnich bytech, co jsme bydleli a byla jsem spokojena, tak bych do ni klidne sla i ja sama.jen bych nebrala vrchni desku drevenou!

přesně tak, pracovní desku mám dřevěnou, ošetřovala jsem jí dle instrukcí a vypadá hrozně. budem se stěhovat tak volíme opět ikea ale dřevěnou desku už ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
8.5.12 14:58

My ji mame nekolik let a jsme s ni spokojeni. Nektery veci bych uz ted resila jinak, ale to neni ikea kuchyni :-) Mame bilej lesk a fakt super. Udrzba vyborna. Nic jsme nereklamovali. Vsechno v krabicich uplne OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
8.5.12 15:03

my kuchyň z IKEA máme, zatím rok a zatím je vše v naprostém pořádku - nikde se nic nehnulo, ani zatím nebylo potřeba nikde přitáhnout dvířka, povrchy se dobře udržují (máme Ädel v bříze), kování, dojezdy a pojezdy fungují tak, jak mají :palec:

takže za mě opravdu ano :) šli jsme do toho s tím, že to riskneme, protože v kuchyňském studiu i u truhláře cena vycházela o hodně vyšší (a s menší funkčností - hlavně dojezdy v zásuvkách byly za strašné příplatky), ale rozhodně nelitujeme :) doufám teda, že to bude trvat i nadále, ale mám reference od lidí, kteří mají IKEA kuchyň už déle a taky s ní nemají problémy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
8.5.12 15:11

.

Příspěvek upraven 22.02.14 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.5.12 15:17

@Vera111
Ikea dává na kuchyně záruku 25 let. Samo krom spotřebičů a nějakých nejlevnějších variant… Jako nepředpokládám, že tam někdo půjde po 24 letech reklamovat vytržený šroub od kování, ale ten fakt, že tu záruku poskytují, o něčem vypovídá.
Máme asi 5 let, jediná vada, že nám popraskal lak na dvířkách (máme STÅT) u dřezu a na horní hraně dvířek od myčky od vlhkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný