Kuchyně Ikea - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.9.16 16:36

@Cuddy Ze zdravim. Ne nejsem truhlar. Ale je fakt ze nektere rady jsem prevzal od truhlare co nam tu kuchyn od Ikeai daval dokupy. Do dnes lituji ze jsem si to od neho nenechal udelat lip.
Nicmene dle vasich ustipacnych poznamek mi ale pripada ze jestli vy nejste nahodou ti co sem davaji ty Ikeaou zaplacene prispevky?
Ja se jen nemohl divat jak vsichni ikeu chvali a my jsme nespokojeni. Take jsme cetli recenze na internetu a naleteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.12.17 14:05

kuchyně

Oživuji diskuzi ;-) Váhám mezi kuchyní z Ikei a kuchyně z Polska. Máte někdo novou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
11.12.17 21:45

Kuchyň Ikea stará 5-6 let, vše ok, ale na dvířkách je při bližším pohledu vidět, že nejsou nová. Dnes bych to řešila tak, že korpusy, kování i vešekeré vnitřní vybavení bych brala tam (nevím tedy, jak se posunula kvalita), i skleněná dvířka, roletky - vše bezva. Ale ten „ksicht“ bych asi nechala udělat truhláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.1.18 09:19

Tak zrovna rolety se nam na kuchyni Ikea po osmi letech rozpadly… :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.22 19:23

Chtěla bych si pořídit místo keramických obkladů které mám c kuchyni zadní desku na stěnu z ikei. Obklady ale nechci odstraňovat, nevíte jestli lze nalepit desku přímo na ty obklady? Mate to tak někdo?

• Citovat
  • Upravit
849
17.2.22 19:47

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.22 06:35
@Daisy86 píše:
Ano

Díky a ty mas desku přímo na těch odkladech? A nejsou s tím problémy, neodlepuje se to třeba?

• Citovat
  • Upravit
1
4.11.24 10:08

Službu zaměření a montáž kuchyně od Ikea nedoporučuji!

Službu zaměření a montáž kuchyně od Ikea nedoporučuji! Objednala jsem si kuchyň (zaměření, montáž), napřed mi Ikea posunula montáž kuchyně o 2 týdny, následně se při montáži zjistilo, že je špatně zaměřená pracovní deska. Namísto kusové bude tedy potřeba udělat desku na míru (6-8 týdnů čekání), která je o 30 tisíc dražší oproti původní desce. Odmítám zaplatit 30 tisíc navíc kvůli tomu, že byla na začátku špatně zaměřena pracovní deska. Na moje emaily o reklamaci a nespokojenosti nikdo nereaguje.
Kuchyň mám objednanou od 12.9., stále ji nemám kompletní.
Výsledkem po 2 měsících je, že mám část provizorní pracovní desky, kuchyň není kompletní (obklady, nefunkční zásuvky, digestoř - vše čeká na dokončení pracovní desky) a řešení v nedohlednu… pokud se nějaké při troše štěstí najde, bude to i tak pro mě znamenat, že budu do konce roku bez dokončené kuchyně, tedy celkem 4-5 měsíců.
Za mě katastrofální jednání se zákazníky u takhle velké a renomované společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.26 07:08

Mám kuchyň z https://dubok.cz už 5 let a stále vypadá skvěle. Tehdy vycházela levněji než IKEA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný