Zatuchlá sedačka Klippan, co s tím?

3241
7.5.12 16:23

Zatuchlá sedačka klippan co s tím?

Holky koupili jsme si starší sedačku, musím říct, že je opravdu jako nová, jen nevím, kde ji paní měla děsně smrdí zatuchlinou. Měla jsem ji celý den venku a nic. Stříkám ji sprejem na textil, ale ten smrad je tam pořád. Potah jsem vyprala. Už nevím, myslíte, že to časem vyčichne? Nebo není nějaká babská rada? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9351
7.5.12 16:31

A nebude to plesnivý vevnitř? Mohlo to někdy zmoknout nebo být ve vlhku a toho se podle mě nezbavíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
7.5.12 16:36

No koukala jsem dovnitř a je pěkná, leda že by byla plesnivá uvnitř jako úplně těch matrací, ale to si říkám, že by to muselo být asi i na povrchu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.5.12 16:47
@k.a.c.k.a.1 píše:
No koukala jsem dovnitř a je pěkná, leda že by byla plesnivá uvnitř jako úplně těch matrací, ale to si říkám, že by to muselo být asi i na povrchu ne?

Těžko říct :think: Možná zkus postříkat octem nebo něco antibakteriálního, třeba to pomůže :nevim: Měli jsme plíseň na matracích a smrděly zatuchle, ale byly i fleky na povrchu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
7.5.12 16:52

Děkuji, právě jsem našla nějaký nanotech co by měl likvidovat zatuchlinu, tak to asi zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.5.12 17:45

Namočila bych potah přes noc do vody s octem a druhý den znovu vyprala, takhle jsem odsmradila kalhoty. :mrgreen: A jinak je super sprej se stříbrem z Deichmana, stojí 150 korun, je určen do bot, ale dá se použít na všechen textil a kůži/koženku. Neutralizuje zápach, odvání vlhkost a izoluje zárodky bakteriíí. Stříkala jsem s ním třeba pohovku, když se na ní malej počůral, aby nesmrděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
7.5.12 17:59

Jé děkuji díky za tip, ten zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie