Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj prijela jsem po tydnu domu a zjistila,ze nefunguje mrazak. vse jsem musela samozrejme vyhodit. smrdelo to no des. samo ze jsem to vymyla vodou a octem, ale moc to nepomohlo ten smrad je tam porad a nevim co pouzit myslela jsem ze ocet je to nejlepsi.
My takhle dostavame uz docela dlouho puch z lednice. Stehovali jsme ji k nasim, tam dali do sklepa, ze se tam prilezitostne neco da, no dalo se, nejakej jouda to odpojil a nepripojil a vse se zkazilo a zplesnivelo
…nevime moc co s tim.
v jednu chvili trochu pomohl na platky pokrajeny citron, ale jak se ta lednice nepouziva, tak to v tom asi taky hraje roli.
a to jsem to uz regulerne brala savem ![]()
Zkus dát na talířek jedlou sodu a nechat to tam, mohlo by to pomoct. Soda absorbuje pachy.
Ahoj, tak co já vím nejlépe pohlcuje pachy ocet, zkus vymít znovu a neřed to tolik…
dekuji vezmu to znova octem dam tam ten citron a tu sodu a hlavne ho zapnu. snad to uz pak bude ok. diky.
Ja zkusim priste tu sodu a jeste me napadlo pouzit nejake etericke oleje a pak jeste nechat vycichnout. Blby je, jak my tam jezdime malokdy, tak nemam moc nad tou lednici kontrolu. ![]()
Ahoj všem, stejný problém. Vrátila sem se z dovolené a pravděpodobně týden byl MRAZÁK s lednicí vypnutý. Myslela sem, ze máme doma mrtvolu, když sem otevřela byt. Lednici sem vyčistila nejdřív Savem prim a potom octem - ta je v pohodě a nesmrdí. Ale mrazák??? Postup sem zvolila stejný, dála sem i mléko, sodu, kypřící prášek, citron - nic nepomáhá - stále je tam ten hnusný, žaludekzvedající zápach shnilého masa. Nemáte někdo zkušenost??
Ahoj Petule. D vrátili jsme se z dovolené a mrazák byl 14 dní vypnutý. Momentálně je na terase a budem ho vyhazovat…máš pravdu, NIC nepomohlo. Známí říkají, že byl vypnutý moc dlouho. Vždycky to chvilku nesmrdělo-kdyžtak jen ocet nebo savo a po čase zase ten smrad. Nenáme už na to nervy. Nejvíc mě štve, že byl skoro novej.
@bessy píše:
Ahoj Petule. D vrátili jsme se z dovolené a mrazák byl 14 dní vypnutý. Momentálně je na terase a budem ho vyhazovat…máš pravdu, NIC nepomohlo. Známí říkají, že byl vypnutý moc dlouho. Vždycky to chvilku nesmrdělo-kdyžtak jen ocet nebo savo a po čase zase ten smrad. Nenáme už na to nervy. Nejvíc mě štve, že byl skoro novej.
No to si mi zvedla naladu
Jsme v najmu, vestavna lednice s mrazakem neni nase. No - holt mame vydelano ![]()