Jak dostat zápach z mrazáku

2183
4.5.12 20:09

jak dostat zapach z mrazaku

ahoj prijela jsem po tydnu domu a zjistila,ze nefunguje mrazak. vse jsem musela samozrejme vyhodit. smrdelo to no des. samo ze jsem to vymyla vodou a octem, ale moc to nepomohlo ten smrad je tam porad a nevim co pouzit myslela jsem ze ocet je to nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
4.5.12 20:31

My takhle dostavame uz docela dlouho puch z lednice. Stehovali jsme ji k nasim, tam dali do sklepa, ze se tam prilezitostne neco da, no dalo se, nejakej jouda to odpojil a nepripojil a vse se zkazilo a zplesnivelo :zed: …nevime moc co s tim.

v jednu chvili trochu pomohl na platky pokrajeny citron, ale jak se ta lednice nepouziva, tak to v tom asi taky hraje roli.

a to jsem to uz regulerne brala savem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
4.5.12 21:05

Zkus dát na talířek jedlou sodu a nechat to tam, mohlo by to pomoct. Soda absorbuje pachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
4.5.12 21:46

Ahoj, tak co já vím nejlépe pohlcuje pachy ocet, zkus vymít znovu a neřed to tolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
4.5.12 21:59

dekuji vezmu to znova octem dam tam ten citron a tu sodu a hlavne ho zapnu. snad to uz pak bude ok. diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.5.12 22:02

Zkus Max San, mají ho všude.Voní čistotou a desinfikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.5.12 23:11

Ja zkusim priste tu sodu a jeste me napadlo pouzit nejake etericke oleje a pak jeste nechat vycichnout. Blby je, jak my tam jezdime malokdy, tak nemam moc nad tou lednici kontrolu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
5.5.12 08:33

Já do lednice dávám kypřící prášek…jen tak …pro jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.9.12 17:12

zápach shnilého masa v mrazáku

Ahoj všem, stejný problém. Vrátila sem se z dovolené a pravděpodobně týden byl MRAZÁK s lednicí vypnutý. Myslela sem, ze máme doma mrtvolu, když sem otevřela byt. Lednici sem vyčistila nejdřív Savem prim a potom octem - ta je v pohodě a nesmrdí. Ale mrazák??? Postup sem zvolila stejný, dála sem i mléko, sodu, kypřící prášek, citron - nic nepomáhá - stále je tam ten hnusný, žaludekzvedající zápach shnilého masa. Nemáte někdo zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
24.9.12 23:43

Ahoj Petule. D vrátili jsme se z dovolené a mrazák byl 14 dní vypnutý. Momentálně je na terase a budem ho vyhazovat…máš pravdu, NIC nepomohlo. Známí říkají, že byl vypnutý moc dlouho. Vždycky to chvilku nesmrdělo-kdyžtak jen ocet nebo savo a po čase zase ten smrad. Nenáme už na to nervy. Nejvíc mě štve, že byl skoro novej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.9.12 09:56
@bessy píše:
Ahoj Petule. D vrátili jsme se z dovolené a mrazák byl 14 dní vypnutý. Momentálně je na terase a budem ho vyhazovat…máš pravdu, NIC nepomohlo. Známí říkají, že byl vypnutý moc dlouho. Vždycky to chvilku nesmrdělo-kdyžtak jen ocet nebo savo a po čase zase ten smrad. Nenáme už na to nervy. Nejvíc mě štve, že byl skoro novej.

No to si mi zvedla naladu :-((( Jsme v najmu, vestavna lednice s mrazakem neni nase. No - holt mame vydelano :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný