Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak diky holky, tak to zni opravdu jak dobrodruzstvi ![]()
Docela me i prekvapilo ze nejsou v kychyni ale ve skrini takze si myslim ze chodi z pudy, je tam dira ![]()
zkus opálit kousek rohlíku nebo chleba, zní to divně ale zabírá to ![]()
Souhlasím stím že nejlepší nástraha je opečený chleba,jinak nejúčinější je pořídit kočku. Já měla myší jeden čas plnej barák, ale co tu jsou kocouři tak je klid ![]()
Tomu opečenému chlebu jsem taky nejdřív moc nevěřila, ale fakt funguje
Dávala jsem i otravu, ale ani si jí nevšimly, ale chlebíček to byla jiná ![]()
Tak diky za tip, otravu bych nedala jenom pasti. Uz se jedna chytila doufejme ze je jedina.
Jinak kocku nemuzu protoze mame psa, a taky jsem tehotna tak nechci kolem sebe zvirata moc
A hlavne ani tu mys ![]()
Zdravím,
na myši se nejlépe osvědčily tvrdé salámy - vysočina, poličan, atp., důležité je, utrhnout delší pásek (cca 3-5cm, široký tak 1cm), srolovat a napíchnout a zasunout řádně za zobáček na pastičce tak, aby nemohla myška jen tak návnadu vytáhnout.
Důležitá je taky pastička, která sklapne na malou váhu - chce to vyzkoušet, ale vzhledem k tomu, že myška prd váží, tak to jistí ten salám zaháklý za ten háček,.. nevytáhne jej bez sklapnutní. Několikrát jsem pozoroval čerstvě zaklaplou myšku… nezabije ji většinou to sklapnutí, ale to, že se díky tomu udusí..
lovu zdar ![]()
Zdravím všechny
právě jsem doprala asi pátou pračku
myš si udělala záchod z mého prádelníku
bože to smrdělo ![]()
mám toho dost ![]()
co třeba nějaká plašička? ![]()
nemáte s tím někdo zkušenost??? ![]()
Zajisti doma vsechny diry, kudy by se tam mohla dostat a nalic pasticky, to je nejlepsi a nejrychlejsi reseni.
@MUFICE píše:
Zajisti doma vsechny diry, kudy by se tam mohla dostat a nalic pasticky, to je nejlepsi a nejrychlejsi reseni.
prý jim satčí klíčová dírka, bydlíme ve starém domě to nemám šanci ![]()
Nečetla jsem diskuzi, ale já chytám myši jedině na sladkosti
. V zimě na cukrový a jak se myšky chytali
. No a teď na kousek studenské pečeti. Úspěch raručený
. Salámu si u nás ani nevšimnou
. Jo a uvazuji nití, aby pořádně zatahali
. Takže přeji úspěšný lov ![]()
A vám nic nestihnou pos… a poch…
já vždycky chytim, myslim že je pokoj a ejhle v noci hryzání ![]()
to máte pastičky pořád? ![]()
Pastička za 13 Kč, stačí tvrdý sýr. Máme je pořád, občas a ně musím hodit oko, už jsem vyhazovala myšku v rozkladu. Fuuuuj
@blecha72 píše:
Pastička za 13 Kč, stačí tvrdý sýr. Máme je pořád, občas a ně musím hodit oko, už jsem vyhazovala myšku v rozkladu. Fuuuuj
no toho se právě bojim ![]()