Jak na nočního "pochcandírku"

109
21.9.15 09:26

Jak na nočního "pochcandírku"

Dobrý den,
syn bude mít v listopadu 3 roky. Již od jara jsme přes den bez plínky, bez nehody. CCa od začátku prázdnin zkoušíme bez plínky i přes noc..ale vůbec se nedaří. Nocí bez počůrání bylo pár. Jde čůrat než jde spát a v noci ho dávám ještě jednou čůrat, musím ho vzbudit a polospícího dát na nočník. Stejně se ale skoro vždycky počůrá..a ani ho to nevzbudí, normálně si čůrá na nohy a ani to s ním nehne :nevim:. Co myslíte, mám dát zase plínky a zkusit později? Každý den peru počůrané ložní prádlo..no pořád dokola. Děkuji za rady. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14679
21.9.15 09:29

U nás je to to samé, já tedy plínku dávám, ale plenku má vždy našlapanou. Co jsem četla, tak k tomu se musí dozrát. :nevim: Tak čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
21.9.15 09:29

Vždyť mu budou teprve 3, to má ještě dost času, není na to zralý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15449
21.9.15 09:31

Není na to zralý, vrátit plenu a nestresovat se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
21.9.15 09:33

Já bych plenu dala. Dcera ji měla ještě ve čtyřech.
@Lussye jestli ji má hodně plnou, tak je dobrý kontrolovat pitný režim. U nás byl probléme, že dcera přes den nepila a před spaním byla schopná vypít pomalu litr během hodiny.

U doktorky jsme dostali obrázek se skleničkami, jako že. Ráno je plná, odpoledne jen do půlky a večer už jen na dně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.9.15 09:34

Holka byla bez noční plíny skoro bez nehod od tří do čtyř let. A pak se to zase zkazilo. Nevím proč, ale prostě se začala zase docela často v noci počůrávat, od září se dvakrát počůrala i ve školce (loni ani jednou). Četla jsem, že i to se může stát, takže nám všem beztak nezbyde, než počkat, až dozraje. Najeli jsme tedy zpět na pleny…nebo spíš ty tréninkové kalhotky, protože nemůžu denně prát veškeré ložní (chránič matrace, prostěradlo i peřinu). Až bude častěji suchá, než mokrá, tak to zase zkusíme bez.

@jamie.j u vás bych ho fakt netrápila a dala mu zpět plíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
21.9.15 09:35

Syn bude mit tri v lednu.Od dvou je pres denbez plenky, dokonce i pri cestovani.Ale na spani ji mit musi.Ma ji vzdy nadojenou, kolikrat ji pres noc procura. Nestresuju se ja, a nestresuju ani jeho.Az dozraje, az bude plenka pocurana za spani minimalne, ci vubec, pak bude ten spravny cas. Randit s plinou na noc nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
21.9.15 09:37

To chce čas a plinku v suchu.
(Až bude mít nepočuranou plínu v noci, je čas přestat mu ji dávat. :kytka: )

• Citovat
  • Upravit
14679
21.9.15 09:38

@Netopirek ona pije hodně přes celý den. Byli jsme i na odběrech krve, kvůli cukrovce, ale odběry má v pořádku. Prostě hodně pije.
Zkoušela jsem jí i nedávat pít 1-2 h před spaním, ale to mi tu brečela, že chce pití. :nevim: a vrdrž to, nenalít jí.
My si o tom povídáme, vysvětluji.
Včera si plenku pročůrala. tak hned hlásila, že se počůrala: vysvětlovala jsem jí, že když potřebuje čůrat, tak se má jít vyčůrat na záchod nebo na nočník.
a ona mi odpověděla: No jo, ale jak si mám pak obleknout plínku, když to neumím :nevim:
Jenže ona se ani nevzbudí, je schopná se počůrat i v autě, když usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
21.9.15 09:39

Proč se takhle trápíte 8o? Já noční spaní hrotit nehodlám vůbec, abych furt prala, malou budila, sebe budila (chodím spát brzy). Nech mu plínku a neřeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
21.9.15 09:40

Bez pleny na noc jsme cca 3 mesice, obcas se stane nehoda, ale spis kdyz ji nedam curat nez jdu spat. Radim nedavat pit na noc. Obe moje deti trpi na zanety ledvin a od lekare ame doporuceno, davat pit naposledy v 6 odpoledne, aby s eledviny na noc nezatezovali. Snazim s eto dodrzova, vetsinou dam cucnout nez jde spat, ale fakt jen cucnout. Nehoda byva pokud to neuhlidam, napije s ehodne navecer a jeste ji zapomenu kolem pulnoci dat vycurat, jinak je to bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
21.9.15 09:44
@jamie.j píše:
Dobrý den,
syn bude mít v listopadu 3 roky. Již od jara jsme přes den bez plínky, bez nehody. CCa od začátku prázdnin zkoušíme bez plínky i přes noc..ale vůbec se nedaří. Nocí bez počůrání bylo pár. Jde čůrat než jde spát a v noci ho dávám ještě jednou čůrat, musím ho vzbudit a polospícího dát na nočník. Stejně se ale skoro vždycky počůrá..a ani ho to nevzbudí, normálně si čůrá na nohy a ani to s ním nehne :nevim:. Co myslíte, mám dát zase plínky a zkusit později? Každý den peru počůrané ložní prádlo..no pořád dokola. Děkuji za rady. :nevim:

Dej mu plenku, není na to zralý, do 5 let to být může: http://www.cus.cz/…covani-deti/
 http://www.cus.cz/…covani-deti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
21.9.15 09:54

@Lussye jestli to nezvládá ani když usne v autě, tak bych ji plínku normálně dala. Aby se z toho pak ještě nestresovala, že to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
21.9.15 10:01

@jamie.j noční pomočování je tolerováno až tuším do osmi let věku, pokud si to dobře pamatuju. Doporučuju plínku sundavat až v momentě, kdy uvidíš, že byla třeba 14 nocí za sebou ráno suchá a ještě například, než půjdeš spát dítě vzbudit a dát vyčůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
21.9.15 10:09
@Netopirek píše:
@Lussye jestli to nezvládá ani když usne v autě, tak bych ji plínku normálně dala. Aby se z toho pak ještě nestresovala, že to nejde…

Však já jí dávám, Já to nehrotím. Ona je jinak šikovná, vše zvládá, ale když spí tak spí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí