Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
My máme vodu svou
A jinak sprcha totéž, co vibrátor. Když se správně nemíří proud, nejde se neudělat.
Jsme na tom rozhodně líp než chudáci chlapi.
Můžeme být kolikrát chceme a na tolik způsobů…u nich mi to přijde takové pořád stejné. ![]()
@free333 píše:
Jsme na tom rozhodně líp než chudáci chlapi.
Můžeme být kolikrát chceme a na tolik způsobů…u nich mi to přijde takové pořád stejné.
To bude nejspíš tím, že vnímáte ejakulaci jako orgasmus.
@free333 píše:
Osobně si myslím, že s vibrátorem se udělá i ta, která nechce
To je pravda, nikdy jsem orgasmus nemela, az s vibratorem. Ani ho nemusim mit uvnitr, staci si ho polozit na klitoris. Lituju, ze jsem si ho koupila az ted ve 35 ![]()
@Lenka 80 píše:
@free333 jakej vibrator prosim?
já mám oblíbený we-vibe, je velikosti rtěnky a má 4 rychlosti.
Ale na mě fungují i jiné, strašně nerada bych Ti špatně poradila, není to nic levného, tak aby Ti to pak k něčemu bylo ![]()
@Lenka 80 píše:
@free333 ja myslim ze mam proste smulus bejvalym jsme pouzivali vibrator pri sexu a stejne nic.
tak to asi vibrátor nepomůže, to mě mrzí.
ale stejně mi to přijde divné, že by to nešlo, třeba se to zlomí ![]()
Svuj první orgasmus jsem prožila az ve 30 letech. Do te doby jsem si myslela, ze jsem jedna z těch žen, co orgasmu nikdy a proste nikdy nedosáhne. Ted si ale myslím, ze každá žena orgasmus muže mit, jen ten vás chlap musí vědět, jak na to. Není to ve Vás, je to v Něm!!!Muzi často nechápou, ze každá žena je jiná a každá dosahuje orgasmu jinak. Obecně ale se žene musí nejprve stimulovat klitoris. Bez toho to proste nejde, ledaže jste wonder woman. Pak už je jen na každé žene, jak to preferuje - jazykem, rukou, vybratorem. Po tom, co mam klitoralni orgasmus jsem schopna mit i vaginální (ale az po tom klitoralnim), ale opět se musí stimulovat i klitoris (ja na něm). At mi někdo nevypraví, ze ma orgasmus v misionářske pozici. To je pozice vysloveně maskilisticka, která se hodí jen mužům, kteří mysli jen na svoje potěšeni. Můj pritel j gentleman a platí u nás „dáma první“. Az po tom, co mam orgasmus Ja, se začne soustředit sám na sebe. Nejsem sexuolog, ale řekla bych, ze k vyvrcholení slouží stejnou měrou (jestli ne i vice) jak stimulace fizycka, tak mentální. Proste u toho nemůžete myslet na to, co jeste musíte nakoupit. Musíte mit vaše představy a nejlépe, kdyz je vás partner zná a verbální se snaží tyto představy podpořit (například vam vypraví příběh, co se s vámi děje). Ja jsem takhle objevila Ameriku. I Ja muzu mit orgasmus a to i jeden za druhým! I Ja muzu mit mokrý orgasmus! I Ja muzu mit hlasitý orgasmus! Takze ženy, není to jen ve filmu, ale muže to byt i ve vaši ložnici! Jen se musíte nechat nejdřív uspokojit pusou/rukou…A pokud to ten vás odmítá, změňte chlapa! Život je lepsi s orgasmem!
@Lenka 80 píše:
@free333 no doufala jsem ze po porodu…ale nic.holt patrim mezi ty co orgasmus nemajiale tak na to se neumira
Máš pravdu, když nejsou horší starosti…
A třeba to jednou přijde ![]()
Sama jsem orgasmu dosáhnout tak nějak uměla. Ale do mých 30ti jsem nevěděla, jak toho docílit i s partnerem ![]()
Rukou se mi to nikdy nepovedlo ani samotné. Partnerovi taky ne a ani pusou.
Zní to asi praštěně, ale dokázala jsem to jen když jsem se převalila na břicho a měla pod sebou zalehlý vibrátor (ne uvnitř-tam to se mnou nic nedělá). Vahou těla a pohybováním pánve jsem si korigovala přítlak. Klitoris u někoho bývá dotykem až nepříjemně citlivoučký a pro mě je spíš důležitá stimulace jakoby kousíček nad ním nebo vedle něj anebo to prostřídávat. Vést přítlak a vibrace do těchhle míst a vrtět se je pro mě už zaručený způsob.
Jiné styly selhaly (ještě se to tedy párkrát povedlo sprchou, ale ono to zdlouhavé dopadání vody pak nějak u mě vyvolávaly problémy s vaginálním PH
).
Můj nový partner je v tomhle ohromně vstřícný a otevřeně se o těchhle věcech kolem mého orgasmu chtěl se mnou bavit. Postupně mě zbavil ostychu a začali tak, že ležel vedle mě a líbal mě u toho.
Nakonec jsme to postupně skloubili s milováním tak, že prostřídáme nějaké ty polohy a když už mě chce udělat, tak skončíme u polohy zezadu, nachystám si pod podbřišek menší tužší polštářek (abych měla zvednutější zadek
), pomalu si na něj podbřiškem lehnu (i s partnerem v sobě) a mezi polštářek a sebe dám vibrouše. Partner se pohybuje a zároveň nahrazuje mé pohybování, já si jen hlídám přítlak jak potřebuji. Důležité pro mě je být loktama opřená o postel.
Během krátké doby jsem se v tom s partnerem natolik vytrénovala, že bývám hotová vcelku rychle, pokaždé a když orgasmus opadne tak po pár minutách ho lze zopakovat i několikrát. A s partnerem uvnitř je to o dooost intentivnější než bez něj.
Vím, že každé vyhovují jiné finty, ale třeba popis mé cesty k orgasmu některou v něčem aspoň trošičku inspiruje
. Každopádně i já jsem byla tehdá smířená, že žádnej chlap se mnou už asi nic nenadělá
.. a vida. ![]()
Přeji mnoho zdaru a i malý pokrok je fajn (někdy stačí o tom spolu ve vztahu začít víc a otevřeněji mluvit a méně se stydět
).
Muj tip: taky jsem byla jedna z tech co si mysleli ze uz nikdy v zivote…(a to mi taky tahlo na 30..) ale s novym pritelem jsem objevila satisfyer…a jako bomba…postupne zacinam objevovat dalsi vibracni veci a je to super.
delam to tak, ze si zavedu do sebe nejaky dildo (u me spis vetsi nez mensi) a tohle na kliktoris a bum…nekdy chvilka, nekdy delsi doba ale je to skoro tutovka. Bez dilda se zatim neudelam ale kdo vi treba case i bez nej a bez hrace ![]()
a vtipny j, ze mi pritel rekl ze to na me pozna ze jsem byla nebo ne, ze jsem pry dole po O pekne sevrena..
Chtěla bych obnovit téma dotazem..Ženy, budu ráda ta vaše zkušenosti. Týká se to klitorálního orgasmu. Už od dětství dosahuji orgasmu, ale myslím že jen vaginálního, kdy cítím silné stahy uvnitř. Nikdy se mi ale asi nepodařilo dosáhnout klitorálního a chtěla bych to zažít. Nedokážu si představit jaké to je třeba oproti tomu vag. Zajímalo by mě co u toho cítíte a ve kterých místech? Je to nějaký podobný pocit stahů ale na klitorisu? Nebo je to úplně jiné? Zkoušíme s partnerem různými způsoby klitoris stimulovat, je to příjemné ale orgasmus z toho nikdy není..Uvažuju o pořízení nějaké vibrační pomůcky, ale nevím jestli to nebudou vyhozené peníze..
Prosím anonym..
Proč chceš zažívat něco co je kvalitativně horší? Porovnávám to s průběhem dlouhá mohutná vlna vs krátkodobý výstřel se strmým spádem napětí a vzrušení, přirovnal bych to k chlapskému orgazmu, bez snahy o protažení.
@Swift píše:
Proč chceš zažívat něco co je kvalitativně horší? Porovnávám to s průběhem dlouhá mohutná vlna vs krátkodobý výstřel se strmým spádem napětí a vzrušení, přirovnal bych to k chlapskému orgazmu, bez snahy o protažení.
Takhle to vidíš jako muž?
Zajímavé..
@Swift píše:
Nevím, jestli je to kvalitativně horší, když jsem to (asi)nezažila..Ale připouštím, že jsem to možná mohla prožít, ale je možné, že oproti tomu vag. mi to ani jako orgasmus nepřipadalo.. ![]()