Šok z odhalení pravdy

73
29.7.16 14:17

Sok z odhaleni pravdy

Ahoj vsem,
vypisu se a prosim o rady. Poznala jsem chlapa co hledal zenu. Prezentoval se jako nezadany. Pred rokem. Zacali jsme spolu sice bylo divny ze se vidame malo atd ale prisuzovalo se to jeho praci na smeny. Planovani a utvrzovani ze me miluje a jsem jedina. Ted ale prasklo ze dva mesice zije s jinou. Je s ni 7 let ale az ted tam bydli. Ze tam musel. No i ted tvrdi ze se zamiloval do me a nevi co delat. Sobrcky si vzal cas na romysleni. V mysleni nevynika nezna zivotni situace. Ted k otazce chteli byste ho kdyby se rozhodl pro vas? Mela by se to dozvedet i druha? Nyni to vypada ze jasno nema ale s jeho myslenkama mi to prijde ze ji by nemohl vzit 7 let zivota. Diky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15514
29.7.16 14:19

Takového parazita bych fakt nechtěla, kopla bych ho někam. A jeho drahé bych oznámila, jaký dáreček má doma. Ať taky není za podváděnou.

Ve finále mu můžete dát přes hubu spolu ;) Z každé strany jednu a třetí o zem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.7.16 14:20
@Xjery píše:
Ahoj vsem,
vypisu se a prosim o rady. Poznala jsem chlapa co hledal zenu. Prezentoval se jako nezadany. Pred rokem. Zacali jsme spolu sice bylo divny ze se vidame malo atd ale prisuzovalo se to jeho praci na smeny. Planovani a utvrzovani ze me miluje a jsem jedina. Ted ale prasklo ze dva mesice zije s jinou. Je s ni 7 let ale az ted tam bydli. Ze tam musel. No i ted tvrdi ze se zamiloval do me a nevi co delat. Sobrcky si vzal cas na romysleni. V mysleni nevynika nezna zivotni situace. Ted k otazce chteli byste ho kdyby se rozhodl pro vas? Mela by se to dozvedet i druha? Nyni to vypada ze jasno nema ale s jeho myslenkama mi to prijde ze ji by nemohl vzit 7 let zivota. Diky 8o

ne nebyla bych s lhářem a nevěrníkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.7.16 14:21
@Šmoulice píše:
Takového parazita bych fakt nechtěla, kopla bych ho někam. A jeho drahé bych oznámila, jaký dáreček má doma. Ať taky není za podváděnou.Ve finále mu můžete dát přes hubu spolu ;) Z každé strany jednu a třetí o zem :-)

Taky si myslim ze by to mela vedet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
29.7.16 14:21

Myslím si ze ani tady si nepomůžes :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4966
29.7.16 14:22

Je potřeba to psát do dvou diskusí? S takovým chlapem bych nebyla a druhé zene to neříkala. Není to tvá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.7.16 14:23
@jdukolem píše:
ne nebyla bych s lhářem a nevěrníkem..

Prave a jak mel dokonale sms ci maily…to ze treba praci neresil ze byl dlouho sam a vubec nic nenasvedcovalo pro dalsi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.7.16 14:23
@Raspusha píše:
Myslím si ze ani tady si nepomůžes :nevim: :)
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.7.16 14:24
@Ellusa píše:
@Xjery Neměla by sis spíš ty klást otázku, jestli chceš být s někým, kdo ti od počátku lhal? 8o A nenapovídá ti i to, že si musel vzít čas na rozmyšlenou?

Cas chce proto ze neumi resit. Ale ano prijde mi to divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
29.7.16 14:25

@Xjery myslím si ze mas jedinou možnost :think: Kopnout ho do p… až se zastaví až v Karpatech.. :dance:

Sama moc dobre vis ze tohle nema budoucnost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.16 14:25

Stalo se mi něco podobného.. Vídala se s mužem, který měl doma 5let přítelkyni a nevědělay jsem to, od začátku mi lhal. Dala jsem mu 14 dní na rozmyšlení přes Vánoce. Nyní spolu bydlíme už 3roky a čekáme holčičku. Vše klape a lepší chlapa jsem potkat nemohla :srdce:

Každý si zaslouží druhou šanci

• Citovat
  • Upravit
73
29.7.16 14:26
@ProfZav píše:
Je potřeba to psát do dvou diskusí? S takovým chlapem bych nebyla a druhé zene to neříkala. Není to tvá věc.

No vzal do hry i me dite a sliboval jak tu bude. Nemyslim to jako pomstu protoze vykoplyho chlapa bych nikdy nebrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
29.7.16 14:27
@Anonymní píše:
Stalo se mi něco podobného.. Vídala se s mužem, který měl doma 5let přítelkyni a nevědělay jsem to, od začátku mi lhal. Dala jsem mu 14 dní na rozmyšlení přes Vánoce. Nyní spolu bydlíme už 3roky a čekáme holčičku. Vše klape a lepší chlapa jsem potkat nemohla :srdce:Každý si zaslouží druhou šanci

a nebojíš se, že za 2 roky uteče k jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478

Jé, to je až neuvěřitelné, jak se vše opakuje a stokrát už tu bylo. Přesně toto začala řešit před půl rokem kamarádka. Napíšu ti vývoj u ní:
chce jen ji, s tou před tím byl spíš pro to, že nechtěl být sám, prostě se s ní jen nedokázal pořádně rozejít (už to by mi na muži imponovalo)
po dalším „zmítání“ se v tom kamarádka kontaktovala onu dotyčnou a kulila oči, jak to chlapík koulí na obě strany
s druhou slečnou, dokonce stejného jména (to je ale geniální na to, se nepodříct, že), si chvíli vyměňují info, co které vykládá a posílá - z mého pohledu přetahování o vola, který nestojí za to
druhá slečna tvrdí, že toho má akorát, ať jsou si klidně spolu, že pro ni to končí, kamarádka neví, co má dělat
kamarádka nějak pokračuje v tomto vztahu…zjišťuje, že on je pořád v kontakutu i s druhou slečnou
tady mi uniklo, jak k tomu došlo, ale kamarádka se ocitá v roli, že ví o původní partnerce a je s ním na tajňačku
kamarádce rupnou nervy po jedné události a znovu kontaktuje slečnu…ta to samozřejmě omlátí o hlavu tomu…jak ho nazvat…no chlapíčkovi…na základě toho ON volá kamarádce a UKONČUJE to s ní…(taky vidíte ten moment, kdy se s ním ona mohla s hrdostí rozejít)
po nějaké době On opět doléz za kamarádkou…zve na výlety, posílá kytky…kamarádku kontaktuje původní partnerka s dotazem, jestli jsou s chlapíčkem v kontaktu…
A kdo dočet až sem, tak vám musím říct, že je to pravda a sama jsem „zvědavá“, jak se tato story bude vyvíjet dál. A zakladatelko, jestli chceš mít jednou vtipnou historku pro okolí, tak v tom ještě chvíli pokračuj :lol: Ale třeba budeš vyjímka, no…
A ještě doplnění, proč myslíte, že se rozvedl s manželkou? Tušíte správně, nevěra, na kterou mu přišla…

Příspěvek upraven 29.07.16 v 14:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
@Anonymní píše:
Stalo se mi něco podobného.. Vídala se s mužem, který měl doma 5let přítelkyni a nevědělay jsem to, od začátku mi lhal. Dala jsem mu 14 dní na rozmyšlení přes Vánoce. Nyní spolu bydlíme už 3roky a čekáme holčičku. Vše klape a lepší chlapa jsem potkat nemohla :srdce:Každý si zaslouží druhou šanci

Podvede jednou, udělá to znovu :srdce: :srdce: Hodně štěstí :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí