Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Brečí, protože lituje sám sebe.
Já bych ho nechtěla a ještě víc by se mi zprotivil tím fňukáním.
No to ano navic dost manipuluje na me city jak je z toho mimo atd ![]()
Tak mu NAPOSLEDY nějak vysvětli, že jste již každý jinde, Vaše cesty se rozdělili a ať si žije svůj život a Tobě nechá zase ten Tvůj. Bez něj. ![]()
@Xjery
Pokud tě vydírá sebevraždou, je to ubožák. Pochopím, když se člověku zhroutí svět, zemře mu dítě, sám je nemocný, ale chlap v plné síle, mladý, aby se hroutil, že má místo dvou ženských jednu?!
@dedrichov píše:
Tak mu NAPOSLEDY nějak vysvětli, že jste již každý jinde, Vaše cesty se rozdělili a ať si žije svůj život a Tobě nechá zase ten Tvůj. Bez něj.
To udelam. Snad da pokoj. Dokonce mi rekl ze by chtel abych po nem neco potrebovala…pomoc apod ![]()
@Russet píše:
@Xjery
Pokud tě vydírá sebevraždou, je to ubožák. Pochopím, když se člověku zhroutí svět, zemře mu dítě, sám je nemocný, ale chlap v plné síle, mladý, aby se hroutil, že má místo dvou ženských jednu?!
No taky me to prekvapilo. Ale postupne zjistuji ze pres psani je borec a manipulator ale jak jde o realitu nevi co a panikari.
@Xjery píše:
No taky me to prekvapilo. Ale postupne zjistuji ze pres psani je borec a manipulator ale jak jde o realitu nevi co a panikari.
Tak to není partner pro život. Rozhodují činy, ne nějaké písání…
@Russet píše:
@Xjery
Boze to uz bych zila jinej zivot
nez tady s tim to
nemam slov ![]()
@Russet píše:
Tak to není partner pro život. Rozhodují činy, ne nějaké písání…
Presne tak ikdyz jsme se setkali pravdu jsem z nej tahala. Jen nechapu proc chce byt kamos kdyz tvrdi jak miluje me. Asi lez a ja bych byla jsko zadni vratka.
@Xjery píše:
Ahoj vsem,
vypisu se a prosim o rady. Poznala jsem chlapa co hledal zenu. Prezentoval se jako nezadany. Pred rokem. Zacali jsme spolu sice bylo divny ze se vidame malo atd ale prisuzovalo se to jeho praci na smeny. Planovani a utvrzovani ze me miluje a jsem jedina. Ted ale prasklo ze dva mesice zije s jinou. Je s ni 7 let ale az ted tam bydli. Ze tam musel. No i ted tvrdi ze se zamiloval do me a nevi co delat. Sobrcky si vzal cas na romysleni. V mysleni nevynika nezna zivotni situace. Ted k otazce chteli byste ho kdyby se rozhodl pro vas? Mela by se to dozvedet i druha? Nyni to vypada ze jasno nema ale s jeho myslenkama mi to prijde ze ji by nemohl vzit 7 let zivota. Diky
Tak to bychom měli a teď - máš kamarádku s dítětem, která ti celou tuhle trapárnu odvypráví a chce poradit.
Co jí řekneš?
@Dája999 píše:
- hledal v době, kdy byl 7 let zadaný
- zadlužený tak, že to odnášejí rodiče exekucí
- nakvartýruje se k přítelkyni - „chlapácké“ řešení fin. a životní situace
- průběžně oblažuje pindama o nehynoucí nekonečné lásce další ženskou - tebe
- v okamžiku provalení PLÁČE - no tvl… nedělej si ani na sekundu iluze, že jediná z těch slz se týkala tebe - jen byl ten srabík v háji s hrou na všechny strany
- manipulativní řeči o smrti a sebevraždě
- rád by, kdybys v budoucnu potřebovala jeho pomoc ( příležitost k další manipulaci)
- zjišťuje, jak naplnit svůj oblíbený scénář - jedna nastálo, druhá k dispozici
- a to ani nemluvím o tom " práci neřešil, byl dlouho sám"
Tak to bychom měli a teď - máš kamarádku s dítětem, která ti celou tuhle trapárnu odvypráví a chce poradit.
Co jí řekneš?
Poradim ji at utika co nejrychleji muze. Ze kdyby mu na ni zalezelo tak uz je u ni. Vidis takto jsem se na to nedivala. Jen dluhy meli rodice. No a jeste tvrdi vlastne ze uz nikdy nezalze…ale asi uz to dela kdyz pise me a ta jeho to nevi
asi jiny nebude.
@Xjery píše:
Poradim ji at utika co nejrychleji muze. Ze kdyby mu na ni zalezelo tak uz je u ni. Vidis takto jsem se na to nedivala. Jen dluhy meli rodice. No a jeste tvrdi vlastne ze uz nikdy nezalze…ale asi uz to dela kdyz pise me a ta jeho to neviasi jiny nebude.
Taky bych to kamarádce poradila ![]()
Na mě to působí, že jediný, na kom mu záleží, je ON sám.
To zadlužení jsem tedy špatně pochopila, ale není mi moc sympatické, že řešení zase hledá " u někoho" - u rodičů to přestalo fungovat, tak se jen přemístil tam, kde by to mohlo klapnout. A současně dál rozehrává hry s tebou - proč asi?
Je mi docela líto té holky… s tímhle týpkem si ještě užije peklíčko.
Udělej čelem vzad a vykroč jiným směrem, tady tě prima parťák pro život nečeká..
![]()
Ještě technická - nejjednodušší metoda je NULOVÝ KONTAKT. Usnadníš si to a urychlíš. ![]()
@Dája999 píše:
Taky bych to kamarádce poradila
Na mě to působí, že jediný, na kom mu záleží, je ON sám.To zadlužení jsem tedy špatně pochopila, ale není mi moc sympatické, že řešení zase hledá " u někoho" - u rodičů to přestalo fungovat, tak se jen přemístil tam, kde by to mohlo klapnout. A současně dál rozehrává hry s tebou - proč asi?
Je mi docela líto té holky… s tímhle týpkem si ještě užije peklíčko.Udělej čelem vzad a vykroč jiným směrem, tady tě prima parťák pro život nečeká..
Ještě technická - nejjednodušší metoda je NULOVÝ KONTAKT. Usnadníš si to a urychlíš.![]()
Ano neodepisuju mu uz. No ta jeho to asi moc neresi podle me ale asi i tim ze on umi fakt hodne presvedcive lhat. Navic pise hlavne z prace. Ano bydleni resit musel dum jim sebrali. Ale vedel ze mohl ke mne a nevyuzil to. Ted to vidim uz chladneji. Ze tomu ani nejde verit ze miuje me a zustal ve zpackanym vztahu a navic neumi uznat ze tam lhal roky a dat te holce sanci mit lepsiho. A mas pravdu. Je to sobec. Doufam ze se mu to jednou vrati
vzdyt i ten vztah jim nemuze vydrzet pokud neni uplne blba:-)
@Xjery
ty řešíš jeho ( přítelkyni lže, je ve zpackaném vztahu, jestli jim to vydrží/nevydrží)
Ale to pro TEBE není důležité! To je jeho hra. To je její boj.
Tebe se teď snaží kontaktovat ( vždyť to píšu, že řešil scénář Jedna nastálo, druhá k dispozici) a mohlo to dopadnout opřesně opačně.¨
U tebe by bydlel a jí psal z práce, jak ji miluje..
Na to potřeboval ten čas na rozmyšlenou?
Protože tak mi to připadá - rozmýšlel se, která varianta je PRO NĚJ výhodnější.
A v jednom máš pravdu - nemiluje tě… to by vypadalo sakra jinak, než utajené sms v pracovní době a současně začátek společného bydlení u jiné… ![]()
@Dája999 píše:
@Xjery
ty řešíš jeho ( přítelkyni lže, je ve zpackaném vztahu, jestli jim to vydrží/nevydrží)Ale to pro TEBE není důležité! To je jeho hra. To je její boj.
Tebe se teď snaží kontaktovat ( vždyť to píšu, že řešil scénář Jedna nastálo, druhá k dispozici) a mohlo to dopadnout opřesně opačně.¨
U tebe by bydlel a jí psal z práce, jak ji miluje..Na to potřeboval ten čas na rozmyšlenou?
A v jednom máš pravdu - nemiluje tě… to by vypadalo sakra jinak, než utajené sms v pracovní době a současně začátek společného bydlení u jiné…
Protože tak mi to připadá - rozmýšlel se, která varianta je PRO NĚJ výhodnější.
Mas pravdu a dekuju
vim ze musim jit dal a tady se vypsat a precist nazory dost pomaha. Uvedomit si ze jedine ignorace jeho osoby bude pro me vysvobozenim a jit za jinym stestim…a on at si zije ve lzich
Ja aspon budu mit svoji hrdost.