Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímalo by mě, jestli se někomu stalo, že v den svatby u oltáře nebo na radnici vám řekl ženich ne?
Jak jste potom tuto tragickou situaci vyřešili? ![]()
To by bylo tragické pokud by mi to řekl. Pro něj.
Ne nezažila a ani nikoho takového neznám.
Kamarádka mojí mamky řekla ne. Resp. myslím že zrušila svatbu ráno. Nesnášela alkohol a opilé lidi, a ženich to s rozlučkou trochu přehnal a ona to nerozdýchala, zprotivil se jí.
Nezažila, jen z doslechu. Jednu nechal týden před svatbou, druhou v den svatby - prý už stála doma oblečená a on jí přišel říct, že svatba nebude.
Na jednu stranu je to blbec, že to neřekl dřív, na stranu druhou lepší, než se za týden rozvádět nebo druhé polovičce lhát a tvrdit jí, že ji miluje a že s ní chce zestárnout ![]()
Neznam, ale mam kamaradku, jejiz pritel pred oltarem pry asi tak 2 minuty nerekl nic a pak teprve ano. Ja tam nebyla, ale muj kamarad ano, a rikal, ze to byl ten nejtrapnejsi a nejubozejsi okamzik, co zazil, pry neskutecny napeti, opravdu pry tak ty 2 minuty. Nevesta ruda jak rak, hadka po obradu. Duvod: pry si ho nechtela dlouho vzit, vahala, tak on ji to timto zpusobem vratil… ![]()
Treba to nevesta prehnala s rozluckou a zenich to nerozdychal ![]()
@Zidan píše:
Zajímalo by mě, jestli se někomu stalo, že v den svatby u oltáře nebo na radnici vám řekl ženich ne?
Jak jste potom tuto tragickou situaci vyřešili?
jo dneska jsem to četla na seznamu, na novinkách.
Asi bych došla na hostinu tam udělala pořádnou útratu a poslala mu účet co taky jinýho
Tady se někdo nudí ![]()
Zažila jsem v okruhu blízkých přátel zrušení svatby těsně před rozesláním oznámení. Pak vím o případu, kdy se nastávající manžel večer před svatbou vyspal s „kamarádkou“, prý aby si naposledy užil mimo
Nevěsta to nevěděla a asi ani neví (kupodivu jsou stále spolu, už dost dlouho), jinak bych se jí nedivila, kdyby ze svatby na poslední chvíli vycouvala.
@bejbyn píše:
https://www.novinky.cz/…rekl-ne.html
Asi bych nechtěla poznat člověka, který je něčeho takového schopen ![]()
Můj přítel zrušil svatbu 14dní před jejím konáním, protože jsme se poznali a byla to láska na první pohled. Není to sice v den svatby před oltářem, ale taky už měli vše zařízeno. Je tomu už dva roky a jsme manželé
.
@lagherta píše:
Neznam, ale mam kamaradku, jejiz pritel pred oltarem pry asi tak 2 minuty nerekl nic a pak teprve ano. Ja tam nebyla, ale muj kamarad ano, a rikal, ze to byl ten nejtrapnejsi a nejubozejsi okamzik, co zazil, pry neskutecny napeti, opravdu pry tak ty 2 minuty. Nevesta ruda jak rak, hadka po obradu. Duvod: pry si ho nechtela dlouho vzit, vahala, tak on ji to timto zpusobem vratil…
taky jsem tohle na jedne svatbe zazila presne z tohoto duvodu.Na druhou stranu zenich to neveste pekne vratil, neni se cemu divit ![]()
Já nikoho takového neznám. Moje máma ano, její kamarádce přišel ženich v den svatby říct, že si ji nevezme. Máma říkala, že to bylo hodně těžký pro ni, zvlášť tenkrát. Ostuda jak blázen.
Ale upřímně, já si myslím, že lepší takhle, než rozvod po chvíli manželství.
@lagherta píše:
Neznam, ale mam kamaradku, jejiz pritel pred oltarem pry asi tak 2 minuty nerekl nic a pak teprve ano. Ja tam nebyla, ale muj kamarad ano, a rikal, ze to byl ten nejtrapnejsi a nejubozejsi okamzik, co zazil, pry neskutecny napeti, opravdu pry tak ty 2 minuty. Nevesta ruda jak rak, hadka po obradu. Duvod: pry si ho nechtela dlouho vzit, vahala, tak on ji to timto zpusobem vratil…
Můj strejda, když se ženil, tak se prý s někým vsadil, že řekne „ano“ až po (myslím) 1 minutě. Prý to byla taky neskutečně dlouhá a trapná minuta, ale sázku vyhrál ![]()
No nikomu v okolí se to nestalo naštěstí.
Ale já sama měla strach, že se zakoktam nebo omylem místo ano řeknu ne.
A bude trapas na světě.
Nás se ještě oddavajici v místnosti před obřadem ptal jestli jsme si jisti ![]()