Svatba skončila šokem

22
28.7.16 16:53

Svatba skončila šokem

Zajímalo by mě, jestli se někomu stalo, že v den svatby u oltáře nebo na radnici vám řekl ženich ne?
Jak jste potom tuto tragickou situaci vyřešili? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35792
28.7.16 16:55

To by bylo tragické pokud by mi to řekl. Pro něj.
Ne nezažila a ani nikoho takového neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
28.7.16 17:00

Kamarádka mojí mamky řekla ne. Resp. myslím že zrušila svatbu ráno. Nesnášela alkohol a opilé lidi, a ženich to s rozlučkou trochu přehnal a ona to nerozdýchala, zprotivil se jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
28.7.16 17:01

Nezažila, jen z doslechu. Jednu nechal týden před svatbou, druhou v den svatby - prý už stála doma oblečená a on jí přišel říct, že svatba nebude.
Na jednu stranu je to blbec, že to neřekl dřív, na stranu druhou lepší, než se za týden rozvádět nebo druhé polovičce lhát a tvrdit jí, že ji miluje a že s ní chce zestárnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.7.16 17:01

Neznam, ale mam kamaradku, jejiz pritel pred oltarem pry asi tak 2 minuty nerekl nic a pak teprve ano. Ja tam nebyla, ale muj kamarad ano, a rikal, ze to byl ten nejtrapnejsi a nejubozejsi okamzik, co zazil, pry neskutecny napeti, opravdu pry tak ty 2 minuty. Nevesta ruda jak rak, hadka po obradu. Duvod: pry si ho nechtela dlouho vzit, vahala, tak on ji to timto zpusobem vratil… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
28.7.16 17:04

Treba to nevesta prehnala s rozluckou a zenich to nerozdychal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
28.7.16 17:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
28.7.16 17:40
@Zidan píše:
Zajímalo by mě, jestli se někomu stalo, že v den svatby u oltáře nebo na radnici vám řekl ženich ne?
Jak jste potom tuto tragickou situaci vyřešili? :zed:

jo dneska jsem to četla na seznamu, na novinkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27685
28.7.16 17:44

Asi bych došla na hostinu tam udělala pořádnou útratu a poslala mu účet co taky jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
28.7.16 17:45

Tady se někdo nudí 8)

Zažila jsem v okruhu blízkých přátel zrušení svatby těsně před rozesláním oznámení. Pak vím o případu, kdy se nastávající manžel večer před svatbou vyspal s „kamarádkou“, prý aby si naposledy užil mimo :poblion: Nevěsta to nevěděla a asi ani neví (kupodivu jsou stále spolu, už dost dlouho), jinak bych se jí nedivila, kdyby ze svatby na poslední chvíli vycouvala.

@bejbyn píše:
https://www.novinky.cz/…rekl-ne.html

Asi bych nechtěla poznat člověka, který je něčeho takového schopen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.16 17:45

Můj přítel zrušil svatbu 14dní před jejím konáním, protože jsme se poznali a byla to láska na první pohled. Není to sice v den svatby před oltářem, ale taky už měli vše zařízeno. Je tomu už dva roky a jsme manželé :-).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.16 17:48
@lagherta píše:
Neznam, ale mam kamaradku, jejiz pritel pred oltarem pry asi tak 2 minuty nerekl nic a pak teprve ano. Ja tam nebyla, ale muj kamarad ano, a rikal, ze to byl ten nejtrapnejsi a nejubozejsi okamzik, co zazil, pry neskutecny napeti, opravdu pry tak ty 2 minuty. Nevesta ruda jak rak, hadka po obradu. Duvod: pry si ho nechtela dlouho vzit, vahala, tak on ji to timto zpusobem vratil… :lol:

taky jsem tohle na jedne svatbe zazila presne z tohoto duvodu.Na druhou stranu zenich to neveste pekne vratil, neni se cemu divit :D

• Citovat
  • Upravit
11620
28.7.16 17:50

Já nikoho takového neznám. Moje máma ano, její kamarádce přišel ženich v den svatby říct, že si ji nevezme. Máma říkala, že to bylo hodně těžký pro ni, zvlášť tenkrát. Ostuda jak blázen. :nevim: Ale upřímně, já si myslím, že lepší takhle, než rozvod po chvíli manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.7.16 17:53
@lagherta píše:
Neznam, ale mam kamaradku, jejiz pritel pred oltarem pry asi tak 2 minuty nerekl nic a pak teprve ano. Ja tam nebyla, ale muj kamarad ano, a rikal, ze to byl ten nejtrapnejsi a nejubozejsi okamzik, co zazil, pry neskutecny napeti, opravdu pry tak ty 2 minuty. Nevesta ruda jak rak, hadka po obradu. Duvod: pry si ho nechtela dlouho vzit, vahala, tak on ji to timto zpusobem vratil… :lol:

Můj strejda, když se ženil, tak se prý s někým vsadil, že řekne „ano“ až po (myslím) 1 minutě. Prý to byla taky neskutečně dlouhá a trapná minuta, ale sázku vyhrál :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.7.16 17:57

No nikomu v okolí se to nestalo naštěstí.
Ale já sama měla strach, že se zakoktam nebo omylem místo ano řeknu ne.
A bude trapas na světě.
Nás se ještě oddavajici v místnosti před obřadem ptal jestli jsme si jisti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí