Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přítel mě podvedl, je to už 5 měsíců. Bylo to trapné a nepříjemné pro oba. Defakto jsem ho při tom přistihla. Odnesl to. Chovala jsem se jak nepříčetná. Snažil se mi to nějak vysvětlit, tedy hlavně svalováním viny na mě, že já jsem se k němu často nechovala tak jak by si představoval apod. Vím, že ta nevěra byla jen úlet, protože zůstal sám. Rozešla jsem se s ním, měla jsem pocit, že se mi zprotivil. Vůbec jsme spolu nekomunikovali, on se mi snažil spíš vyhýbat. Ani věci jsme si vzájemně nevypořádali, protože jsme vzájemné komunikace nebyli vůbec schopni. Já jsem asi po třech měsících od rozchodu nutně potřebovala jednu věc kterou jsem u něho měla a když jsem si mu o ni řekla tak mi udělal šílenou hysterickou scénu a místo aby řešil předání té věci, řekl mi, že už se mnou nechce mít nic společného a prý přece nemůže za to, že se mu postavil…
Že já jsem ta špatná, protože jsem ho přistihla.
. Tak jsem mu řekla, že se zařídím jinak, ať si teda ty moje věci nechá, že mi to za ty nervy fakt nestojí. Druhý den mi volal, nevzala jsem mu to, ale věci mi přinesl a nechal u sousedů.
Teď po asi pěti měsících od nevěry zase najednou obrátil, ve společnosti na jednou přede mnou začíná připomínat kde jsme spolu byli, prostě vyvolávat vzpomínky a snaží se se mnou komunikovat. Začali jsme spolu konečně trochu mluvit, najednou brečí, že teď už prý ví jak mi ublížil, předtím si to prý neuvědomoval. Prý mě má pořád rád. Já jeho bohužel taky, nemůžu na něj zapomenout, ale je to jiný než před nevěrou, už z něj nejsem tak nadšená jako dřív, ztratila jsem iluze o něm. Co já nemůžu pochopit, přestože mi teď říká, že toho co se stalo lituje, ale prý protože nezabránil tomu, abych na to přišla. Pochopíte to? Já bych čekala, že spíš bude litovat toho, že to vůbec provedl, ale on lituje stále jen toho, že jsem mu na nevěru přišla. Takhle chlapi přemýšlí???
Já už bych ho neřešila. Je to pryč. Soustřeď se na sebe a tohoto mužíka bych do života už nevpouštěla. Zklamal jednou, zklame podruhé, tak ať si to užije zase jiná…
No to víš kdyby si mu na to nepřišla..chlapec by měl tebe a vesele by pígloval jinou. To by pro něj byl život. Co se týká jeho reakce tak se mi postavil no, tak už z toho bych odvozovala že to udělá klidně znova. Jinak nevím jestli takhle přemýšlí chlapi, to ti může říct jenom chlap, ale za mě doufám že takhle přemýšlí jen malá část blbečků
Každopádně tobě přeji někoho lepšího a bejvalím už se nezabívej ![]()
Ahoj, je mi lito, ze se ti to stalo.Je to hnusny..sama vim. Samozrejme chlap nenecha vinu na sobe, musi to svest na tebe, protoze se sam pred sebou obhajuje, nemuze prece hazet vinu na sebe.
.U nas jsem mohla take za vse, ale ve skutecnosti je chyba jeho, ze se neozval, co mu ve vztahu chybi. ![]()
Přemýšlí kokotem, tak to je. Uvidí jinou a hned mu stojí a musí ji oklatit. Já měla před x lety to samé doma. A nakonec sem si řekla podvedl on mě proč mu dat šanci. Radši sem zůstala sama a pak se ukázal můj současný manžel a je to jako nebe sním.
@Anikaa02 píše:
No to víš kdyby si mu na to nepřišla..chlapec by měl tebe a vesele by pígloval jinou. To by pro něj byl život. Co se týká jeho reakce tak se mi postavil no, tak už z toho bych odvozovala že to udělá klidně znova. Jinak nevím jestli takhle přemýšlí chlapi, to ti může říct jenom chlap, ale za mě doufám že takhle přemýšlí jen malá část blbečkůKaždopádně tobě přeji někoho lepšího a bejvalím už se nezabívej
Já si bohužel myslím, že takto myslí 90 procent chlapů, už si nedělám iluze, jsou to chlíváci, ale když už jsou takoví, kdyby se to snažili aspoň nějak ututlat. Ach jo, už přemýšlím vlastně stejně jako on. ![]()
Drz si ho co nejdal od tela. Uz ta reakce, ze za to muzes ty… bud rada, ze se to stalo v dobe chozeni, kdy spolu jeste nemate deti.
Preji stastnou ruku pri vyberu noveho partnera ![]()
Buď ráda, že jsi ho přistihla. Kdoví jak dlouho by s tebe ještě dělal blbku.
Taky je dobře, že s ním nemáš dítě. Takový chlap nestojí ani za kopanec do zadku.
@Elisabethtka Tak tak nepřemýšlej
Nahod seběvědomí a at pořádně žárlí at ví o co přišel, ale osobně bych si od něj držela odstup…hele já nevím nemohu soudit mě naštěstí nikdy žádný nepodvedl… tak snad mi to ten můj poslední nevrátí za všechny ![]()
@nostress píše:
Buď ráda, že jsi ho přistihla. Kdoví jak dlouho by s tebe ještě dělal blbku.
Taky je dobře, že s ním nemáš dítě. Takový chlap nestojí ani za kopanec do zadku.
Nejsem ráda, že jsem ho přistihla, věř tomu, kdyby to šlo vrátit zpátky a já tam nepřišla… Nikomu tu zkušenost nepřeji. Myslím si po mojí zkušenosti, že lepší varianta kdyby někoho měl, aby mi to řekl, že se třeba zamiloval. Ale zjistit, že je pardon pras. a šu.. s bůhví kým bůhví proč, to je pro mě horší varianta.
Bud rada, ze se projevil. A to nemyslim az tak samotnou neverou jako tim, co nasledovalo. Svalovat svou chybu na druheho je hodne ubohe a ospravedlnovat tim, ze se mu postavil… Nemuzu na to ani najit vysvetleni.
Nevracej se, pouc se, najde se chlap, vo udrzi pt.ka v trenyrkach.
A jak si myslíš, že přemýšlí 90% ženských? nebo píchal s chlapem?
![]()
Igniruj ho a buď ráda, že ses ho zbavila. Nemůže za to, že se mu postavil, je to tvoje chyba a lituje jen, žes ho přistihla. Děvče, buď šťastná každý den, že ses ho zbavila. A ještě pláče a dojímá, no to vogo.
@zdenis72 píše:
A jak si myslíš, že přemýšlí 90% ženských? nebo píchal s chlapem?![]()
To je právě to, že chlap si myslí, že ženská smýšlí o sexu stejně jako on, ale to je velký omyl. V nějaké diskuzi mě zaujal názor chlapa, že pro něj by bylo daleko bolestivější, kdyby viděl svoji přítelkyni jak jde po ulici s jiným mužem a drží se za ruce než kdyby ji přistihl s jiným mužem v posteli. Že prý sex je jen naplnění potřeby třeba jako hlad.
A musím říct, že jsem se na to ptala kamaráda a ten mi to potvrdil, že on by to tak taky cítil.
Prostě ženská potřebuje lásku, aby mohla mít sex a chlap potřebuje sex, aby měl pak třeba potřebu i té lásky