Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se chci svému chlapovi líbit, takže kdyby padla takováto poznámka, hluboce se nad ní zamyslím a velmi rychle začnu něco dělat. Promiň, ale těhotenství a porod, není výmluva pro všechno…
@Anonymní píše:
Chlap mi dnes zas vycetl, ze sem se,,zpravila".Uz na zacatku vztahu jsem mela nadvahu a nevadilo mu to.Nyni po decku mam trochu tlustsi povysle bricho, ale neni to zadna hruza.Me to nevadi, citim se dobre. Prijde mi nefer ze mi vycte muj brich, kdyz sam se vyjedl za dobu co spolu jsme. Vypada jak v patem mesici a nevycitam mu to. Navic ja mam bricho po porodu, on nema mit z ceho pupek.Chce delsi dobu druhe dite, ale ja se bojim ted jeste vetsiho bricha po pripadnem tehotenstvi a porodu. Citim se zklamane. Prece vzhled neni to nejdulezitejsi.On taky neni co byval. Navic ja sem o hodne mladsi nez on tak by mel byt za me rad.Co myslite? Jak by bylo vam na mem miste? Tlusta sem od pocatku vztahu, takou si me nasel.Zklamal me svou pripominkou na me bricho. Chtela sem se vypovidat.
Děláš si legraci? Protože jsi mladá, tak to znamená, že o sebe nemusíš dbát? Jestli měl připomínku na tvé břicho a ty víš, že oprávněnou, měla bys s tím něco udělat. Jinak si najde starou, ale udržovanou.
No, asi bych mu řekla, ať se podívá na sebe, že také není tak štíhlý, jak býval.
A taky bych si řekla ´, jestli by nestálo za to začít cvičit?
Jeho poznámka by se mě ale dotkla, kor když sám se vyžral
Mě by vadilo že by mi to vyčetl někdo, kdo má také břicho a nic s tím nehodlá dělat a chce to po druhém… usadila bych ho po takové poznámce hodně rychle.
Taky bych tohle špatně nesla a upozornila ho na jeho břuch tím, že bych začala vařit dietně s tím, že to potřebujeme oba ![]()
@Šmoulice Vim,me jen prislo strasne lito, ze mi vycetl bricho, ktere mam tluste uz co se zname.On ma do modela taky daleko, navic je stary.Ja mu taky nevycitam ze je stary, kdyz sem si ho uz stareho nasla.Mel si najit teda nejakoh stihlou a ne me.Je to nefer.
@Anonymní píše:
Chlap mi dnes zas vycetl, ze sem se,,zpravila".Uz na zacatku vztahu jsem mela nadvahu a nevadilo mu to.Nyni po decku mam trochu tlustsi povysle bricho, ale neni to zadna hruza.Me to nevadi, citim se dobre. Prijde mi nefer ze mi vycte muj brich, kdyz sam se vyjedl za dobu co spolu jsme. Vypada jak v patem mesici a nevycitam mu to. Navic ja mam bricho po porodu, on nema mit z ceho pupek.Chce delsi dobu druhe dite, ale ja se bojim ted jeste vetsiho bricha po pripadnem tehotenstvi a porodu. Citim se zklamane. Prece vzhled neni to nejdulezitejsi.On taky neni co byval. Navic ja sem o hodne mladsi nez on tak by mel byt za me rad.Co myslite? Jak by bylo vam na mem miste? Tlusta sem od pocatku vztahu, takou si me nasel.Zklamal me svou pripominkou na me bricho. Chtela sem se vypovidat.
a co takhle - než se litovat a hýčkat si křivdu z toho co řekl, říct - hele zlato máš pravdu, oběma nám prospěje dieta a sport pojďme spolu něco dělat?
@jdukolem píše:
a co takhle - než se litovat a hýčkat si křivdu z toho co řekl, říct - hele zlato máš pravdu, oběma nám prospěje dieta a sport pojďme spolu něco dělat?
Mohlas byt driv na hrane vkusu a ted uz je to proste i pro nej moc
Jestli ti vadi, ze ma taky bruch, tak mu to rekni nebo se mu musis libit automaticky jen proto, ze jsi mladsi a taky tlusta? To prece ne. Jestli ty se citis dobre, zustan, jak jsi. On se s tim smiri nebo si nabrnkne jinou. A nebo zhubni, usetris jak sve zdravi, tak penize ostatnich poplatniku, kteri se skladaji na hrazene vykony ci leky spojene s dobrovolnou tloustkou.
@Anonymní píše:
Nejdůležitější sice není, ale důležitý je… mládí není žádná zásluha a myslím si, že o tom věku to není (některý dvacítky vzhledově nic moc, některý čtyřicítky jsou kočky)…co mu zkusit navrhnout, že uděláte něco společně - každý s tím svým přebytkem?
Tak máš dvě možnosti, buď se užírat, jak je ten svět nespravedlivej a nebo s tím něco začít dělat. Pokud jste na tom oba stejně, tak není nic lepšího, než začít společně cvičit, běhat, dietně jíst…
Tak hlavně jestli ti taky umožní, abys chodila cvičit, myslím tím hlídání dětí atd. Jinak bych se s tím taky pokusila něco dělat, ale pokud je sám vyžranej, tak je to celkem vtipný. Pokud mám břicho jak v pátým měsíci, těžko můžu někomu kritizovat jeho břicho, že?! Taky jsem od začátku vztahu něco nabrala, za chvíli rodím, pak bych chtěla chodit cvičit, tak uvidíme. Tak či tak to ale nebudu dělat ani tak kvůli chlapovi jako kvůli sobě.
Tak třeba jsi byla dřív oplacana a teď jsi tlustá? Ono neznamená, že když si tě nenašel hubenou, tak ze to může jít do nekonečna ![]()
Jéžiš, takové blbosti řešíte, jestli nemusíte řešit nic horšího, tak jste šťastní lidé.
Chlap mi dnes zas vycetl, ze sem se,,zpravila".Uz na zacatku vztahu jsem mela nadvahu a nevadilo mu to.Nyni po decku mam trochu tlustsi povysle bricho, ale neni to zadna hruza.Me to nevadi, citim se dobre. Prijde mi nefer ze mi vycte muj brich, kdyz sam se vyjedl za dobu co spolu jsme. Vypada jak v patem mesici a nevycitam mu to. Navic ja mam bricho po porodu, on nema mit z ceho pupek.Chce delsi dobu druhe dite, ale ja se bojim ted jeste vetsiho bricha po pripadnem tehotenstvi a porodu. Citim se zklamane. Prece vzhled neni to nejdulezitejsi.On taky neni co byval. Navic ja sem o hodne mladsi nez on tak by mel byt za me rad.Co myslite? Jak by bylo vam na mem miste? Tlusta sem od pocatku vztahu, takou si me nasel.
Zklamal me svou pripominkou na me bricho. Chtela sem se vypovidat.