Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám hlavu v pejru. Můj přítel se kterym jsdm pres 2 roky mi lze v dost závažných věcech…například:když jsem byla s kamarádkama oslavit silvestra na pár dnů do termalu tak přítel jel někam do Rakouska pracovně prej a psal mi presne na silvestra, ze tam nekdo zapalil hotel a ze mu shorel notebook a doklady a vsechno tak ja brecela a bala se o nej zkazeny silvestr a pak prijede domu bez modrinky a vse v poho a hraje si na největšího hrdinu jak v pohode vyvazl uz divne pak bylo kdyz nechtel rict nazev hotelu…pak rika ze si musi jit zaridit novy pas a vsechno a v tom kdyz si ho jel „zaridit novy“ tak mu ho najdu v tasce uplne v pohode vsechny doklady vcetne pasu rok porizeni 3 roky stary si rikam tak to se mu moc nepovedlo a to jako bylo dost hrozne zjistit ze vam lze a pak se to nejak uklidnilo tak jsem to neresila no a potom prijde za mesic dalsi lez ze mi koupil novy mobil ze prijde zitra…rikam jsi super no a ono nic nedoslo se ho ptam kde je ten mobil a on, ze ho objednal omylem na prodejnu a pak rikam ze si pro nej zajedu…on hned Nene a ja proc? Ze prej ho neobjednal ze si jen chtel splhnout a ze kdyz mi rika veci tak jak jsou tak, ze si pripada méně cenny a pekne me to stve nebo mi lze i v úplných kravinach treba ze vysál a pritom na koberci bordel…proc mi to proste dela…nevim co s nim mam delat uz jsem se s nim nekolikrat chtela rozejit ale vzdycky me zacal prosit a dusovat se ze se spravi a ze uz takovy nebude tak ja vzdy jako blba mu na to kyvnu, ale ted uz je toho opravdu hodne nevim jestli se s nim mam rozejit nebo ti nejak kousat dál…nemate nekdo takovou zkusenost? pripadne nevite jestli se ten partner spravi a prestane lhát? jsem z toho zoufalá
budu rada za kazdou odpoved dekuju
Příspěvek upraven 27.07.16 v 19:32
@Burj Chalifa píše:
No a co?
Tak se jí to asi odeslalo dřív, než chtěla, to je tragédie ![]()
Já tam měla tak hezky dlouhou slohovecku, ze ji budu muset psat znova no neva omlouvam se vam ![]()
@Myska45 píše:
Já tam měla tak hezky dlouhou slohovecku, ze ji budu muset psat znova no neva omlouvam se vam
@hanka.br. píše:
@Myska45 V čem že máš tu hlavu?
Asi chtěla být spisovná, pejr ve slovníku si není ![]()
@hanka.br. píše:
@Myska45 V čem že máš tu hlavu?
Myška je zřejmě zahradnice ![]()
@Burj Chalifa píše:četla jsem postraší…
postarší…
@H8N2O4S píše:
Asi chtěla být spisovná, pejr ve slovníku si není
To mi připomnělo ty patvary ve snaze o spisovnou češtinu:auto výtřaska, studuju na výšce a pohádka O pískovi a kočičce. Ale o hlavě v pýru jsem ještě neslyšela.
@chipsa píše:
Co blbnete? Pýr tam jehttp://www.diktatorek.cz/…-p-help.html
ano. Je tam také pysk
, ale není tam pyj
. Je tu, prosím, nějaká zástupce ústavu pro jazyk český? Je třeba odstranit tuto nejasnost.