Chování po nevěře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.7.16 09:46
@Žirafa 69 píše:
To chápu (zmínku o osudové lásce „za Tebe“),ale to přece na věci nic nemění.
A 1 z nejhorších důvodů pro vztah (a ještě s takovým dacanem?) je ono "nechci být sám/sama, a proto raději nevěrníka, než být nějakou dobu sama? Fakt nic ve zlém, ale to myslíš vážně?? 8o

Myslím to tak, že člověk rychleji zapomene, když potká někoho jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.16 09:51
@Mrazivý dech píše:
Tvůj Ex je idiot bohužel. Nevěra no prosím, to zase není dneska nic extra, ale to jeho kopání kolem a alibismus alá „..když mi stojí, musím ho někam strčit…“ Když už udělám chybu, tak ji mám aspoň litovat, když už nelituju upřímně, alespoň to dobře zahrát… tohle není gentleman, nemá kinderstube stejně by jednou vrazil kudlu do zad… Osudová láska končí pohřbem jednoho z partnerů v kruhu rodiny né rozhodem s debilem…

Můj bývalý je bohužel nebo bohudík??? strašně upřímný a přímočarý člověk, takže nějakého divadla nebo dokonce oblbování se člověk od něho nedočká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
28.7.16 09:53
@Elisabethtka píše:
Ale sklony k nevěře bude mít, to je pravda co jsem slyšela z jeho minulosti. Jenže teď nějak asi nemá příležitost. Ráda bych na něj zapomněla, ale nějak to nejde. Myslím si, že on je moje taková ta osudová láska :,(

Jasně. Jen si uvědom, jaký ten osud asi bude. Horší než ten úlet je jeho chování, tam by měla svítit kontrolka.
A jinak kontrolu na erekcí nemáme, ale jak s ní naložíme, už je na nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.7.16 09:56
@Elisabethtka píše:
Můj bývalý je bohužel nebo bohudík??? strašně upřímný a přímočarý člověk, takže nějakého divadla nebo dokonce oblbování se člověk od něho nedočká

No mám pocit, že ta proklamovaná dnešní upřímnost je jen staré dobré hulvátství, hrubost a neomalenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
28.7.16 10:01

Elisabethtka

Ehm… takže tě vůbec neštvě že nelituje toho že tě podvedl? To jako fakt? On tě vlastně podvedl ještě kopal vedle sebe že ty si ta špatná protože si ho při tom viděla a pak se obhajuje tím že má prostě péro a to péro má potřebu at už tam si nebo ne. Takže ty by si dokázala žít s tím že kdykoliv se mu postaví tak ho někam šoupne at už budeš po ruce nebo ne a ještě ti upřímně řekne že mu jsou tvé pocity v celku ukradené… Nedělej ze sebe s prominutím krá*u. Prostě budeš ted sama on bude dolejzat a ty mu dokážeš že jsi někdo a ne nějaká jeho pipinka co k němu přileze, už jen to že se po rozchodu pokoušel dát dohromady s bývalou místo toho aby se tě snažil odprosit o něčem vypovídá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.16 10:01
@Pedro 00 píše:
Jasně. Jen si uvědom, jaký ten osud asi bude. Horší než ten úlet je jeho chování, tam by měla svítit kontrolka.
A jinak kontrolu na erekcí nemáme, ale jak s ní naložíme, už je na nás :)

No jistě, to jsem mu taky řekla, že to jak se choval potom, to nebylo hezký a taky že už to mezi námi nikdy nebude jako dřív. Zase brečel. Fakt je, že já jsem to pak taky dost přeháněla a byla na něj totálně hnusná i před ostatníma lidma, když jsme se ocitli ve stejné společnosti. Přeháněla jsem to a fakt hodně. Taky se divím, že mi to vůbec dokáže odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.7.16 10:05
@Elisabethtka píše:
No jistě, to jsem mu taky řekla, že to jak se choval potom, to nebylo hezký a taky že už to mezi námi nikdy nebude jako dřív. Zase brečel. Fakt je, že já jsem to pak taky dost přeháněla a byla na něj totálně hnusná i před ostatníma lidma, když jsme se ocitli ve stejné společnosti. Přeháněla jsem to a fakt hodně. Taky se divím, že mi to vůbec dokáže odpustit.

jezis marja chlap co se kurvi a pak breci, to je teda material.

vis co - nasypej si popel na hlavu, vrat se k nemu a za par mesicu, let tu zase zaloz diskusi jak te podvedl.. :roll:

nevim, co chces slyset - ze se zmenil, ze se mas k nemu vratit a ze uz to nikdy neudela? 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
28.7.16 10:06
@Anikaa02 píše:
Elisabethtka

Ehm… takže tě vůbec neštvě že nelituje toho že tě podvedl? To jako fakt? On tě vlastně podvedl ještě kopal vedle sebe že ty si ta špatná protože si ho při tom viděla a pak se obhajuje tím že má prostě péro a to péro má potřebu at už tam si nebo ne. Takže ty by si dokázala žít s tím že kdykoliv se mu postaví tak ho někam šoupne at už budeš po ruce nebo ne a ještě ti upřímně řekne že mu jsou tvé pocity v celku ukradené… Nedělej ze sebe s prominutím krá*u. Prostě budeš ted sama on bude dolejzat a ty mu dokážeš že jsi někdo a ne nějaká jeho pipinka co k němu přileze, už jen to že se po rozchodu pokoušel dát dohromady s bývalou místo toho aby se tě snažil odprosit o něčem vypovídá :)

On se snažil se mnou zpočátku mluvit, jenže já jsem mu nedala vůbec žádnou šanci a posílala jsem ho někam. Takže dnes ani nevím, co mi vlastně chtěl říct. Jeho mrzí, že mě to bolelo, nejspíš i ví, že mu to za to vůbec nestálo. Ale neřeší, že to neměl dělat, ale že jsem to neměla vidět.
Když tak o tom přemýšlím, kdybych já s někým jen tak ulítla, taky bych nechtěla aby se to můj přítel dozvěděl. A kdyby se to dozvěděl, tak protože se nic nedá vrátit zpátky, co se stalo se stalo, asi by mě taky nakonec nejvíc mrzelo a zžíralo že se to dozvěděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
28.7.16 10:31

@Elisabethtka
Z Tvého „dotazu“ vlastně ani nevím, na co se ptáš?
Jestli na myšlení mužů, nebo jestli se vrátit k svému ex.
Nemyslím si, že by všichni muži byli stejní. Stejně jako všechny ženy stejné. Jde o povahy. Někdo je schopen udělat podraz, jiný ne. Někdo Tě může mít rád, jiný Tě jen využívá. Někdo je spolehlivý, jiný myslí jen sám na sebe.
Záleží jen na Tobě, koho si vybereš.
To, jak se k Tobě zachoval Tvůj „přítel“ je podle mého pohledu jedna podlost vedle druhé… a to jsem ještě zapomněla zmínit citové vydírání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
28.7.16 10:47
@Elisabethtka píše:
Když tak o tom přemýšlím, kdybych já s někým jen tak ulítla, taky bych nechtěla aby se to můj přítel dozvěděl. A kdyby se to dozvěděl, tak protože se nic nedá vrátit zpátky, co se stalo se stalo, asi by mě taky nakonec nejvíc mrzelo a zžíralo že se to dozvěděl

Takže je vlastně všechno v pořádku. Přeji vám oběma mnoho šťastných chvil. A domluvte si nějaký signál, třeba ponožku na klice, ať nejste nešťastní z toho, že někdo někoho načapá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.7.16 10:49
@Pedro 00 píše:
Takže je vlastně všechno v pořádku. Přeji vám oběma mnoho šťastných chvil. A domluvte si nějaký signál, třeba ponožku na klice, ať nejste nešťastní z toho, že někdo někoho načapá. :)
:potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
69235
28.7.16 11:23
@Elisabethtka píše:
On se snažil se mnou zpočátku mluvit, jenže já jsem mu nedala vůbec žádnou šanci a posílala jsem ho někam. Takže dnes ani nevím, co mi vlastně chtěl říct. Jeho mrzí, že mě to bolelo, nejspíš i ví, že mu to za to vůbec nestálo. Ale neřeší, že to neměl dělat, ale že jsem to neměla vidět.

Takže jinak, vrať se k němu, udělejte si spolu děti, a hlavně se naučte dobře tutlat nevěru, když už je to tedy osudové. Good luck vám všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
28.7.16 11:49
@Kikuč píše:
Ahoj, je mi lito, ze se ti to stalo.Je to hnusny..sama vim. Samozrejme chlap nenecha vinu na sobe, musi to svest na tebe, protoze se sam pred sebou obhajuje, nemuze prece hazet vinu na sebe. :roll:.U nas jsem mohla take za vse, ale ve skutecnosti je chyba jeho, ze se neozval, co mu ve vztahu chybi. :hug:

A kdyby se ozval a bylo by to ignorováno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
28.7.16 14:09
@jakanas píše:
A kdyby se ozval a bylo by to ignorováno?

Nejvetsim problemem ve vztazich je komunikace.Rict,me se nelibi to a to…,pokud stoji o vztah oba, vzdy se cesta najde…A kdyby to i pres to bylo ignorovano? To uz je jina kapitola… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
28.7.16 14:39

Boze, dalsi zenska co se nema rada. Jak myslis, ze ti bude v takovem vztahu? Pokazde pri divnem chovani budes premyslet, zda ti nahodou nebyl opet neverny. Pri hadkach to budes vytahovat a vycitat mu to.
Nech ho byt. Najdi si takovyho, co si te bude vazit. A nevyspi se s prvni, ze ktery se mu postavi. Ubozak opravdu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky