Dvakrát vdaná?

1912
28.7.16 09:40

Dvakrát vdaná?

Zdravím :mavam: chtěla jsem se vás zeptat, kdo už jste se vdával podruhé. já už jednou vdaná byla, teď mám přítele a přemýšlíme o svatbě, resp. vím, že on by se se mnou chtěl moc oženit. já už ale takovou tu velkou svatbu měla, kde jsem měla princeznovské šaty, hodně lidí atp. jemu teda nevadí, že bysme vzali jen nejbližší rodinu a po obřadu si jen poseděli. spíš z toho mám takový pocit… :think: vy co jste vdané podruhé, přemýšlely jste o tom takto? děti nemám, mám PCO a problémy otěhotnět, příští rok chceme jít na IVF, teď beru bylinky atp. na podporu a když se do ledna nezdaří, tak půjdem bohužel touto cestou :? přítele hrozně miluju, je to úplně jiný vztah jako to první manželství. teď vím, že je to to ono a že bez něj nechci nikdy být :srdce: chtěla bych prostě vědět, jak jste to měly vy, jaké jste z toho měly pocity atp. :) díky za postřehy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6590
28.7.16 09:45

@allluck hele, neměla by sis radši změnit profilovku z Carrie na Charlotte? Jakobys popisovala ji :lol: :kytka:
Přeji hodně štěstí se svatbou a IVF :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.16 09:51

Ja uz podruhe volila jen malou svatbu cca 12 lidi jen v obyc retro satech, pak grilovacka…
Taky mi prislo blbe ze sebe podruhe delat „princeznu“ priteli to bylo fuk :lol:

• Citovat
  • Upravit
1093
28.7.16 09:51

Ne dvakrát jsem vdaná nebyla.
A pochybuji :think: ze to v tomto životě stihnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
28.7.16 09:52
@Halibar píše:
@allluck hele, neměla by sis radši změnit profilovku z Carrie na Charlotte? Jakobys popisovala ji :lol: :kytka:
Přeji hodně štěstí se svatbou a IVF :hug:

Carrie je mi povahově bližší :lol: :mrgreen: Charlotte je taková moc slušňačka na mě :) ale máš pravdu, přesně tohle ona tam řešila a přesně takovej já z toho teď mám pocit taky. škoda, že se nemůžu poradit s ní :P :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
28.7.16 09:54
@Anonymní píše:
Ja uz podruhe volila jen malou svatbu cca 12 lidi jen v obyc retro satech, pak grilovacka…
Taky mi prislo blbe ze sebe podruhe delat „princeznu“ priteli to bylo fuk :lol:

jo, přesně ten pocit z toho mám taky! aby lidi si neklepali na čelo, že už tu princeznovskou svatbu jsem měla :nevim: teď jsem koukala na nově, jak byl ten pořad o nevěstách, jak tam soutěžili o tu svatební cestu a ta z nich nejstarších si hodila do šatů, jak kdyby jí bylo 20 8o tak přesně nechci, aby to takhle vyznělo, i když je mi zatím „jen“ 31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947

Tak já měla první svatbu nic moc. Ne podle představ. Ale teď to máme vymyšlený tak, že budu mít ty krásné šaty, svatbu na zámku, ale bez lidí. Mini svatbu, ale podle představ:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@allluck Ahojky.. Mám v okolí holčinu - vyrůstaly jsme spolu. Ta se teď podruhé vdala a dle fotek měla klasické princeznovské šaty a svatbu dost podobnou jako tu první :kytka: Je pravda, že hodně lidí jsem viděla si klepat na čelo (takové ty vesnické drbny, co se jim nelíbí, že čeká 3 mimi, každé má jiného tatínka a dotoho se podruhé vdává..)Já naopak myslím, že je to její věc, ona je spokojená, dítka dle fotek s „novým tatínkem“ šťastné a nevědět to, tak si řeknu, že je to normální šťastná mladá rodinka :-).. Jinak být tebou, tak to udělám tak, jak to chcete vy a prdím na ostatní.. Já třeba celkově nechtěla velkou svatbu, měla jsem svatbu s míň jak 20 lidmi, romantiku na zámku a poté jen oběd a grilovačku s přáteli, pro mě to byl ideál. Žádné „princeznovské šaty“, ale krajkové bíle v řeckém stylu. Nejsem na takové ty honosné korzetovky s 10 obručema :mrgreen: Doufám tedy, že jsem se vdávala poprvé a naposledy, takže porovnání s druhou svatbou nemám, ale upřímně mohu říct, že kdybych měla tu svatbu dělat znovu, tak bych tam dokonce snesla ještě o dva lidi méně ;) Takže, myslím, že je to čistě vaše věc a vaše rozhodnutí, i kdyby ses vdávala v černozeleném kožichu s 5 lidma tak do toho nikomu nic není, je to pro vás, vaše stvrzení vaší lásky :kytka: Anonym - citlivé údaje které se netýkají mě..

• Citovat
  • Upravit
6590
28.7.16 09:55

@allluck já mám k Mirandě povahově nejblíž :pankac: :mrgreen: tak držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
28.7.16 10:01
@Halibar píše:
@allluck já mám k Mirandě povahově nejblíž :pankac: :mrgreen: tak držím pěsti :)

Já se zase ztotožňuji v názorech s Charlotte. :D Ještě najít Samanthu a můžeme jít někam na koktejl! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.16 10:04
@allluck píše:
jo, přesně ten pocit z toho mám taky! aby lidi si neklepali na čelo, že už tu princeznovskou svatbu jsem měla :nevim: teď jsem koukala na nově, jak byl ten pořad o nevěstách, jak tam soutěžili o tu svatební cestu a ta z nich nejstarších si hodila do šatů, jak kdyby jí bylo 20 8o tak přesně nechci, aby to takhle vyznělo, i když je mi zatím „jen“ píše: Více

Tak me bylo teprve 25 ( s pritelem jsme meli male ditko) ale i presto jsem to tak citila, lidi mi jsou fuk…ale tak nejak jdem si rekla, ze dokonala svatba jak z filmu stastne manzelstvi stejne nezaruci a tak nejak jsem to brala vic jako oficialitu, hlavne aby to tentokrat vyslo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1912
@Anonymní píše:
@allluck Ahojky.. Mám v okolí holčinu - vyrůstaly jsme spolu. Ta se teď podruhé vdala a dle fotek měla klasické princeznovské šaty a svatbu dost podobnou jako tu první :kytka: Je pravda, že hodně lidí jsem viděla si klepat na čelo (takové ty vesnické drbny, co se jim nelíbí, že čeká 3 mimi, každé má jiného tatínka a dotoho se podruhé vdává..)Já naopak myslím, že je to její věc, ona je spokojená, dítka dle fotek s „novým tatínkem“ šťastné a nevědět to, tak si řeknu, že je to normální šťastná mladá rodinka :-).. Jinak být tebou, tak to udělám tak, jak to chcete vy a prdím na ostatní.. Já třeba celkově nechtěla velkou svatbu, měla jsem svatbu s míň jak 20 lidmi, romantiku na zámku a poté jen oběd a grilovačku s přáteli, pro mě to byl ideál. Žádné „princeznovské šaty“, ale krajkové bíle v řeckém stylu. Nejsem na takové ty honosné korzetovky s 10 obručema :mrgreen: Doufám tedy, že jsem se vdávala poprvé a naposledy, takže porovnání s druhou svatbou nemám, ale upřímně mohu říct, že kdybych měla tu svatbu dělat znovu, tak bych tam dokonce snesla ještě o dva lidi méně ;) Takže, myslím, že je to čistě vaše věc a vaše rozhodnutí, i kdyby ses vdávala v černozeleném kožichu s 5 lidma tak do toho nikomu nic není, je to pro vás, vaše stvrzení vaší lásky :kytka: Anonym - citlivé údaje které se netýkají mě..

já už právě taky nechci ty šaty a tak a přítel se k tomu nevyjadřuje, takže to asi neřeší. včera jsme jen tak projížděli net a koukali na svatební šaty a mě se líbily prostě jednoduché a on ukazoval na takové ty typicky svatební, ale říkám si, že je chlap, že on to bere jinak, nevyznám se v tom :mrgreen: a přesně nechci, aby nějaký drbny to měly jako atrakci, že se vdávám po druhý :zed: jinak bych si šaty představovala něco v tomto stylu, co sem dávám za foto :)jsem oplácanější postavy, myslím, že něco takového by byl pro mě ideál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

A co to udělat podle chlapa, když ty sis užila rvní svatbu, druhou můžeš udělat podle jeho přání, třeba by tě v princeznovských šatech rád viděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
28.7.16 10:05
@Halibar píše:
@allluck já mám k Mirandě povahově nejblíž :pankac: :mrgreen: tak držím pěsti :)

jj, Miranda je správnej paličák, ale vlastně hrozně fajn :palec: děkuju za přání, snad to nějak klapne všechno, jak budeme chtít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
28.7.16 10:05
@berusa.m píše:
Já se zase ztotožňuji v názorech s Charlotte. :D Ještě najít Samanthu a můžeme jít někam na koktejl! :mavam:

napiš místo a čas :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria