Dvakrát vdaná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1912
28.7.16 10:20
@Halibar píše:
Jinak lidi budou tlachat ikdyby nevím co. Naše svatba (pro oba první A POSLEDNÍ :D) byla obyčejná, obřad v zahradě před zámkem, jen rodiče, sourozenci a svědci s partnery, pak jen posezení v restauraci, já nechtěla ani tančit, nechtěla jsem žádný tyjátr - no prostě jako Miranda :lol: :lol:

ale jo, vidím to podobně, max. bych si třeba dala ten první tanec a jinak pohoda, posedět, pokecat, prostě aby nám bylo fajn :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
28.7.16 10:23

@allluck takovou svatbu měla i Carrie (tu na konci filmu, ne na začátku :D). Já byla v tu dobu v 6. měsíci, takže jsem ani nepila, ale jsem ráda, že jsme nevyhodili za svatbu majlant, hlavní je u nás ten svazek a ty roky potom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.16 10:24
@allluck píše:
chci to prostě udělat tak, jak to budu cejtit. ta první svatba byla taková ukázková, dělalo se přesně to, co se od nás očekávalo. a takové bylo i celé mé první manželství, ale to je na jinou diskusi… vím, že miminko už by nás spojilo úplně na celý život, ale to se zatím nedaří, to si ještě asi budeme muset počat.. chtěla bych prostě něco komorního a aby jsme to tak opravdu cejtili a ne aby se to dělalo pro papír. z mé první svatby si ani nepamatuju, že bych chvíli seděla s bývalým manželem, že bysme tam jen třeba chvíli byli a povídali si třeba jen spolu. on prostě radši se bavil s ostatními, jenomže mě to tenkrát nedocházelo, že už tenkrát si každej děláme všechno podle svého. takže bych prostě chtěla vychytat všechny ty chyby, které jsem předtím dělala :)

přesně, udělej to tak, jak to cítíš, ať to vyhovuje vám dvěma. ostatní, ať si trhnou nohou :P. nikdy se nezavděčíš všem a kdo bude chtít tě stejně pomluví. fakt žádný stres, pohodka. cítíš to komorně, udělejte to komorně :palec:

u nás to bylo tak, že já moc velkou rodinu nemám, manžel ano, takže je chtěl pozvat, chtěl se s nimi podělit o tu slávu, že se teda žení :lol: ale to si řešil on s rodiči, šlo to mimo mě :)

Anonym m.

• Citovat
  • Upravit
35799
28.7.16 10:24

Meli jsme malou svatbu, jelikož nas tlačil čas, ale nechala jsem to na manželovi aby si rekl jak to chce. Bylo to fajn, na čem jsme nešetřili byl fotograf, šaty jsem si koupila takové plesové bílé, měli jsme u sebe rodinu, byli jsme v dobré restauraci, měli pravé šampaňské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
28.7.16 10:31
@Anonymní píše:
přesně, udělej to tak, jak to cítíš, ať to vyhovuje vám dvěma. ostatní, ať si trhnou nohou :P. nikdy se nezavděčíš všem a kdo bude chtít tě stejně pomluví. fakt žádný stres, pohodka. cítíš to komorně, udělejte to komorně :palec:

u nás to bylo tak, že já moc velkou rodinu nemám, manžel ano, takže je chtěl pozvat, chtěl se s nimi podělit o tu slávu, že se teda žení :lol: ale to si řešil on s rodiči, šlo to mimo mě :)

Anonym m.

zase rodinu tam pozvat chci, rodiče, babičku, dědu a tetu se strejdou - hodně se navštěvujeme atp. a přítel má 4 sourozence a už teda jen maminku, takže od každého by to bylo těch cca 10 lidí, ale před nima vím, že se nebudu stydět, znám je všechny dobře, nebudu mít trému a tak - nebo aspoň myslím :oops: :mrgreen: :mrgreen: prostě bych si přála větší pohodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
28.7.16 10:32
@pikola píše:
Meli jsme malou svatbu, jelikož nas tlačil čas, ale nechala jsem to na manželovi aby si rekl jak to chce. Bylo to fajn, na čem jsme nešetřili byl fotograf, šaty jsem si koupila takové plesové bílé, měli jsme u sebe rodinu, byli jsme v dobré restauraci, měli pravé šampaňské.

chápu, nic velkolepýho, ale zas jste si neupřeli nic jako pravý gurmáni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
28.7.16 10:34
@Bora-Bora píše:
@allluck já kdybych se vdávala podruhé, stačil by mi malý obřad, šaty střídmé, použitelné i do práce a pak oslava s rodinou a přáteli klidně na zahradě, prase, puvo, gril… Ale ve finále může být vše jinak

Ted jdu za svědka kamarádce, vdává se potřetí, ženuch se žení poprvé a svatba to bude ta pravá pohádková. Moje děti a dcera nevěsty budou za družičky, mají princeznovské šaty. Nevědta říká, že ani jednu svatbu takovouhle neměla :nevim:. Na můj vkus jeto napotřetí přehnaný, nicméně to beru z pohlefu ženicha.

Přeju ti hodně štěstí :kytka:

tak tohle přesně, jak popisuješ u tvé kamarády bych nechtěla. já myslím, že ty chlapi to zas tolik nežerou, že prostě chtějí tu svojí ženskou za manželku a mít pocit větší sounáležitosti - takhle mi to přítel teda vysvětloval :) ale každý jsme jiný, proč ne 8) :)
přítel má právě kamaráda, který má hospodu se zahrádkou a tam by se mi to líbilo, to by bylo fajn. prostě si to fakt užít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32915
28.7.16 10:34

Tak já už velkou svatbu taky nechci. Přítel už jednou ženatý byl, dokonce to byla dvojitá svatba, druhy pár byl bratr nevěsty s partnerkou.Ti jsou spolu pořád, oni se po roce rozvedli.
Já měla svatbu v kostele,30 lidí na oběd, vecerni párty i pro kamarády, saty s vlečkou, korunku.. Teď už by svatba byla jiná, mam dva tipy na místo, zamek ke kterému mám vztah a jde tam i posedět v restauraci, fotit v parku a spát v novomanželském apartmá. A nebo odsveceny kostel ve městě kde jsem studovala, pak někam poblíž na oběd. Resp. pokud by to šlo chtěla bych odpolední svatbu, klidne 15-16h. Šaty ne podobné prvním, spis něco originálního. Ale zas ať nejsou jako obyc letní, kratke. Do vlasů květiny a bez závoje. Tradiční zvyky bych už nechala bokem. A svatbu buď jen s nejbližšími, nebo jen se svědky. A " k oltáři" společně, ne že mě někdo povede.
Ale u mě je to chlapovi jedno celkem, on už si jednu běžnou svatbu užil. U vás bych víc konzultovala se ženichem, pro něj to bude poprvé, a snad naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
28.7.16 10:37

Tak třeba ja holky, pokud bych se vdavala v příštím životě. Tak rozhodne v zahraničí, nejlépe na plazi a dva svědci k tomu bohate postačí. Pak udělat party pro všechny na zahradě a hotovo.

Svatbu jsem měla krásnou, nicméně tenhle tyjatr pro babičky a familii, tak bez toho bych se urcite obešla..

Navíc v dnešní době se nikomu nezavdecis. Knedlík byl moc tuhej. Polévka málo tepla. Zbytečně dlouhý foceni. Moc velký horko a bla bla bla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
28.7.16 10:38

@allluck tak kdybych nevěděla co s penězi a natlačil nás čas, možná by jsme udělali velkou pro všechny naše kamarády, ale to nešlo, bydleli jsme v zahraničí a byla jsem těhotná, přiletěli jsme na otočku a muž letěl druhý den zpátky. Ale nelitujeme, velkou si uděláme třeba na nějaký výročí :mrgreen: vzít jsme se chtěli i tak, jen kvůli papírování a dítěti jsme to museli udělat rychle. Organizovala jsem to celé mailem, na matrice byl táta, dort a restaurací zajistila segra, kytku švagrová a my jen přiletěli k hotovému :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32915
28.7.16 10:42

Spíš řeším, a tím bych se s dovolením vterkla s dotazem..oba máme děti, takze ( ač je to ještě hodně předčasné, svatba bude možná a až za pár let) uvažuju jak to když tak pojmout. Když s nimi, bude to už vetší svatba, s další rodinou, kdyz bez nich..je to trochu bkby ne? Osobně tuto svatbu vnímám jako intimní, jen naši, ne pro okolí ale pro nás. Takže klidně jen svědky, kdyz jsou teda nutností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
28.7.16 10:48

@allluck ja na to koukala jako ty, ale druhy manzel mi rekl, at na to zapomenu, ze on se jeste nezenil a ze chce svatbu se vsim vsudy :mrgreen:
A tak byla… :-)

Jestli si nekdo klepal na celo, to nevim, nastesti se mi to nedoneslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.16 10:53
@andelka83 píše:
Spíš řeším, a tím bych se s dovolením vterkla s dotazem..oba máme děti, takze ( ač je to ještě hodně předčasné, svatba bude možná a až za pár let) uvažuju jak to když tak pojmout. Když s nimi, bude to už vetší svatba, s další rodinou, kdyz bez nich..je to trochu bkby ne? Osobně tuto svatbu vnímám jako intimní, jen naši, ne pro okolí ale pro nás. Takže klidně jen svědky, kdyz jsou teda nutností.

a jak to cítíš Ty? mi se teď vdala kamarádka, co má už dospělé děti a třeba dcera jí svědčila… má tedy dvě dcery, obě bezdětné bez vztahu, takže lidí nepřibylo…
zase je to jen a jen o vás. berete se vy, je to váš den. pokud chceš tuto radost s někým sdílet, sdílej. pokud to berete jen jako „formalitu“, kterou sdílet nechceš, tak prostě bez dětí…

to, co řeknou ostatní(místní drbny) je přece fuk a bude zajímavé do další „atrakce“ ;)

nenechte si to kazit ;) já jako nevěsta chodila v řece, zula jsem butky a šup tam :lol: a co si mysleli ostatní, na tom mi nezáleželo. bylo mi vedro a co :)

jo a pamatuju si u první svatby, jak moje dnes již extchýně převracela oči v sloup, když zjistila, že nebudu mít silonky 8o :roll: :lol: :lol: :lol:

anonym m.

• Citovat
  • Upravit
53518
28.7.16 10:59

@Halibar
Mně ta Carrie vždycky lezla na nervy, jak se vracela k panu Božskému. Držela jsem palce Aidenovi ;-)
Jinak druhá svatba je ještě v pohodě. N honosnou, ale aby to vypadalo jako svatba. V pořadu Čtyři svatby se mi právě ta nejlevnější jevila jen jako opilecký večírek. Ale bylo to sestříhané, aby to lidi „bavilo“, takže realita mohla být lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.16 11:10

Vdávala jsem se 3×. Poslední svatba jen my a svědci. Jsme spolu už 20 let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky