Rozhodnutí o rozvodu manželství

70
28.7.16 19:49

Rozhodnutí o rozvodu manželství

Holky prosím nemůže mi někdo třeba do zpráv poslat jak vypadá rozhodnutí o rozvodu manželství? Mám mladšího bráchu, kterej si našel starší přítelkyni která je vdaná, dost s ním voře a slibuje mu že se rozvede. Teď mu poslala nějaký papír, ale přijde nám to jako psaný doma na koleni a nechci aby bráška naletěl… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
55
28.7.16 19:54

Nechce se mi hledat, ale každopádně musí tam být hlavička soudu, popsany celý průběh rozvodového řízení, datum nabytí právní moci atp. Nevím zda ti to pomůže alespoň takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
28.7.16 19:55

Jestli můžeš, tak mi to pošli do SZ. Rozsudků o rozvodu vídám dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
28.7.16 19:58
@amaz píše:
Holky prosím nemůže mi někdo třeba do zpráv poslat jak vypadá rozhodnutí o rozvodu manželství? Mám mladšího bráchu, kterej si našel starší přítelkyni která je vdaná, dost s ním voře a slibuje mu že se rozvede. Teď mu poslala nějaký papír, ale přijde nám to jako psaný doma na koleni a nechci aby bráška naletěl… :-(

Pošli mi to dělám přímo na soudě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
28.7.16 20:00

Spíš ty ukaž a my ti řekneme zda to je rozsudek soudu o rozvodu manželství.
Někdy rozvod trvá dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.7.16 20:10

Má to brácha u sebe, poslat můžu až v pondělí :think: Ale holka na něj tlačí at sežene byt že spolu půjdou bydlet a on je schopnej vyhodit prachy z okna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
28.7.16 20:19

Připadne mi, že ho chce využít, pokud na něj tak tlačí. Vymluv mu ji.Chce to pádné argumenty. Třeba že zatím počkají, že je na sestěhování brzo, musí se líp poznat.Chce to taktiku. Brácha chce byt koupit? Jestli ano tak doufám, že ho nenapíše i na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
28.7.16 20:31

Možná rozvedená je a hledá jak odejít od chlapa ( bydlí sama? Možná jí to hoří taky, pronajem nebo tak), potřebuje bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
28.7.16 20:31
@amaz píše:
Má to brácha u sebe, poslat můžu až v pondělí :think: Ale holka na něj tlačí at sežene byt že spolu půjdou bydlet a on je schopnej vyhodit prachy z okna :roll:

Tak ať to vyfotí telefonem ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
28.7.16 21:28

Pracuju v advokacii-muzes poslat do zpravy. Osobni data zacerni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.7.16 21:58