Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosím nemůže mi někdo třeba do zpráv poslat jak vypadá rozhodnutí o rozvodu manželství? Mám mladšího bráchu, kterej si našel starší přítelkyni která je vdaná, dost s ním voře a slibuje mu že se rozvede. Teď mu poslala nějaký papír, ale přijde nám to jako psaný doma na koleni a nechci aby bráška naletěl… ![]()
Nechce se mi hledat, ale každopádně musí tam být hlavička soudu, popsany celý průběh rozvodového řízení, datum nabytí právní moci atp. Nevím zda ti to pomůže alespoň takto
Jestli můžeš, tak mi to pošli do SZ. Rozsudků o rozvodu vídám dost.
@amaz píše:
Holky prosím nemůže mi někdo třeba do zpráv poslat jak vypadá rozhodnutí o rozvodu manželství? Mám mladšího bráchu, kterej si našel starší přítelkyni která je vdaná, dost s ním voře a slibuje mu že se rozvede. Teď mu poslala nějaký papír, ale přijde nám to jako psaný doma na koleni a nechci aby bráška naletěl…
Pošli mi to dělám přímo na soudě
Spíš ty ukaž a my ti řekneme zda to je rozsudek soudu o rozvodu manželství.
Někdy rozvod trvá dlouho.
Má to brácha u sebe, poslat můžu až v pondělí
Ale holka na něj tlačí at sežene byt že spolu půjdou bydlet a on je schopnej vyhodit prachy z okna ![]()
Připadne mi, že ho chce využít, pokud na něj tak tlačí. Vymluv mu ji.Chce to pádné argumenty. Třeba že zatím počkají, že je na sestěhování brzo, musí se líp poznat.Chce to taktiku. Brácha chce byt koupit? Jestli ano tak doufám, že ho nenapíše i na ni.
Možná rozvedená je a hledá jak odejít od chlapa ( bydlí sama? Možná jí to hoří taky, pronajem nebo tak), potřebuje bydlení.
@amaz píše:
Má to brácha u sebe, poslat můžu až v pondělíAle holka na něj tlačí at sežene byt že spolu půjdou bydlet a on je schopnej vyhodit prachy z okna
Tak ať to vyfotí telefonem ne?
Pracuju v advokacii-muzes poslat do zpravy. Osobni data zacerni