Šok z odhalení pravdy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
29.7.16 15:20
@Xjery píše:
asi ano, dokonce napsal ze nez toto resit ze by bylo pro nej nej umrit. A takto mluvi vzdy kdyz byl nejaky problem.

Prvotridni hysterik a manipulator. Opravdu radim rychle pryc od nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.7.16 15:23
@JayLee píše: :mrgreen: :pankac: :pankac: souhlas..a jakejpak cas na rozmysleni jako ceho? Která z vas umi lip kouri lofase nebo která mu stoji za to se s ni ukazovat na verejnosti? 8o bych to s nim ukončila smazala jeho telefon a nazdar lhal ti a bude lhat kdykoliv jindy kor když spolu nezijete kazdej den když nebudes ty najde si za tebe nahradu nebud naivka nemas to zapotřebí s takovym byt ;)

vim ze to nemam zapotrebi a jeste mel tu drzost kdyz me chtel nekdo jiny zarlit, byl majetnicky…hlidal kazdy muj krok. Jen musim vstrebat ten prvotni sok:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.7.16 15:24
@jdukolem píše:
to já vím, reagovala jsem na - zamilovat se může každý.. jo může ale pak je fér jeden vztah ukončit a až pak oblbovat :nevim:

presne tak by to melo byt. A to znal moji rodinu, byl na oslavach, proste dokonaly chlap co se stara:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.7.16 15:28
@JayLee píše:
hele bud rada ze to skončilo takhle mohla jsi od nej chytit nejakou pohlavni nemoc a to by nastvalo vic ne? :jazyk:

no to je pravda :-) jsem rada ze to prasklo, jinak by lhal vesele dal. A to vedel jak lzi a neveru nesnasim, to uz proste prehnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.7.16 15:59
@Ellusa píše:
Zamilovat se je snadné, navíc ten druhý to, co je zač, na čele napsané nemá. A když se projeví takto, je třeba si říct, jak s tím naložit dál. Pokud zůstanou růžové brýle, tak člověk omlouvá, toleruje, hledá důvody, proč zůstat, pokud spadnou a vidí to reálně, tak odejde i za cenu, že to bolí a že se bude nějakou dobu trápit a nebude chápat, co se stalo, protože ty city obvykle nezmizí hned, ale chvíli to taky trvá. Ale podle mě ti bude lépe bez něho a čím dřív, tím lépe.

To je pravda, ruzove bryle jsem sundala. Vim ze takto se normalni clovek nechova, hral to moc dlouho kdy hrabal jen to dobre pro sebe a na me i ji nebral absolutne ohledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
29.7.16 17:20

@jdukolem tak jasný, že je to lhář, co klamal obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.7.16 17:21
@MyDestinka píše:
@jdukolem tak jasný, že je to lhář, co klamal obě.

potřeboval by zleva a zprava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.7.16 17:54
@jdukolem píše:
potřeboval by zleva a zprava..

No to teda ano a ne jednou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
21.8.16 12:58

Pokracovani sok z odhaleni

Ahoj pisu pokracovani a rada bych vase nazory jak byste se zachoval :srdce:
Takze samozrejme se mu nechtel zvedat zadek. Tvrdil ze tam vse rekl a jak ta druha ho premlouvala atd…neco vedela i ode me a jeste jedne pani. Samo ze tvrdil a tvrdi doted ze jeho srdce patri me ze miluje. Coz nechapu. Kdyby to tak bylo odejde ne? A ted chce abychom byli kamaradi a cokoli udela a bla bla. Nevim zda vubec odepisovat nebo jak se k nemu chovat. Dozvedela jsem se ze tam podvadi roky a ted slysim jak se ponaucil ze uz nikdy lhat a podvadet nebude. Sesli jsme se ze to chtel aby vysvetlil. Chtel se omluvit coz jsem za ukradeny rok neprijala. Brecel a ze kdyby nemiloval tak se nesesel. Rozum mi to nebere. Dekuji za nazory ale s timto jsem se nikdy nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
21.8.16 13:07

Ztráta času s tímto buranem. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
21.8.16 13:11

Ja zas nechapu tebe zakladatelko, vzdyt pises porad to same, opakujes to co jsi napsala pred mesicem. Co si myslis, ze ti tu napisou diskuterky, na co chces vlastne znat nazor, proc ho vubec resis, proc jsi vubec napsala tenhle vzkaz..Me napada jedina rada, hlavou do zdi, treba se ti rozsviti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.8.16 13:14

Brečí, protože lituje sám sebe.
Já bych ho nechtěla a ještě víc by se mi zprotivil tím fňukáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
21.8.16 13:14

Jak? Nestýkala bych se s ním. Partnerství by nepřipadalo v úvahu a kamarádství také ne, vždyť lhal, lže a lhát bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
21.8.16 13:20
@dedrichov píše:
Jak? Nestýkala bych se s ním. Partnerství by nepřipadalo v úvahu a kamarádství také ne, vždyť lhal, lže a lhát bude…

No prave to si myslim taky. Takze budu ignorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
21.8.16 13:22
@lauraka píše:
Ja zas nechapu tebe zakladatelko, vzdyt pises porad to same, opakujes to co jsi napsala pred mesicem. Co si myslis, ze ti tu napisou diskuterky, na co chces vlastne znat nazor, proc ho vubec resis, proc jsi vubec napsala tenhle vzkaz..Me napada jedina rada, hlavou do zdi, treba se ti rozsviti.

Neznam neco takoveho…pred tydnem se snazil i psat jskoby sebevrazedne a litostive. Zrejme je to jen hra aby vyloudil co chce. Vim ze vic uz nehrozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí