Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ačkoliv je to těžké, zkus na to nemyslet, užívat si milování a ono to přijde sama…časem, až to nebudeš čekat ![]()
Tak ho nech, ať pokračuje. To je ono - resp. tohle pak vygraduje až k samotnému orgasmu, hrozně příjemný pocit při kterém cítíš, jak se ti uvnitř stahují rytmicky svaly. ![]()
@Anonymní píše:
Už jsem z toho zoufalá. Nemůžu dosáhnout orgasmu. Jak sama, tak ani když mi to dělá přítel a ani při sexu. Když mi dráždí klitoris, tak je to někdy až nepříjemné, párkrát cítím, že se asi počůrám, tak vždy řeknu přítelovi, ať přestane. Je vidět, že přítele to štve. Mě taky a už si nevím rady. Uvolněná jsem myslím dostatečně, tak nevím. Neni někdo, kdo by mi poradil?
A prosim o zachováni anonymu, je to pro mě citlivé téma…
To je právě ono! ![]()
Hele, najdi si něco na téma squirt, budeš vědět víc. ![]()
Jsem na tom stejně! Můj „orgasmus“ je to, že se naopak dole celá sevřu, je to příjemné, ale pokud má být orgasmus nějakým rytmickým stahováním svalů, tak žiji celou dobu v domnění, že vím jak to má vypadat a přitom nevím a nemám.
@Anonymní píše:
Jsem na tom stejně! Můj „orgasmus“ je to, že se naopak dole celá sevřu, je to příjemné, alepokud má být orgasmus nějakým rytmickým stahováním svalů, tak žiji celou dobu v domnění, že vím jak to má vypadat a přitom nevím a nemám.
Nemusí to tak vždy být.
Chceš orgasmus pro sebe nebo pro přítele?
Já ho teda nikdy neměla, ani sama ani s partnerem a neřeším to…
Já bych se nejdřív naučila udělat si to sama. Sprchou je to tutovka. A až ucítíš, že to na tebe jde, tak nepřerušovat ![]()
Je to těžký, ale nehoň se za tím. Prostě se milujte, netrvej na tom, že to musíš mít. Určitě existuje něco, co se ti líbí a co ti dělá dobře. Zkoumej svoje tělo, nech přítele ať zkoumá. Znám ženskou, která dosáhne orgasmu při dráždění bradavek a naopak při dráždění klitorisu jí to moc příjemný není. Zkrátka ber milování jako něco, co vás spojuje a ne jako honbu za orgasmem.
@chipsa tak raď ty. ![]()
Neznáme Tvé tělo, to se pak blbě radí. Zkus kombinaci klitorisu a bradavek. Někomu dělá dobře i dráždění zadečku. Je to fakt hodně variabilní…
@JayLee píše:
nikdy jsi nemela orgasmus?![]()
o dost jsi prila
![]()
No a? Jsem anorgasmická žena a nestydím se za to.
![]()
10 let bez orgasmu, jako svatební dar jsem od kamarádek dostala vibrátor od Funfactory a od té doby to byla orgastická smršť. Skamarádil se s ním i manžel, říkáme mu familiárně AVATAR, je totiž modrej ![]()
Už jsem z toho zoufalá. Nemůžu dosáhnout orgasmu. Jak sama, tak ani když mi to dělá přítel a ani při sexu. Když mi dráždí klitoris, tak je to někdy až nepříjemné, párkrát cítím, že se asi počůrám, tak vždy řeknu přítelovi, ať přestane. Je vidět, že přítele to štve. Mě taky a už si nevím rady. Uvolněná jsem myslím dostatečně, tak nevím. Neni někdo, kdo by mi poradil?
A prosim o zachováni anonymu, je to pro mě citlivé téma…