Jak na souseda?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
26.8.16 14:19

Jak na souseda?

Víte, už je to asi dva roky co bydlím se sousedem. Jenže víte co dělá- řve, ječí a je sprostý a řve hrozně hodně. Má manželku a děcka po kterých řve kvůli blbostem. Prostě řve každý den a je to s ním k nevydržení. A někdy když pije tak bouchá do věcí a začíná tam svoji manželku mlátit. Já vím že řve i nervák, ale on řve hrozně na celé kolo. Už si hodně lidí na něj stěžovalo že by měli na něj zavolat policii a poslat ho do blázince. A já s nimi souhlasím, zasloužil by jít do blázince protože je to magor a debil, který neustále řve a ječí. Je sprostý jako dlaždič a se svou manželkou se kolikrát hádá kvůli penězům a práci a na svoje děcka řve někdy kvůli blbostem. Není ten člověk prostě normální. Nemám se sice do něho starat ale on je tak hlučný že to každého obtěžuje a i mně. A jednou řval i v noci, ale to byl opilý. Nevím co s ním mám dělat, protože z něho mám strach a navíc je schopný všeho. Chci se vás tedy zeptat, jak na takového souseda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.8.16 14:25

U nás nezabralo nic na hlučné sousedy - ani policie, ani domluvy po dobrém, po zlém, spojení se s ostatními nájemníky… My jsme se jednoduše odstěhovali, prodali byt na kterém jsme se nadřeli, celý ho zrekonstruovali a litujeme jen toho, že jsme to neudělali dřív a také těch lidí, kteří tam šli po nás.

• Citovat
  • Upravit
26.8.16 14:27

Bydlíš se sousedem, jakože v jedné místnosti? Nebo ve společném domě, kde máš svůj byt oddělen dveřmi?
Na takového neustále volat policii, kvůli rušení nočního klidu - pro začátek.
Poté nejlépe - pokud možno, ohlásit řev na sociálce, jestli tam jsou i děti, mohl by mít pán vroubek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
26.8.16 14:29

Pochopila jsem, že se nejedná o rušení nočního klidu, pouze jednou. Řve přes den a to asi policie řešit nebude. Jedině nahlásit na sociálku kvůli dětem, nic jiného mě nenapadá.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
26.8.16 14:36

Chudáci děti… Určitě sociálka, policie. Zase jeden přebytečný de.il, který ničí životy kolem sebe včetně těch dětských. :( Takové lidi nic nezmění, nepomůže domluva, nic. Nejlíp je držet se od nich co nejdál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
26.8.16 14:40

Už dávno jsi to měla nahlásit na sociálku a policii taky (domácí násilí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.8.16 14:42

Za chvíli tu budou odpůrkyně sociálky s tím, že nikdo neví, jestli on na ně třeba neřve z lásky.

• Citovat
  • Upravit
49159
26.8.16 14:50
@Kobliha51 píše:
Za chvíli tu budou odpůrkyně sociálky s tím, že nikdo neví, jestli on na ně třeba neřve z lásky.
:nevim: no asi tak..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
26.8.16 15:00

My jsme podali stížnost na družstvo a je klid. Babka pod námi je to stejný. Má družstevní byt a postiženého syna cca 40 let. Zavolali jsme na ni sociálku a na družstvo podali stížnost, kterou podepsala polovina paneláku. Babka dostala upozornění a pokud podáme stížnost znovu tak přijde o družstevní práva a po třetí je soudní vystěhování. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
26.8.16 15:00

V okamžiku, kdy máte pocit, že se vedle odehrává domácí násilí, tak volat policajty. Pravidelně - bude mít opakované záznamy a až jeho žena najde odvahu a sílu od něj odejít, tak jí to dost pomůže s rozvodem. A nebo případným soudním vykázáním z bytu.

Případně se zkamarádit s manželkou a podporovat ji ve snaze začít řešit svou situaci. Minimálně se hodí mít po ruce odkazy na organizace, co jí pomůžou, až se odhodlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15438
26.8.16 15:01

Tak se od něj odstěhuj a máš klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
26.8.16 15:03
@Kobliha51 píše:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
26.8.16 15:08

@Patirk06
S ukřičeným sousedem se asi nedomluvíš, tak Ti bohužel nezbyde než se u soudu domáhat takového obtěžování. Pokud se obrátíš na soud měla bys být se svým nárokem úspěšná. Policii volejte vždy, když tam bude hluk, už jen pro zajištění dostatku důkazního materiálu k soudu. I když vím, že policie nerad jezdí k něčemu takovému před 22 hodinou.

Za domem máme zahrádkářskou kolonii, kde bydlí bezďáci. Pálí petky, pneumatiky. Mnohokrát jsem volala měšťáky, přijeli vždy pozdě, když už byl oheň uhašený. Dnes jim chytla jejich chýš, hasiči se tady nyní snaží dát vše do pořádku. Tak nevím, k čemu máme 2 policie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.8.16 15:18

@Mexie Nechci ti kazit radost, ale pokud jde o hluk od postiženého syna, který se nedá prakticky omezit a babča se snaží, tak to každý soud smete ze stolu. Akorát budete za nelidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
26.8.16 15:22

@kotyk ne o tohle nejde ;) na syna řve „ku vo zabiju tě“ nebo na něj řve klidně 15 min „ku.vo, ku.vo“ takže radost mi nezkazíš ;) na družstvě nám říkali, že po třetí stížnosti je vystěhují. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný