Jak na souseda?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
26.8.16 15:23
@Kobliha51 píše:
Za chvíli tu budou odpůrkyně sociálky s tím, že nikdo neví, jestli on na ně třeba neřve z lásky.

Ale no tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33378
26.8.16 15:36
@Patirk06 píše:
Víte, už je to asi dva roky co bydlím se sousedem. Jenže víte co dělá- řve, ječí a je sprostý a řve hrozně hodně. Má manželku a děcka po kterých řve kvůli blbostem. Prostě řve každý den a je to s ním k nevydržení. A někdy když pije tak bouchá do věcí a začíná tam svoji manželku mlátit. Já vím že řve i nervák, ale on řve hrozně na celé kolo. Už si hodně lidí na něj stěžovalo že by měli na něj zavolat policii a poslat ho do blázince. A já s nimi souhlasím, zasloužil by jít do blázince protože je to magor a debil, který neustále řve a ječí. Je sprostý jako dlaždič a se svou manželkou se kolikrát hádá kvůli penězům a práci a na svoje děcka řve někdy kvůli blbostem. Není ten člověk prostě normální. Nemám se sice do něho starat ale on je tak hlučný že to každého obtěžuje a i mně. A jednou řval i v noci, ale to byl opilý. Nevím co s ním mám dělat, protože z něho mám strach a navíc je schopný všeho. Chci se vás tedy zeptat, jak na takového souseda?

Tak si ten jeho řev nahraj a pusť to na plný koule až bude zrovna ticho :mrgreen: to bude čumět jak to zní. Dělala bych mu to pořád dokola třeba se chytí za nos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.8.16 15:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
26.8.16 16:44
@Mexie píše:
@kotyk ne o tohle nejde ;) na syna řve „ku vo zabiju tě“ nebo na něj řve klidně 15 min „ku.vo, ku.vo“ takže radost mi nezkazíš ;) na družstvě nám říkali, že po třetí stížnosti je vystěhují. ;)

To vystehuji postizeneho cloveka na ulici? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
26.8.16 16:50

Nahlaš na sociálku, kriminálku, městské policajty a vůbec všude kde to jde :pankac: (@Kobliha51, @lauraka a spol.) To se to dneska s těmi kontroverzními nováčky roztrhl pytel… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
26.8.16 16:52
@Kobliha51 píše:
Za chvíli tu budou odpůrkyně sociálky s tím, že nikdo neví, jestli on na ně třeba neřve z lásky.

Pleteš si odpůrce sociálky s odpůrkyněma bonzáctví na základě vykonstruované lži :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
26.8.16 17:13
@arinecka píše:
Tak si ten jeho řev nahraj a pusť to na plný koule až bude zrovna ticho :mrgreen: to bude čumět jak to zní. Dělala bych mu to pořád dokola třeba se chytí za nos :mrgreen:
:potlesk: :palec: :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
26.8.16 17:18
@Danulinka16 píše:
To vystehuji postizeneho cloveka na ulici? :think:

No by vzala asi sociálka do nějakého zařízení. Sociální pracovnici se nelíbilo jak je o nej „postaráno“. Nekoupala ho už buh ví jak dlouho, jen otevřou dveře a je to na zblití. Ona se o něj „stará“ jen kvůli penězům co dostává. Jen píšu co nám řekla paní na družstvě když se to řešilo ;) tím, že to podepsalo tolik lidí se to řešit musí. Většinou tady máme byty v OV ona má družstevní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79833
28.8.16 13:38

Má manželku, děcka, pije, a ty s ním bydlíš? to bych tedy nebrala.
A jinak s hlučným sousedem těžko co uděláš. Můžeš ho poprosit o ztišení a to je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný