Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kobliha51 píše:
Za chvíli tu budou odpůrkyně sociálky s tím, že nikdo neví, jestli on na ně třeba neřve z lásky.
Ale no tak…
@Patirk06 píše:
Víte, už je to asi dva roky co bydlím se sousedem. Jenže víte co dělá- řve, ječí a je sprostý a řve hrozně hodně. Má manželku a děcka po kterých řve kvůli blbostem. Prostě řve každý den a je to s ním k nevydržení. A někdy když pije tak bouchá do věcí a začíná tam svoji manželku mlátit. Já vím že řve i nervák, ale on řve hrozně na celé kolo. Už si hodně lidí na něj stěžovalo že by měli na něj zavolat policii a poslat ho do blázince. A já s nimi souhlasím, zasloužil by jít do blázince protože je to magor a debil, který neustále řve a ječí. Je sprostý jako dlaždič a se svou manželkou se kolikrát hádá kvůli penězům a práci a na svoje děcka řve někdy kvůli blbostem. Není ten člověk prostě normální. Nemám se sice do něho starat ale on je tak hlučný že to každého obtěžuje a i mně. A jednou řval i v noci, ale to byl opilý. Nevím co s ním mám dělat, protože z něho mám strach a navíc je schopný všeho. Chci se vás tedy zeptat, jak na takového souseda?
Tak si ten jeho řev nahraj a pusť to na plný koule až bude zrovna ticho
to bude čumět jak to zní. Dělala bych mu to pořád dokola třeba se chytí za nos ![]()
@Mexie píše:
@kotyk ne o tohle nejdena syna řve „ku vo zabiju tě“ nebo na něj řve klidně 15 min „ku.vo, ku.vo“ takže radost mi nezkazíš
na družstvě nám říkali, že po třetí stížnosti je vystěhují.
To vystehuji postizeneho cloveka na ulici? ![]()
Nahlaš na sociálku, kriminálku, městské policajty a vůbec všude kde to jde
(@Kobliha51, @lauraka a spol.) To se to dneska s těmi kontroverzními nováčky roztrhl pytel… ![]()
@Kobliha51 píše:
Za chvíli tu budou odpůrkyně sociálky s tím, že nikdo neví, jestli on na ně třeba neřve z lásky.
Pleteš si odpůrce sociálky s odpůrkyněma bonzáctví na základě vykonstruované lži ![]()
@arinecka píše:
Tak si ten jeho řev nahraj a pusť to na plný koule až bude zrovna tichoto bude čumět jak to zní. Dělala bych mu to pořád dokola třeba se chytí za nos
@Danulinka16 píše:
To vystehuji postizeneho cloveka na ulici?
No by vzala asi sociálka do nějakého zařízení. Sociální pracovnici se nelíbilo jak je o nej „postaráno“. Nekoupala ho už buh ví jak dlouho, jen otevřou dveře a je to na zblití. Ona se o něj „stará“ jen kvůli penězům co dostává. Jen píšu co nám řekla paní na družstvě když se to řešilo
tím, že to podepsalo tolik lidí se to řešit musí. Většinou tady máme byty v OV ona má družstevní ![]()
Má manželku, děcka, pije, a ty s ním bydlíš? to bych tedy nebrala.
A jinak s hlučným sousedem těžko co uděláš. Můžeš ho poprosit o ztišení a to je všechno.