Jak založit anonymní téma?

1166
7.2.10 09:31

Jak na to

Ahoj holky,

mam takovy dotaz. Chtela bych zalozit diskusni tema,ale je to dost osobni a tak bych chtela toto tema zalozit jako anonymni. Ale bohuzel nevim jak na to.
Byly by jste tak hodne a poradily mi. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65738
7.2.10 09:32

Jednoduše…když píšeš příspěvěk,stejně jako ted,tak pak jen zaškrtneš poslat jako anonymní…a mělo by to být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21077
8.2.10 14:23
Petra Z píše:
Jednoduše…když píšeš příspěvěk,stejně jako ted,tak pak jen zaškrtneš poslat jako anonymní…a mělo by to být

Děkuji za pomoc :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.4.23 12:08

Založení diskuze

Můžu poprosit, nevím jak mám zalozit diskuzi?
Děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.23 18:49

Ahoj, pokud napíšu anonymní dotaz, co přiřadí kytku vedle nicku Anonymni?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.23 13:16

Podprsenka v 15

Ahoj, je mi 15 let a prsa mam sice jeste mala, ale neni mi prijemne nosit jen lambadu, protoze to jde pres tricko videt. V obchode jsem si zkousela nejakou podprsenku a je mi nejlepe asi 70A, ale moc se v tom nevyznam. Mamka me bere porad jako malou holcicku, takze by mi takovouhle podprsenku asi moc nechtela koupit. Hodne se stydim, nedokazu si s ni o tom promluvit. Od minuleho tydne chodim pravidelne k lekari, kde se musim svlect do spodniho pradla a cvicim tam, mamka sedi naproti mne a ceka na me. Je mi to neprijemne, ale ona si mysli, ze jsem jeste mala a ze tam sama byt nedokazu. Po prvni navsteve se me ptala, jestli zitra (to bylo minuly tyden)nepujdeme do obchodu koupit jeste jednu lambadu (mam jen 1) a ja rekla ze jo. Jeste se ptala, jestli u nas ve tride uz nosi normalni podprsenky. Zase jsem rekla ze jo, protoze jsem posledni kdo ji ve tride nema a to jsem tam jedna z nejstarsich. Potom uz jsme se k tomu nedostaly, takze zase nic…Rict ji to nedokazu, vim, ze na tom neni nic spatneho, ale ja se proste stydim. Nevim, jak bych ji to mohla nejak naznacit…
Predem dekuji za jakoukoliv radu.

• Citovat
  • Upravit
15448
29.4.23 13:29
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 15 let a prsa mam sice jeste mala, ale neni mi prijemne nosit jen lambadu, protoze to jde pres tricko videt. V obchode jsem si zkousela nejakou podprsenku a je mi nejlepe asi 70A, ale moc se v tom nevyznam. Mamka me bere porad jako malou holcicku, takze by mi takovouhle podprsenku asi moc nechtela koupit. Hodne se stydim, nedokazu si s ni o tom promluvit. Od minuleho tydne chodim pravidelne k lekari, kde se musim svlect do spodniho pradla a cvicim tam, mamka sedi naproti mne a ceka na me. Je mi to neprijemne, ale ona si mysli, ze jsem jeste mala a ze tam sama byt nedokazu. Po prvni navsteve se me ptala, jestli zitra (to bylo minuly tyden)nepujdeme do obchodu koupit jeste jednu lambadu (mam jen 1) a ja rekla ze jo. Jeste se ptala, jestli u nas ve tride uz nosi normalni podprsenky. Zase jsem rekla ze jo, protoze jsem posledni kdo ji ve tride nema a to jsem tam jedna z nejstarsich. Potom uz jsme se k tomu nedostaly, takze zase nic…Rict ji to nedokazu, vim, ze na tom neni nic spatneho, ale ja se proste stydim. Nevim, jak bych ji to mohla nejak naznacit…
Predem dekuji za jakoukoliv radu.

A když budete s mamkou v obchodě, tak jí taky nedokážeš říct, že si chceš vyzkoušet normální podprsenku? A nebo si ji kup sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102708
29.4.23 13:33

No, podle dotazu mi tvoje matka prijde naprosto normalni, tak holt proste budes muset prekovat svoje pocity a rict ji, ze uz ji chces taky. Sice tedy podle me je to nepohodlna zbytecnost (v teto velikosti), ale pokud se v ni budes citit lip, tak proc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21077
29.4.23 19:29
@Anonymní píše:
Predem dekuji za jakoukoliv radu.

Dobrý den,
zkuste si spíš založit novou diskuzi. Váš dotaz jste napsala jako komentář do kategorie,,Dotaz pro adminy", kam spíše patří jiná témata - např. pomoc s portálem či technické otázky. Určitě by vám ostatní uživatelé rádi poradili s vaší otázkou.

Mějte se hezky

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová