Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dekuji petro
,ja ho nakonec taky nasla,ted uz mi jde jen o vysvetleni principu,me se to proste nelibi no ![]()
zoli píše:
Ahoj,nelibi se mi „rovnani“ temat tam kam patri.Ted jsem nechtela zakladat nove,bohuzel nemam cas hledat kudy napsat adminovi.
Zamerne jsem vlozila tema s Penou na koupani do Batolat,protoze me prijde ze to s batolaty souvisi(o nic min,nez ostatni temata,ktera by se taky dala nekam urovnat),a hlavne podle sebe soudim,ze tam chodi nakukovat nevic mamim a tudiz i moznych odpovedi.Ja bych si tu rada cetla dlouho a vsechno,bohuzel nedostatek casu s detmi me dovoli precist jen hodne malo.Proto otviram jen zminovane nejzhavejsi.Myslim ze nejsem jedina,kdo to tak dela.
Nechci nikoho napadat,jen male vysvetleni proc tohle uklizeno bylo hned a ostatni ne.Dekuji
Diskuse uklízím několikrát denně. Každé diskusi upravím název na srozumitelný (stejně jako této - chyběla diakritika, velké písmeno na začátku i výstižné pojmenování), spisovný a diskusi přesouvám do správného okruhu.
Každý uživatel má všechny své založené diskuse ve svém profilu v záložce založené diskuse diskuse.
zoli píše:
dekuji petro,ja ho nakonec taky nasla,ted uz mi jde jen o vysvetleni principu,me se to proste nelibi no
Co dodat?
L.
zoli píše:
dekuji petro,ja ho nakonec taky nasla,ted uz mi jde jen o vysvetleni principu,me se to proste nelibi no
Poslyš, jak ty si vůbec představuješ, že administrátor vypadá? Docela by mě to zajímalo
Jako doopravdy, nemyslím to ve zlém, jsem jen zvědavá…
souhlasim s opravenim nazvu na srozumitelny,citelny,spisovny a nevim co jeste..ale opravdu presouvate KAZDOU diskuzi tam kam patri??
Lesi,a proc bych si ho mela nejak predstavovat?to s tim snad nesouvisi?nebo jo?taky nic ve zlem
zoli píše:
Lesi,a proc bych si ho mela nejak predstavovat?to s tim snad nesouvisi?nebo jo?taky nic ve zlem
Jen jsem doopravdy zvědavá
Tvůj úvodní příspěvek zněl napruženě jako bys to cítila osobně, a věř, že to tak není. Prostě mi to nedalo se nezeptat ![]()
zoli píše:
souhlasim s opravenim nazvu na srozumitelny,citelny,spisovny a nevim co jeste..ale opravdu presouvate KAZDOU diskuzi tam kam patri??
Jasně, občas něco uteče, ale jinak, ano, snažíme se přesunout a opravit každou diskusi.
L.
Lesi,tos pochopila spravne,ja jsem byla napruzena,me se to fakt nelibi,ale nevim komu napsat osobne,koho jmenovat,kdo za to vlastne muze.A ted jsem nastvana i sama na sebe,ze tomu tady vubec nerozumim ![]()
Doporučila bych ti začít registrací, eMimino se ti hodně přehlední tím, že všechny své aktivity budeš mít ve svém profilu a administrátorské zásahy tě nijak nezmatou. ![]()
L.
zoli, já se musím adminů trošku zastat, protože kdyby tu neuklízeli, byla by to samá diskuze:
Prosím pomoc, Dotaz, Otázka a podobně ![]()
Jasně, přesunutí tvého tématu z Batolat do Hygienické potřeby je diskutabilní, ale snad se zas tolik nestalo
![]()
Sice jsem nebyl přímo osloven, ale nedá mně to nevyjádřit se k tomu „jak si představit admina“.
Mluvil jsem na to téma v minulých letech asi s šedesáti lidma. Vyplynuly t toho víceméně dvě představy.
Představa 1: je to pětadvacetiletý skejťák-počítačový samouk, co se divně oblíká a potrhle se chová, prakticky nesudává z hlavy sluchátka, do kterých má intergované i handsfree svého mobilu… Když s někým telefonuje, tak lidi v okolí nevědí, jestli netrpí samomluvou.
Představa 2: je to padesátiletý děda (?), který nějakým zázrakem vydržel u serverů ještě z dob sálových počítačů. Chodí nejčastěji v tmavomodrém plášti a tesilových kalhotách (plus ručně pletené vestě), všechno zná, všechno umí v počítači opravit, ale o bčas mluví v nesrozumitelných výrazech a občas je taky pěkně nerudný…
Ale z kontaktu z několika adminy vím, že realita je všechno jiné jen ne tento popis…
Lesi nic ve zlém - já jsem to opravdu takto slyšel… ![]()
Lesi,muzu SZ?kudy?To jde ma maila?
Chuanitko,to vis ze se tolik nestalo,jen me zajimalo pro presunuti,a proc zrovna tohohle.o nazev ani tolik neslo,o tom jsem nepsala.Zoli
no ale me by také zajímalo jak vypadá takový admin
.......
lesi je jasná…
Ahoj,nelibi se mi „rovnani“ temat tam kam patri
.Ted jsem nechtela zakladat nove,bohuzel nemam cas hledat kudy napsat adminovi.
),a hlavne podle sebe soudim,ze tam chodi nakukovat nevic mamim a tudiz i moznych odpovedi.Ja bych si tu rada cetla dlouho a vsechno,bohuzel nedostatek casu s detmi me dovoli precist jen hodne malo.Proto otviram jen zminovane nejzhavejsi.Myslim ze nejsem jedina,kdo to tak dela.
.Dekuji
Zamerne jsem vlozila tema s Penou na koupani do Batolat,protoze me prijde ze to s batolaty souvisi(o nic min,nez ostatni temata,ktera by se taky dala nekam urovnat
Nechci nikoho napadat,jen male vysvetleni proc tohle uklizeno bylo hned a ostatni ne