Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jura007 píše:
Sice jsem nebyl přímo osloven, ale nedá mně to nevyjádřit se k tomu „jak si představit admina“.
Mluvil jsem na to téma v minulých letech asi s šedesáti lidma. Vyplynuly t toho víceméně dvě představy.
Představa 1: je to pětadvacetiletý skejťák-počítačový samouk, co se divně oblíká a potrhle se chová, prakticky nesudává z hlavy sluchátka, do kterých má intergované i handsfree svého mobilu… Když s někým telefonuje, tak lidi v okolí nevědí, jestli netrpí samomluvou.
Představa 2: je to padesátiletý děda (?), který nějakým zázrakem vydržel u serverů ještě z dob sálových počítačů. Chodí nejčastěji v tmavomodrém plášti a tesilových kalhotách (plus ručně pletené vestě), všechno zná, všechno umí v počítači opravit, ale o bčas mluví v nesrozumitelných výrazech a občas je taky pěkně nerudný…
Ale z kontaktu z několika adminy vím, že realita je všechno jiné jen ne tento popis…
Lesi nic ve zlém - já jsem to opravdu takto slyšel…
To je krásné!! Opravdu!
Normálně jsi mi zvednul náladu.
L.
zolina píše:
Lesi,muzu SZ?kudy?To jde ma maila?
Chuanitko,to vis ze se tolik nestalo,jen me zajimalo pro presunuti,a proc zrovna tohohle.o nazev ani tolik neslo,o tom jsem nepsala.Zoli
Jasně, SZ - jen klikneš na tu obálečku vedle mého jména vlevo příspěvku.
A ještě k tomu přesunutí - většina diskusí o koupacích přípravcích je v kosmetice, ne? V Batoleti by měly být diskuse o batolatech samotných, ne?
s presunutim souhlasim -tak bych chtela, aby me tema bylo vzdy na rane, jenze nemuzou se vsechna temata davat do nejsledovanejsi sekce, jen aby byla videt - to je snad jasne ne?
ja osobne sleduji nova temata, podla kategorii skoro nehledam
dotazek na admina: je admin podepisujici se L. a Lesina tez podepisujicise L. stejna osoba? Dycky jsem myslela ze jo, ale v tehle diskusi jsem teda zavahala ![]()
jo neni admin jako admin … nerada mazu med kolem huby, ale fakt jsem stastna za Lesinu … malokdy ma admin tolik nadhledu a tolerance.
vim ze vse nemuze byt v nejsledovanejsi,a kdyby se to tridilo fakt poradne tak to taky nedelam.A k tem Batolatum,stale nechapu proc tam muze byt o Hledam kamaradku,Predkozkach,Jestli ven fusak,Opruzeni,Dobris,stupatko ke kocarku atd.
Vim ze tu hledam prkotiny a je to na slovickareni,ale proste jsem chtela vedet proc zrovna ja, a takhle se to zamotalo ![]()
zolina píše:
vim ze vse nemuze byt v nejsledovanejsi,a kdyby se to tridilo fakt poradne tak to taky nedelam.A k tem Batolatum,stale nechapu proc tam muze byt o Hledam kamaradku,Predkozkach,Jestli ven fusak,Opruzeni,Dobris,stupatko ke kocarku atd.
Vim ze tu hledam prkotiny a je to na slovickareni,ale proste jsem chtela vedet proc zrovna ja, a takhle se to zamotalo
Pošli mi odkazy těch, které ti tam vadí, zvážím jejich přesunutí ![]()
L.
Pudlo, admin je nick pro oficiální - rozuměj neosobní - komunikaci na eMiminu a skrývá se za ním víc osob, nejčastěji já nebo Radek ![]()
Má to výhodu, že v přítomnosti někoho z nás ho další snadno zastoupí.
Když píšu něco, o čem si myslím, že je víc moje než emiminí, píšu to pod svým nickem ![]()
A nech té chvály, nebo se budu rdít jako ctná panna (což by bylo po třech dětech lehce kuriózní
)
L.
Lesi, tak mě napadá, nedal by se problém řešit tím, že kromě umístění tématu do kategorie by bylo možné zřídit „zástupce“ tématu v kategoriích se kterými souvisí? Víš - stejná nebo podobná funkce jako ve Windows… ![]()
Jura007 píše:
Lesi, tak mě napadá, nedal by se problém řešit tím, že kromě umístění tématu do kategorie by bylo možné zřídit „zástupce“ tématu v kategoriích se kterými souvisí? Víš - stejná nebo podobná funkce jako ve Windows…
To bylo ve staré verzi - a vznikal šílený čurbes, tak jsme to zavrhli. Pak už bylo jedno, zda se diskuse přesunula nebo ne - chaos byl úplně stejný.
L.
Ha,Juro,kolik,že je ti let?Mě už přez 50
,ale jako bába se teda necítím. ![]()
bamba: S mým věkem to jsou lehké počty… Narodil jsem se 16. března 1968. A na ruské tanky jsem prý hrozil dudlíkem… ![]()
Já se při svém vyjadřování snažím přizpůsobit stylu generace, která hýbe tímto státem. A můžu ganarntovat, že Paroubek ani Topolánek k ní rozhodně nepatří… Budeš se možná divit, ale jako uchazeč o zaměstnání jsem při pohovoru zažil věkovou diskriminaci už ve svých pětatřiceti. To když mně tam jeden „pan manažer“ řekl při pohovoru do očí, že mu lžu - člověk v pětatřiceti prý nemůže umět pracovat s AutoCADem ve 3D zobrazení. Bral jsem to jako výstřelek, dokud jsem to neslyšel u dalších pěti pohovorů… Takže asi tolik bych řekl na téma chápání věku.
Aha,tož pak jo.Výrok 50tietý dědek mě dostal
.
A zkušenosti s hledáním zaměstnání mám bohaté,po mě zase chtěli znalost NJ,byla vemli nutná při šmudání podlah a WC.Asi tak.
admin píše:zolina píše:
Vim ze tu hledam prkotiny a je to na slovickareni,ale proste jsem chtela vedet proc zrovna ja, a takhle se to zamotaloPošli mi odkazy těch, které ti tam vadí, zvážím jejich přesunutí
L.
admin píše:zolina píše:
Vim ze tu hledam prkotiny a je to na slovickareni,ale proste jsem chtela vedet proc zrovna ja, a takhle se to zamotaloPošli mi odkazy těch, které ti tam vadí, zvážím jejich přesunutí
L.