Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zoli s tím jsi nelam hlavu, blbne ti při pojení a ty jsi z nedočkavosti odklepla příspěvek Entrem dvakrát… No já to taky občas udělám, to není nic nezákonného… ![]()
zolina píše:
Pošli mi odkazy těch, které ti tam vadí, zvážím jejich přesunutí
Tos me zas nepochopila,me tam zadne temata nevadi,ja se nejak zorientuju,jen jsem se ptala proc oni tam byt muzou a to moje ne,pritom jsou nektere taky vhodne do „svych“kategorii.Jinak si tu kazda meleme svou a vysledek bude jako na zacatku(budete si delat podle sveho:),tak se na me nezlob a uz se na to vybodnem jo?(delate to dobre a fakt mas trpelivost).Tak jeste dik za ty SZ,ja bych takhle polopaticky potrebovala vsechno
admin píše:zolina píše:
vim ze vse nemuze byt v nejsledovanejsi,a kdyby se to tridilo fakt poradne tak to taky nedelam.A k tem Batolatum,stale nechapu proc tam muze byt o Hledam kamaradku,Predkozkach,Jestli ven fusak,Opruzeni,Dobris,stupatko ke kocarku atd.
Vim ze tu hledam prkotiny a je to na slovickareni,ale proste jsem chtela vedet proc zrovna ja, a takhle se to zamotaloPošli mi odkazy těch, které ti tam vadí, zvážím jejich přesunutí
L.
Opravdu se může stát, že mi něco uteče - pak opravdu ocením, když mi někdo pošle upozornění…
Ale teď už zpátky k tématu - ty jsi založila diskusi o dětské pěně do koupele, já ji přesunula do kosmetiky a hygienických potřeb. Proč se domníváš, že by měla být v Batoleti?
Prosím, ale už bez argumentů, že tam mohou být jiné diskuse - bavme se jen o té tvé jedné diskusi.
L.
Ja se nedomnivam ze by MELA byt v batoleti,vim ze patri do Kosmetiky,jen jsem myslela,ze by tam byt MOHLA,protoze to cte vice lidi a tim spis mi nekdo i treba odpovi..Tak se to i nejednou osvedcilo(a kdyz budem teda slovickarit,tak to i stim Batoletem souvisi,ja chtela poradit penu pro batole,a nekdo treba zas Hleda kamadku no).A prave proto zacinam argumentovat jinyma diskuzema,ze oni mohou a ja ne.
Ano, být by tam mohla. Mohly by být všechny diskuse v jednom okruhu, aby měly rovné šance, že si jich někdo všimne.
Přesto se domnívám, že je lepší, když jsou diskuse v tématických okruzích podle toho, čeho se týkají. A ano, může se stát, že některé nejsou zařazené správně. Pak prosím o zaslání odkazu, uklidím je.
L.
tak jo no,mas pravdu
a mozna si teda vsimnes i tech ostatnich a jak pises,uklidis je…me tam fakt nevadi,ja odkazy psat nebudu,ale mozna by to bylo fer,kdyz uz se v tom takhle hrabem ![]()
Hrabeš. Ty.
Když už trváš na kompletním vysvětlování.
Znovu opakuji, že pokud máš pocit, že některá diskuse patří jinam, pošli odkaz, já ji uklidím.
L.
N ajiném diskusním fóru, kam chodím (pro změnu převážně pánském) se ustálil takový zvyk, že pokud chce někdo nechat nějaké téma v popředí, tak ho takzvaně „posunuje“. Přidá příspěvek bez věcného obsahu, v textu je obvykle napsáno „posun“ nebo „jen posunuju“. Tad občas vidím, že se týdně zakládají dvě nebo tři podobná témata.
Ten mnou popsaný způsob je ovšem náročnější na to, aby se ho naučila většina zúčastněných…
Juro,nápad sice super,ale tady se zakládá x diskuzí denně..To bychom se tu popraly,čí diskuze bude stále v předu.Podle mě by toto privilegium měly mít jen diskuze bez jediné odpovědi..
souhrnna kategorie pro vsechny diskuse jsou „nova temata“
posunovane diskuse vepredu jsou v „novych prispevcich“
porad nechapu, proc nekomu vadi kategorie
me osobne by se libilo vytazeni diskuse, aby byla videt v novych diskusich, protoze na nove prispevky nekoukam, je na nove diskuse - jenze nelze vyhovcet kazdemu
jako kdyz jsem poprosila, aby se u novych temat zobrazoval zakladatel a hnedka nato si nekdo stezoval, co ze tam dela zakladatel, ze je tam toho moc.....
Popravdě,taky to nechápu..Nechápu tuto diskuzi.Přišlo mi to včera docela úsměvné.. ![]()
Jsme na fóru,kde si každý může založit diskuzi,jakou chce,o čem chce,jen když trošku odpovídá pravidlům,nikoho neuráží a neobsahuje reklamu.
.Admini diskuze nemažou a to ani tehdy,když je tu spoustu starších diskuzí s podobným tématem..
Nové diskuze máme vpravo přehledně vypsané,stejně jako nové příspěvky..Jak si někdo může dovolit vytýkat adminům,že diskuze byla přesunuta do jiné kategorie? ![]()
Určitě nemám pod palcem celý internet,ale zatím jsem nepotkala forum,kde by bylo možné zakládat opakovaně a pořád dokola nové diskuze,lidově řečeno,kde si každý nováček založí svou na téma stokrát omílané..A to přehledně,bez problémů..
Na jiných forech musí návrh na diskuzní téma nejdřív schválit administrátor a když už bylo téma jednou založeno,pokračuje se v něm..Je tam tolik příspěvků,že se v tom nejde vyznat..
Admini,díky ![]()
No vidíš, Jani - já jsem takové diskusní stránky našel - jejich princip fungování trošku připomíná eMimino.
Je to diskuse na modelářských stránkách www.ipmsnymburk.com
A tam se taky zakládají pořád dokola diskusní skupiny na stejná nebo podobná témata.
Ale myslím, že se tyto neshody tady časem zmírní…
Ahoj, chtěla jsem poprosit, zda by nešlo „naše“ téma „Tak čekáme mimi:)“ přejmenovat na „Tak už máme mimi:)“ a přesunout do miminek. Děkuji
marmulka píše:
Ahoj, chtěla jsem poprosit, zda by nešlo „naše“ téma „Tak čekáme mimi:)“ přejmenovat na „Tak už máme mimi:)“ a přesunout do miminek. Děkuji
Pošli mi přes SZ odkaz.
L.