Jak na to? Sakra práce!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Zkus se zaměřit na xl a xxl oblečení.. co jsem koukala po bazarech a bazárcích s oblečením, tak ta cena co chtějí za nadměrné velikosti je přestřelená když to dáš tak, abys vydělala a nebude to 350,. za vytahaný triko alá Petrklíč mohla bys uspět - hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak radu nemám, ale takhle po ránu jsi docela pobavila
nebo mě napadlo roznášet u vás leátky, pár kaček to hodí, a kromě kupy hadrů budeš mít doma 1-2 krát týdně i kupu letáků
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem Díky, tohle mám taky v plánu, ale sehnat oblečení, které je opravdu XXL, je těžký
Ale pořád pátrám a hledám, jen teď jaksi došel kapitál…
Díky za podporu
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@jdukolem Díky, tohle mám taky v plánu, ale sehnat oblečení, které je opravdu XXL, je těžkýAle pořád pátrám a hledám, jen teď jaksi došel kapitál…
Díky za podporu![]()
začni 46 a více… hodně ti pofrčí bundy, kabáty, ponča, tuniky a kalhoty.. jen nesmíš nastřelit cenu.. jako 400,– za bazárkový džíny jen proto, že jsou vel 48 mi přijde moc, když vel 42 seženu za 150,– atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 Ha ha, teď jsi pobavila ty mě
Takže je to 1:1
Hele, letáky dobrý, ale pro mě ne. Jsem zapomněla napsat, že jsem taky líná
S letákama se nedostanu ke „kupě“ peněz, chápeš
Nooo a bejt tu místo kupy peněz kupa papíru, tak manžela trefí ![]()
- Citovat
- Upravit
To snad radsi zkus delat copywriteta nebo tak neco. Psat reklamni clanky, nebo i jine (klidne ze zivota) za penize mi prijde lepsi. A ano, jde to. Chce to trochu hledat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@slavuska1 Ha ha, teď jsi pobavila ty měTakže je to 1:1
Hele, letáky dobrý, ale pro mě ne. Jsem zapomněla napsat, že jsem taky líná
S letákama se nedostanu ke „kupě“ peněz, chápeš
Nooo a bejt tu místo kupy peněz kupa papíru, tak manžela trefí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem To chápu, ale kde mám ty hadry brát?
Setkala jsem se s tím, že do velikosti XXL patří už i velikost 40
Takže když koupím takový balík, tak velikostí 48 a 50 je tam fakt minimum, tož mě séééére ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@jdukolem To chápu, ale kde mám ty hadry brát?Setkala jsem se s tím, že do velikosti XXL patří už i velikost 40
Takže když koupím takový balík, tak velikostí 48 a 50 je tam fakt minimum, tož mě séééére
jo to říkají - mě to přijde jako urážka a extrém… tohle fakt chápu že je těžké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem Tohle se mi stalo taky - velikost 42 ve skoro 60, než jsem ted nabrala - a dozvěděla jsem se, že nadměrné velikosti nevedou! Teda to jsem byla rudá jak indián. Studem!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ornwen Jooo, tak psaní ze života by mi šlo, jelikož mám pocit, že můj život byl do teď jedna velká divočina, ale ta čeština
Nejsem na tom s gramatikou úplně dobře… Hele a tím se dá i vydělávat jooo? No já se picnu ![]()
- Citovat
- Upravit
@inkakřivák píše:
@jdukolem Tohle se mi stalo taky - velikost 42 ve skoro 60, než jsem ted nabrala - a dozvěděla jsem se, že nadměrné velikosti nevedou! Teda to jsem byla rudá jak indián. Studem!
nehoráznost! fakt.. pak nemá být národ zblblej..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ženy,
Nemám kapitál, nemám jazykové schopnosti, nejsem manuálně zručná a nejsem workoholik
Tím se možnosti samozřejmě výrazně snižují… Hádám, že nejsem sama, nebo jo? Pár tisícovek k rodičáku by se hodilo, ne? Kolem mě jsou děsně negativní ženský, pak taky nepřejícný a závistivý. Taky nejsem jediná, co?
Takže říct si o radu, pomoc, pochopení a vůbec promluvit si o možnostech je celkem nereálný…
Tak jsem se vrhla na focení, vkládání a čekala jsem na to, až vydělám majlant
Ceny jsem nastavila kolem stovky, podle toho, co to bylo. Říkám si super, to bude šrumec, jenže nebyl… Proč? Kde se stala chyba? Nový džínky stojí přece daleko víc, než ty, co mám v nabídce já, jen to nemá cedulku.. Další jupííí, náklad mám zpět. Pořád jsem na nule, žádná ztráta a doma kupa hadrů. Manžel nenadává, jen tiše přihlíží.
Mazala jsem pro dámské oblečení
Byly to převážně topy, halenky, sukně… Takže nafotit, vložit a čekat. Další jupííí, mám zpátky náklad a ještě něco navíc, pecka
Mažu pro další hadry. Fotím, vkládám, čekám a mezi tím lítám na poštu. Díky bohu, že mám hodný mimino a nechává mě pracovat. Tadáááá, opět náklad zpátky a něco k tomu navrch 
Uffff, tímhle se opravdu někdo živí? Pozitivní na tom bylo to, že mě to docela bavilo. Negativní stránku jistě chápete
A manžel? Ha ha, už nepřihlížel a začal nadávat 

tak si pořád lámu hlavu nad tím, jak si přilepšit k rodičáku. No a světe div se, napadá mě toho docela dost, ale má to pár háčků
Koupila jsem lisovaný balík dětskýho oblečení, vyprala, nafotila a dala jednotlivé kusy k prodeji na net. Prej to dělá každá druhá, tak proč to nezkusit? No odpovědí mi bylo, že se to absolutně nevyplatí, tak proč to ty ženský dělají?? Každopádně se pár kusů prodalo, tak jsem koupila další lis, další a další… Jak to dopadlo? Ha ha:-) Spousta práce, hadry byly všude, kam se podívám, k tomu dost odpadu a výdělek? Jupíí! Vrátil se mi náklad. To byl ale vejvar
Když né lisy, tak jsem si řekla, že koupím už tříděné oblečení. Takže hurá na dětský cream. Pytel byl drahej jako prase, ale nakonec mě kus vyšel na cca 50Kč. Super ne? Téměř nový dětský kousky, bez známek nošení jenom za pade
Když né dětský, tak musí frčet přece dospělý, ne? Jasně, hádáte správně
Celé kolečko jsem absolvovala znova, ale pak jsem si musela dát pauzu, protože se mi o hadrech i zdálo
Co dál? Hmmm, tak jsem vzala telefon a začala jsem domlouvat schůzky jednomu obchoďákovi. Tak jako dobrý by to bylo, ale kdybych měla místo mimina panenku… Mohla jsem volat tak dvě hoďky denně. Ve většině případů jsem byla poslána do zadele a něco malinko domluvila. Výdělek by stál za řeč, kdybych tomu mohla věnovat min.5 hodin času a dokázala si každej večer vygumovat mozek tak, že bych další den začínala s čistou hlavou
Tak co si otevřít obchůdek? Docela mě to nakoplo až do chvíle zjištění, že se chystá EET. No do háje
Bej doma tři roky s dítětem je super. Ale být neustále za jeho zadkem, dělat pořád ťuťu ňuňu, sledovat, jak pěkně papaá, pak jak kaká… No ty kráso, tohle ne… Chci se věnovat taky sobě, abych úplně nezakrněla, chci udělat něco pro rodinu, aby jsme se měli líp, chci se nějak realizovat, ale proč je to sakra práce tak těžký?? By mě zajímalo, jestli některé z vás přemýšlí stejně a nebo jsem magor
Holky, pojďte mě znova namotivovat a nakopnout! Mě teď došla síla
Jsem jediná, co tohle řeší? Že ne!
Díky za zachování anonymu. „Kamarádky“ nemusí vědět, že jsem natěšenej optimista, kterej se chystá metodou pokus omyl vydělat něco navíc… Ještě by mi tu kupu hadrů záviděly
Jinak smazat!