Prodloužení RD na 4 roky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prodloužení RD na 4r
Ženy!!! Potřebuju radu. Syn je narozen 25.1.2015, Rd mám nastaven na tři roky, smlouvu na dobu neurčitou. Pokud bych chtěla rd prodloužit do 4 let věku dítěte, musím požádat zaměstnavatele o neplacené volno a on nemusí vyhovět, chápu to správně? A pokud vyhoví tak mi místo musí držet jen do 3 let věku dítětě, že? A pak co? Pak mi může dát výpověď? Jako že mi odsouhlasí neplacené volno do 4 let věku a pak třeba týden po dovršení synova 3. roku mi poslat výpověď? A nebo mi dát výpověď až se po těch 4 letech vrátím? Doufám, že chápete můj dotaz. Díky za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Medvídě30 - tak pokud Ti vyhoví tak by Tě snad npak nevyhodil ne? To se prostě dohodnete do kdy Ti neplacené místo dá a bude TI místo držet, teda pokud jedná fér. Ono se asi to NV bude nějak dělat písemně ne? Aby jsi měla něco v ruce, jinak do 3let dítěte Ti RD musí prodloužit, to neplacené volno se bere po dovršení 3let a výš.
Pokud nevyhoví tak asi budeš muset dát výpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodičovská dovolená je jen do 3 let věku dítěte, pak můžeš zaměstnavatele požádat o neplacené volno, ale on ti nemusí vyhovět. A i když se na neplaceném volnu dohodnete, může ti dát v jeho průběhu výpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit